Jens Rohde har jo re !- Fogh lyver.

Jens Rohde har jo re !- Fogh lyver. kaminsky
Regeringen brugte som begrundelse for Dansk deltagelse i Irak krigen i 2003-2007 FN resolusion 1441 denne resolution er "opfundet" af Bush senior i forbindelse med den første Irak krig i 1990.

Det vil så sige at Danmark 13 år efter i 2003, pludselig finder på at angribe Irak på samme tid USA angriber, men USA med en anden begrundelse - masseødelæggelsesvåben.

På denne feje måde forsøger Fogh at ændre baggrunden for dansk deltagelse. I år 2003 sagde Fogh. "Sadam har de våben - det er ikke noget vi tror det er noget vi ved" fra folketingets talerstol.

Nu siger Jens Rohde det som alle ved, at Danmark gik i krig sammen med USA UK, ect fordi man mente at Sadam havde de masseødelggelsesvåben.

Får Rohde lov til a stå ved sin mening?

Ser vi en regering der manipulere med virkeligheden?

Jens Rohde Anonym
er dog det mest utrolige og uduelige. Hvordan i himlens navn kan han igen og igen blive taget til nåde af V. Nu må han da endelig have udspillet sin rolle. Aldrig har en person da vist sig så uduelig, dette uanset hvilket job hen så endelig er blevet hjulpet ind i.

og en udenrigsminister som anonym
går på tv og igen og igen udtaler at "alle troede jo at de havde masseødelæggelsesvåben".

Hvis en udenrigsminister ikke engang er klar over hvad sit eget efterretningsvæsen ved og ej heller udenlandske, er manden jo komplet uegnet. Alle som viste noget om Irak (inkl efterretningstjenester) var enige om at der ikke var nogle WMD våben og heller ikke link til terror / 9-11.

Irakkrigen var et brud på adskillige konventioner og de ansvarlige ledere må naturligvis stilles for en rigsret.

Mulig du har ret men... kaminsky
I denne sag er talen klar. Prøv at se hvad Søren Pind siger. "Han skal æde alt tilbage"

Det minder om det eventyr hvor en konge tror han går rundt i tøj af guld , men har intet som helst på.

Det samme her, alle og enhver ved at Rohde har ret, så Pind er komplet til grin - i min optik.

Og heldigvis er der ytringsfrihed i dette land!

et forfriskende pust Fr. Sus
et mandfolk, som tør sige sin mening og ikke stikker noget under stolen. Ikke siden Erhard Jacobsens dage, har Danmark da haft en så underholdende politiker.

Der var ingen masseødelæggelsesvåben i Irak sebl
Det er ikke noget vi tror. Det er noget vi ved...

(lettere omskrevet efter det Fogh oprindeligt sagde) fra folketingets talerstol hin dag i 2003....

Vi ved det kun med sikkerhed, fordi blandt andet Fogh var så forhippet på at bevise de våbens eksistens. Faktisk gættede jeg dengang på, at der nok var masseødelæggelsesvåben at finde, idet jeg tænkte at det er der nok alligevel i de fleste landes arsenaler (nede på bageste hylde). Men der var altså ingen, selvom Fogh var så skråsikker. Det kan vi idag sige meget skråsikkert.

Er sandheden nu uduelig? sebl
Utroligt, hvad kan læse her på debatten..... Hvis Fogh havde været ærlig omkring det, havde ingen løftet et øjenbryn over Rohdes skriverier. Så lad da lige være med at dræbe budbringeren - Fogh's løgnagtighed i denne sag slår Nyrups efterlønsløgn med adskillige længder.

Ma kan vel også med rette sige at... kaminsky
Selve krigen var at regne for en walk-over idet Sadam var helt nedkæmpet og hæren nærmest udslettet fra den først Irak krig.

Gad vide om det ikke var med I Foghs beregninger. En nem krig der kunne begrundes i våben hvis de blev fundet, eller opdigte en anden grund, og venskab med Bush JR med i købet.

Fogh er så gennemmanipulerende, og spinstyret at alt kan tænkes, han har udtænkt

Synes måske det er lidt uheldigt at.. kaminsky
Blande den efterlønsag ind her! Men den stor forskel er at efterlønsagen fik mange personligt at føle sig snydt og skred over til andre partier. Folk var i bund og grund nok mere ligeglad med begrundelsen for Irak krigen.

Et spørgsmål om værdier sebl
OK, men personligt synes jeg tusindevis af døde i en krig er mere alvorligt end lidt småjusteringer på efterlønnen. Sådan kan man jo se forskelligt på tingene....

Ja sådan kan man jo fint.. kaminsky
Anskue sagen. Tror bare at folk for en stor del er ret ligeglade hvorfor vi deltog i Irakkrigen. Efterlønsagen det betød jo længere tid på arbejdsmarkedet eller færre penge, så her var en "alvorlig sag"

Har han nu ret? Zet
http://nyhederne.tv2.dk/politik/article.php/id-16098988.html

Ifølge tv avisen og nyhederne har Rohde trukket udtalelserne tilbage og mener han er fejlciteret. Det mangler der så oplysninger om hos TV2.

Ja ja - vores lille omvandrende misil TulleogTut
Han er godt nok ikke særlig veltilpasset, men fint nok for mig, at nogen af dem får noget upassende lukket ud, når det handler om at dække over hinandens dårskab.

Jeg synes sku det er i orden.

Kurage min ven Kirsten Jacobsen TulleogTut
er på vej tilbage - denne gang hos de konservative - og vent og se om der ikke bliver uddelt dallebakkere... Det glæder jeg mig til.

frank grevil - min helt:) trunte1970
Må jeg minde om Frank Grevil som vist lige nu sidder i fængsel, fordi han syntes, at danskerne skulle vide, at årsagen til deltagelse i Irakkrigen ikke var masseødelæggelsesvåben, en viden, han havde fra sit job. Desværre havde han tavshedspligt, men han syntes, at det var vigtigere, at folk fik besked om en så vigtig sag. Selv synes jeg, at det var Fogh, der skulle i fængsel for at lyve for befolkningen.. eller ihvertfald have forladt taburetten! Hele den sag er så PINLIG for regeringen.. SÅ kom igen Grevil, du er min helt[:)]