Jeres mening om Scientology.

Jeres mening om Scientology. Projektskriverne
Hej alle. [:)]
Vi er på vores skole i gang med en projektopgave, og vi har valgt underemnet "Scientology".
Da vi ikke kender så meget til det selv, og kun har få meninger om dette ville vi høre hvad jeres meninger er.
Er der evt. nogle scientologer/ex scientologer der vil skrive om deres oplevelse med Scientology? - Det ville i hvert fald være godt at kunne bruge.

[s]//Projektskriverne\\[s]

hejsa multani
meget spændende emne og ganske vigtigt at sætte fokus på.

Først og fremmest skal jeg sige at jeg er kristen og på ingen måde har eller har haft forbindelse til Scientology personligt.

Men jeg er stor modstander og som sådan skal i jo naturligvis være klar over at jeg ikke har meget positivt at komme med.

Nå men personligt er det min mening at Scientology er en meget farlig sekt, som der skal være meget fokus på i de næste mange år.

Manipulation, pres, manglende menneskelig forståelse og udnyttelse er de kodeord der gælder når jeg skal sige hvad jeg mener om Scientology.

Tager vi for eksempel deres måde at håndtere kritik på, så er der ikke udsædvanligt at der bliver udspioneret, chikaneret og direkte lavet forfølgelse.
John Sweeney en BBC Journalist som har været ude med kritik af scientology er et af de mere kendte eksempler på folk der er blevet chikaneret på grund af kritik.

Scientology gør meget i at kritisere psykologi og psykiatri og kalder det for barbarisk og ikke videnskabelige metoder.
Det kan godt få mig til at smågrine lidt når der jo for det første er videnskabeligt bevise for at psykiatrien kan afhjælpe og når man tænker på at mange af de holdninger og de menneskesyn der findes hos scientology netop bærer lighedtræk med psykopater og mentalt ustabile mennesker.

Der er mennesker som kan hjælpes med deres dagligdag takket være den rette behandling, nogle kan endda blive helt raske efter den rette behandling.
Stadigvæk vil scientologu ikke anerkende det, men forsøger i stedet selv at klare visse problemer som de ikke kan håndtere.

Forleden dag var der på tv et program om en ung mand inden for scientology som havde så store psykiske lidelser og fordi han ikke kom under en ansvarsfuld og professionel behandling endte han med at tro at han var selveste frelseren, og han endte med at slå sin egen mor ihjel.

Det professionelle vurdering var at havde han kommet i behandling inden kunne dette have være undgået.

kendisser er vigtigt for scientology, jeg tror endda det står direkte i deres regler eller hvad vi skal kalde det, at et mål er at tiltrække kendisser.
Det viser for det første favorisering og man har bygget celebrity centers.

John Travolta, Juliette Lewis, Kirstie Alley, Catherine Bell, Nancy Cartwright, Beck, Jason Lee, Edgar Winter, Tom Cruise, og Katie Holmes, er bare nogle af de kendisser som har været mest fremme omkring scientology.

Isaac Hayes som blandt andet var kendt som stemmen bag Chef fra Southpark, var i lang tid en del af en serie som latterliggør andre religioner men da southpark så kom til at gøre grin med Scientology gad han ikke mere og som resultat deraf blev hans figur aflivet.

Det der kan undre er at han ellers havde det fint med at andre religioner blev offer for angreb men ikke det han selv var tilhænger af.

Det er vigtigt at man passer på denne organistion som jeg ser det, for de mange kendisser kan sikkert skabe sympati og overbevise dem som er fans og det selvom de måske ikke ved hvad de snakker om.

Scientology må ikke få lov til at gemme sig bag deres velgørenhedsorganisationer og aktiviteter når de stadigvæk skaber flere problemer end de løser.

Intet kan ændre på at Scientology er pengegriske, manipulerende, virkelighedsfjerne og kyniske.

Ja det var så min mening, som sagt er jeg stor modstander og det bærer mit indlæg sikkert også præg af, håber at i kan bruge det til noget og god fornøjelse med projektet.

mvh multani

Sekter af enhver slangs er det fornuftigst at afvise ... jalmar
´


... Dette gælder Scientology - - jehovas vidner - faderhuset - moon-bevægelsen etc ..

Frit efter Cyril Malka som siger:

- SEKTERS INDGANG ER FYLDT MED ALLE HJERTETS ØNSKER -

- SALENE MED INDOKTRINERING og HJERNEVASK af FALSKE LØFTER -

- UDGANGEN ER FULD AF TRUENDE ØJNE, KOLDE HJERTER og HØJE HØFDER.....!


2 steder I skal læse om disse sekter er:

http://somet.dk

http://www.sekter.org

http://www.malka.info/


God fornøjelse

Mange hilsner

jalmar

du elsker sikkert saab10
Mc Donalds mad, og HVEM EJER DET LORT SCIENTOLOGY, føj forsatan gid de må brænde op i helvedet,

de lokker unge saab10
mennesker i FÆLDEN (TROSRETNING), med hensyn til og aflever alle deres penge til en IDIOT OVER I USA[:(]

Jeg lavede engang fis med dem sebl
I ved de der tests de tilbyder. Sådan en tog jeg engang - men i stedet for at svare på spørgsmålene, svarede jeg på det efterfølgende spørgsmål. Så ved spørgsmål 1 gav jeg mit svar til spørgsmål 2, spørgsmål 2 fik mit svar til spørgsmål 3 osv. Sidste spørgsmål fik mit svar til det første spørgsmål.

Hvordan gik det så? Fint - det var stort set samme resultat, som da jeg dagen forinden havde svaret "ærligt" på spørgsmålene (første gang var i Lyngby anden gang i Århus).

Min tolkning: Den test kan ikke være meget værd - det er Scientology så nok heller ikke!

Mange tak. Projektskriverne
Hey :D

Mange tak for jeres hjælp, det var noget vi kunne bruge og vi er meget taknemmelige for jeres hjælp.

- Projektskriverne