Jer er vild med kvinder!

Jer er vild med kvinder! Anonym
Hejsa.
Jeg er en OK flot falckfyr, som er vild med kvinder.
Jeg ved bare ikke hvorfor??

Jeg har haft en kæreste i 3 år. Hun er vildt flot, lækker og charmerende, men jeg har altid lyst til andre kvinder end hende. Selv når jeg er i byen...har jeg utrolig svært ved at sige nej..hvis jeg får et frækt tilbud...og det irreterer mig forfærdeligt. Jeg vil jo gerne være et godt eksempel på en kæreste, som er loyal, ærlig og reel i et forhold.
Jeg er fyldt de 30 år..og føler,,at jeg slet har fået rendt hornene af mig.
Skal jeg droppe kæresten og forholdet...eller skal jeg satse på forholdet??
Skal jeg leve som jeg gør..og måske få nogle andre fantasiske oplevelser..og håbe på,,at mine lyster til andre kvinder holder op?
Èn ting ved...jeg elsker og er betaget af kvinder, som bare har en smule sexappeal.

Hilsen..en ret flot falckfyr

Drop det Anonym
hvis din kæreste er så dejlig som du siger og du gerne vil beholde hende, så fokuser hele din seksuelle energi på hende. Mange kvinder har altså samme lyster. Det kan være at hun tænker på det samme, da hun ikke bliver tilfredsstillet af dig. tro ikke at kvinder ikke kan mærke at du ikke er 150% tilstede. det kan jo være at hun også vil gå ud og finde andre....
hvis du derimod ikke kan fokusere denne seksuelle drift på din kæreste, jamen så slå først op med hende og gå ud og få styr på dine drifter!!!! et er jo synd hvis hun finder ud af det, for skal du jo hen til utrióskab-debatten, og det gør ondt!!!

held og lykke