Jesus er skuffet over Vagttårnet

Jesus er skuffet over Vagttårnet Kigger på
"Og da han på lang afstand fik øje på et figentræ med blade, gik han hen for at se, om han kunne finde noget på det; men da han kom hen til det, fandt han ikke andet end blade, for det var ikke figentid." Mark 11:13

De blade er åbenbart noget lort - næ, lad os hellere få noget med frugter på.

"Og bladene er til lægedom for nationerne." Anonym
Åbenbaringen 22:2.

Ja, i fremtiden kommer der ordentlige blade Kigger på
men kun hvis man spiser dem. De blade Jesus så, var der ingen næring i - ligesom Vagttårnet.

Du er også jesus ikke? lol sveland
Man kan foregive at være mange ting, men når en sekt ophøjere sig selv til guddommeligt, og samtidigt lyver for sine følgere,blinde føre de sig frem, og som bibelen siger det, den blinde vil føre den blinde i grøften.

v2 I midten, med gaden på den ene side og floden på den anden, står livets træ, som bærer frugt tolv gange, hver måned giver det frugt, og træets blade tjener til lægedom for folkeslagene.

Det er noget værre pladder at sige syndes jeg, især, når der er snakke om satans vidner.

Lige en ps. sveland
Jeg er ret sikker på at det er bibelens blade der hentydes til i det lille fra klip i bibelen du kommer med der.

ellers kan vi også tage det bogstaveligt, som en fantasie bog gjorde det engang, der handlede om en mand der kunne leve evigt, og han satte sig ned og studerede træets blade i flere hundrede år, ikke bar det man kunne se med det blotte øje, men gik helt ned i atomerne, lærte om molekylerne, og deres samme sætning, og deres virke i træets livskraft, og ernæring. og hvad der skulde til for at holde liv i bladet, hvad der skulde til af ændringer for at ændre bladets farve. se hvis man går dybt nok ned i tingene, så kan alt blive til videnskab, i stedet for bare at tage tingene overfladisk, og tro sådan hænger det nok sammen, og så ikke rokke sig mere der fra.

Og Vagttårnet er skuffet over Jesus... MalteFnalte
Tænk sig at have den frækhed at lade mennesket komme direkte til ham i stedet for at skulle gennem Jehovsa guds "hellige" organisation først. Sikke dog en skandale[:D]. Jesus er åbentbart håbløs mht økonomi.

MalteFnalte