Jens2 - Update

Jens2 - Update Jens2
Tak for de gode råd I gav mig!

Jeg gjorde som besluttet og viste min kæreste, hvad jeg og andre har skrevet herinde. Hun læste det længe igennem og sagde så, at hun elskede mig, men at hun gerne lige ville tygge lidt på det hele en dags tid, så hun kunne sige noget fornuftigt. Det var hårdt at vente...

Så idag fik vi snakket. Jeg har det utroligt meget bedre. Hun havde slet ikke været klar over problemet, men blev ikke sur.
Bare det at få det sagt hjalp. Og hun synes ikke, jeg er helt urimelig - forstår godt, at det ikke er nemt at "dele" hende med en anden fyr.

Hun besluttede at se en smule mindre til ham og ellers være opmærksom på at fortælle mig, hvor meget jeg betyder for hende. Hun forklarede, hvordan hun ser forskellene på mit og hendes forhold, og det hun har med ham. Og jeg er absolut vinderen her!!!

Jeg vil nok aldrig blive helt fri af min misundelse på deres fælles fortid. Men igen - hvis jeg havde haft den, så ville jeg måske have set hende som en søster og gået glip af en fantastisk kæreste.

Vi har besluttet til ikke at nævne noget for ham. Visse ting er kun for os, som jeg nu er ved at lære at se. Hvor bizart det end lyder, så er det lidt af en triumf at have en "hemmelighed" for ham, der omhandler ham.

Men tak igen. Det var dejligt at få hjælp.
(Men endnu mere dejligt at opdage, at min kæreste også kan rumme min usikkerhed, uden det skader vores forhold).

"Deler" du din kæreste .... Fedtmule
... med en anden? ... Undskyld mig, men hvis der er rigtigt, så er det sgu da vejen til enden

For os piglet45
...simple dødlige som ikke har fulgt med i den debat, tror jeg nok at du bliver nød til at forklare det der med at dele en kæreste. Jeg ved ikke med de andre, men jeg fortrækker sgu godt at have en kæreste for mig selv!!! Er det en timeshare-kæreste du har. 80)

Det håber... Fedtmule
...jeg sgu ikke, at det er det, han mener.

Jeg ved piglet45
......at mange har et alternativt forhold til hinanden, men det der grænser til ren udnyttelse af manden. Han må godt nok unskylde men jeg kan ikke for mit liv se nogen "vindere" der.

Da jeg.... Fedtmule
... var ung, var det meget almindeligt, at nogle "spillede på 2 heste", - hvis du for står hvad, jeg mener. Men det endte altid "grimt".

Ved du hvad piglet45
......vi har sgu alle været unge, men vi fortalte da ikke ligefrem hestene at vi spillede på dem vel??

Nej *G* Fedtmule
*G* Nej, det gjorde vi vil vel ikke .... men som mand, så synes jeg nok, at det med at "spille på flere heste", det var pigerne værst til i de meget unge år ... du skulle vel ud og prøve deres eget "værd" af.

Men ok, indrømmet - da vi blev lidt "ældre" unge, så var det, os mænd der var værst - men vores one-night-stands.

Glæder mig hejframig
Jeg var en af dem der var med igår på dit spørgsmål. Jeg har faktisk håbet på at du ville skrive lidt om hvordan det er gået, tak for det, det glæder mig meget at det er gået som det nu er gået.
Husk nu på hver gang du tvivler, det er dig der er partneren og ham der er vennen.
Igen et vink til at man hurtigt kan gå "forbi" hinanden hvis man ikke kommunikerer sine følelser og tanker ud. Tit endda hvor, som i dit tilfælde, partneren ikke ved hvad man tænker.
Godt gået.
hejframig

Indlæg fra igår hejframig
Til jeres oplysning vil jeg bare sige, at det var et indlæg der kørte igår. Så jeres tanker er helt ude i skoven.

"Ude i skoven... Fedtmule
.... lå der et ååh så dejligt et hus"

Fair piglet45
......nok. Har læst det nu, men det var svært at vide hvad han menede. Da man heller ikke havde nogen referencerammer så det altså lidt forkert ud. 80)

:-) hejframig
:-)

Tja, men ... Fedtmule
... det er lidt svært med folk, der starter en debat uden selv at deltage.

Det er jeg piglet45
...helt enig med dig i, men nu må vi nok lade være med, at grave det hul større, som vi var ved at falde i! 80)

Ja *fnis* Fedtmule
Det må vi jo nok ;-D .... tror, at jeg logger af, inden jeg kommer til at sige mere dumt.

Sov godt.

Selv piglet45
....sov godt. Går også i seng inden hjernen står helt af (fnis, fnis) 80)

Jeg tror at du er en jens261
Der har krudt i røven, og en masse humor, det ser godt ud at du altid lægger det hele på bordet,istedet for at pakke det ind.
Ka' du ha' en rigtig god dag.

Hej

Jeg håber piglet45
.....sgu godt nok at det var mig du mente, ellers bliver det pinligt. Mange tak for komplimenten. Det passer næsten altsammen. Jeg ser dog ikke særlig godt ud, men tak for tanken. Kan du selv ha en god dag!! 80)

Tak selv Jens2
Var en hjælp at høre dine tanker.