jer elsker dig miss schou......

jer elsker dig miss schou...... Anonym
kære skat jeg elsker og savner dig totalt meget !!!! efter en lang løbetur hvor jeg har tænkt over livet er jeg nød til at vide om du gir mig en change mere ???????? jeg er sønderknust over alt der er sket....men er også klar til at elske og ære dig igen.... følsen af ikke at være sammen med dig er uden sammenligning den støreste smerte jeg har oplevet i mit liv .......... alle de dødsfald omkring mig er ingen ting i forhold at miste dig du er mit luft og har hjulpet mig igemmen svære tider og altid støttet mig jeg derimod har løget,stjålet og ikke støttet dig.... sorry... efter vores snart 3 mrd hver for sig er jeg med hjælp fra anne l r ,tilbage 110% klar men du vil ikke gi mig changen hvorfor????? der er meget mystik omkring dig og hvad du laver og når jeg spør flipper du helt ud...kan ikke forstå det???? jeg syndes også der er mange tegn på du har mødt en anden !!! du er som dengang vi fandt sammen da DO stod i vejn for os!!!! jeg syndes jeg skal vide om der er en anden det skylder du mig efter 7 år ... jeg flipper ikke ud mem har muligheden for at komme vider med mit liv .. dette er ikke et angreb eller fordi jeg ikke stoler på dig men nogle gange er det svært at fortælle sandheden til den man elsker.....! følg dit hjerte og hvis det ikke er mig det brænder for så sig det og måske kan jeg hjælpe dig med at sige det eller sige jeg har en ny kæreste til børenen..jeg vil dig det bedste her i livet og kun der bedste!!!! sms mig når du har læst denne besked.... din x-lars

Jeg har det sådan Mille Maren
Lidt`?? Hold da op, er det så overfladisk et forhold kan være?? Du skriver her, håber så på miss schou ser det og så kan hun ellers sende dig en sms´?? Kan man ordne et forhold på den måde?? Taler folk ikke sammen mere?? Altså sådan in real live, men øjenkontakt og sådan?? Så forstår jeg sandelig godt parfoldet halter og ender på krykker i langbortistan!!

...har i været til Skideballen
julefrokost :-?

man gør mange lm21
sære ting når man er forelsket eller elsker en anden person,de er nogle gange ikke ret rationelle,men sådan er det.men rigtigt,dette er ikke måden at gøre det på.

sorry Knud12
jeg er ked af det, men hun er min ho nu!
looser