Jelved: Jeg vil af med Naser Khader

Jelved: Jeg vil af med Naser Khader simon-says
De Radikales leder med håndtasken, Fru. Marianne Jelved, går nu direkte efter at få Naser Khader ekskluderet, oplyser flere kilder i partitoppen.

"Marianne frygter, at Naser er ved at give partiet et gråt og trist billede blandt vælgerne. At han ødelægger det billede af et dynamisk og spændende parti, som hun har brugt årevis på at opbygge. Hun savner ganske enkelt noget af det spræl og den charme, som hun selv står for," siger en person tæt på både Jelved og Khader.

Ifølge kilden vil Jelved have udryddet "uinteressante typer" som Naser Khader og Simon Emil Amnitzbøll (FC Zulu) så vejen kan blive banet for den "ufatteligt karismatiske" MF'er og bogtrykker Poul Erik Christensen til at blive hendes efterfølger.

"Hun har for længst erkendt, at der ikke bliver lige så meget 'fest i gaden' som under hendes lederskab. Men Poul Erik er trods alt det bedste alternativ," lyder det i festligt lag fra kilden.

© *Britt & Bilde* - ta' det med et smil, ~...det' fis C",)

Jelved er som en mor for mig :o) Simon Emil Amnitzbøll
LoL

Så så Brede Fitt..... s.s.blicher
Ikke drille

:-P

hihi... anders_engberg
kommer der snart et ugemagasin på tryk for dig?

Hvilket minder mig om, at jeg savner det blad der hed "en skør verden" - som min daværende stedmor købte flittigt... og ikke havde luret at det var det pure opspind.. men hun var sq heller ikke det koldeste vand i glasset...

Tak for smil og grin og ironi :)

;o)
Anders