Jesus åbenbarede sin Faders navn for sine disciple

Jesus åbenbarede sin Faders navn for sine disciple ftg
I en bøn til sin himmelske Fader sagde Jesus:

"Jeg har gjort dit navn kendt for de mennesker du gav mig ud af verden. De var dine, og du gav mig dem, og de har overholdt dit ord." (Johannes 17:6)

Jesus døde i år 33.

Jesus død Time
"Jesus døde i år 33." citat slut

Jesus døde vel snarere omkring år 36-38, såfremt diverse herskere ikke havde ændret steder og tider (kalendere) som biblen nævner. Vi burde have haft en mere præcis tidsangivelse om så vigtige ting.
Kan ske JV's mange årstalsprofetier i så fald også kunne ramme plet, i stedet for de mange vildskud I har præcenteret verden for. Uha-da-da.

Ja "Jesus Krisus" anonym/
men det er næppe det du mener Ftg.
Navnet over alle navne. som er og blir, og betyder frelsen, og som er i " Ordet " som blev kød og tog bolig iblandt os, det Ord som var hos Gud fra begyndelsen, hvorved alle ting er blevet til, uden " Ordet" var ingenting, af det, som er, til.

De kristne kendte begge navne. ftg
Jesus var ganske rigtigt hos sin himmelske Fadere i begyndelsen, og alt andet end Jesus selv er blevet skabt ved ham. I en bøn til sin himmelske Fader (den samme bøn som nævnt ovenfor) sagde Jesus: "Dette betyder evigt liv: at de lærer dig at kende, den eneste sande Gud, og den som du har udsendt, Jesus Kristus." (Johannes 17:3)

Man må altså lære både Gud og Jesus Kristus at kende for at opnå evigt liv. At kende Gud indbefatter også at man kender hans navn.

Med venlig hilsen, ftg.

Jo, Jesu dødsdag ER kendt. ftg
Det er hans fødselsdag man er lidt i tvivl om.

Hejsa Time................ jalmar
........Der er nogen der siger, at den seneste forskning peger på jesus fødselsdag ca. den 11/09 - 03 FØR KRIST...!

det vil sige, at hans dødsdag muligvis har været år 30 efter krist...!

Hvis og i så fald, denne person ellers har levet, som et enkelt menneske - - Dengang han skulle have travet rundt, var "Jesus" et af de allermest brugte navne, hvilket man kan se af gravstenene. desforuden var det almindeligt dengang at vade rundt som "profet" og tale for sin tro...!

så, som min kone siger -- Hvis og hvis min røv var spids og fuld af marmelade, kunne alle godte sig og slikke til de var glade!

men se det er jo godt nok en anden.....etc.


m.v.h.
jalmar

ftg det at Jesus...................... jalmar
.........var hos sin far, som du skriver, svarer det så til dengang "jeg gik med min far på arbejdet"..?

SLUT med pjatteteriet.......!

ftg - - du skiver:

"Jesus var ganske rigtigt hos sin himmelske Fadere i begyndelsen......etc"
= f.eks. som "ordet" John 1:1 !

Vil du være venlig at forklare ovenstående ...??


v.h.
jalmar

Svar ftg
Ordsprogene 8:22-31.

Åbenbarede Gud Jesu navn? Dirk
Nej, ikke i bibelen, men ifølge JVer er Jesus ærkeengelen Michael. Hvorfor mon ikke Gud gjorde dette klart, så at der ikke skulle gå flere tusind år, før en "klog træl" fik det rette lys?

Venlig hilsen, Dirk.

Gud åbenbarede Jesu navn ftg
gennem engelen Gabriel. (Lukas 1:31)

Få dig et bibelkursus.

i lige måde Dirk
jeres fejltagelser betyder jo, der skal flere bibelkurser til hos jer. Det nye lys, der bryder frem, er jo kun mennskeskabte udlægninger, hvor man så undskylder sig med det nye lys.
Er Jesus ikke ærkeengelen Michael? Hvis du er i tvivl, må du nok begynde på jeres eget bibelkursus :o) På jeres hjemmeside står det tydeligt.

Venlig hilsen, Dirk

Jamen jeg studerer Bibelen hver dag, Jalmar ftg
Det har jeg gjort i over 30 år.

ftg.....?.......Hebrew: kap.1 v.5 jalmar
JESUS IKKE EN ENGEL!


Hebrew: kap.1 v.5

For til hvem af englene har Gud nogen sinde sagt:
Du er min søn, jeg har født dig i dag,

og et andet sted:

Jeg vil være hans fader,
og han skal være min søn?

Blir det ikke litt... Bror
dumt å diskutere når jesus døde når man ikke vet om ham i det hele tatt er født? man finner dessverre ingen historiske overleveringer om jesus..eller noen av de store happeninger som barnedrapene, korsfestelsen eller oppstandelsen. Så virkligheten er at ingen vet om jesus har levd eller ikke.

Et gran salt! Dirk
Du studerer jo ikke bibelen på egen hånd og ser, hvad den siger dig personligt. Du studerer Vagttårnsselskabets udgivelser og forstår så dets tolkning. Så kort er forklaringen.

Venlig hilsen Dirk.

Så kort kan det siges Dirk
og det er derfor ikke nødvendigt med flere måneders/års bibelkursus. Jeg har engang spurgt vidner om, hvad de kan lære os udover det, Jesus allerrede har sagt og vist. Jeg har <selvfølgelig ikke fået noget klart svar, for NT siger, at Jsus er sandhedEBN, og ikke kun en del af den.

Venlig hilsen, Dirk.