Joan Ørting er chauvinistisk

Joan Ørting er chauvinistisk ikke vordende far
Jeg faldt lige over dette indlæg fra åh-det-så-store-orakel, Joan Ørting:

http://ekstrabladet.dk/spoerg_joan_oerting/article219480.ece

Jeg hæfter mig ved dette afsnit:
"Hun har besluttet sig, og så må du enten hoppe på eller stå af, det der halvt imellem holder ikke mange dage endnu."

Man kan åbenbart konkludere, at hvis en kvinde vil have børn, så har manden ingen anden udvej end slavisk at makke ret, eller hvad? Som jeg læser det, er det en pludselig indskydelse fra hans kærestes side, at hun nu vender 180° og at han i en kovending skal indrette sig derefter. Hvad så mon hun mener om en måned? Eller i næste uge bare? Jeg synes ikke det er et særligt gennemtænkt svar, Joan Ørting giver.

Jeg selv og min kæreste er ligeledes i starten af 30'erne og det skifter også frem og tilbage med om vi vil have børn - så vil den ene, så vil den anden, og så vil den første ikke alligevel. Men vi holder sammen alligevel, selvom vi ikke altid er enige om alt. Men Joan Ørting mener altså, at ligesåsnart en kvinde er skruk, så skal manden indrette sig herefter.

Ærligt talt, jeg synes det lyder ret huleboeragtigt....!

Det er vel mere et spørgsmål om... Salomon
...at hvis manden helt klart kan sige "Nej, jeg vil aldrig have børn med dig" til kvinden, så er der ikke så meget mere at bygge forholdet på.
Man kan groft sagt sammenligne det med, at den ene part altså af hele sit hjerte ønsker at bosætte sig i et andet land - det vil den anden ikke, og så må vejene ligesom skilles der, ikke?

Hvis man ikke i store træk har de samme mål eller i hvert fald kan opnå et tilfredsstillende kompromis for begge parter, så dur det bare ikke.

...Det er da ikke så chauvanistisk - det er da logik for selv den sløveste kniv i skuffen ;-)

Jeg tror nu der menes, Anonym
at hvis det er det hun vil, bliver han nødt til at tage stilling til det. Du kan ikke bare kalde en kvinde skruk fordi hun vil have børn. Selvfølgelig kan hun ændre mening om kort tid, men det er vel noget de finder ud af derhjemme. Jeg tror bare du har misforstået hendes mening.. -der skal ikke meget til hvis man leder..

Det er ikke tilfældet her ikke vordende far
Jeg og min kæreste går med samme vægelsind, som de 2 i artiklen: Først vil de ikke have børn, så vil den ene, mens den anden er i tvivl. Han har ikke sagt at han absolut ikke vil have børn.

Joan Ørting giver ham så det råd at han skal beslutte sig i løbet af få dage...på baggrund af, at hans kæreste "pludselig" har fået det indfald at hun GERNE vil have børn alligevel.

Tænk dig den omvendte situation. JEG ville pludselig gerne have børn...min kæreste er i tvivl. Tror du jeg ville forlade min kæreste fordi hun er i tvivl? Nej, det ville jeg under ingen omstændigheder.

Joan Ørting maler verden sort og hvid - til kvindens fordel åbenbart.

Jeg synes det er rimelig klart ikke vordende far
Hans kæreste har i en årrække katagorisk nægtet at ville have børn. Så, PLUDSELIG, beslutter hun sig for at hun vil have børn alligevel, bare fordi hendes søster har fået barn.

For mig er det ikke en "fast beslutning", som han har grundlag nok at handle ud fra. For nogle år siden gibbede det også i mine æggestokke (hvis jeg da ellers havde sådan nogle), da min lillesøster skænkede mig min første nevø. Men det gik over igen. På samme måde kan det gå over igen med hans kæreste.

Hvis det var mig, ville jeg nu have mere is i maven og se tiden an og lægge mærke til om min kæreste stadig er lige så forhippet på at få barn. Husk på, at hun tidligere katagorisk har nægtet at få børn.

Derfor synes jeg at Joan Ørting tager forkert parti i denne sag. Måske fordi hun ikke har nær så godt kendskab til problemstillingen som de selv (og jeg og min kæreste) har....

En skruk høne Holger
er en gold høne, der ikke lægger æg.

aha ikke vordende far
Så lærte jeg noget nyt om det danske sprog, tak da! Jeg mente så ikke en skruk høne - i så fald vil den pågældende kvinde da vist blive meget skuffet *g*

Måske er Joan Ørting Hanen
selv skruk ?

Derfor tager skrukhønen de skrukkes parti !

skruk Trine.
En skruk høne er en liggegal høne, ifølge min skoleordbog.

Det er til Kykeligok
at blive helt skruk af...

JØ har da vist ikke selv børn dp1
så hvad gør hende lige kompetent til at komme med et svar!!

hendes løsninger er indimellem rimelig mærkelige
og ikke altid i overensstemmelse med hvordan parforhold burde fungere!!

Tænk engang Minimælk
Kvinden kan jo ik som manden lave alle de børn hun vil i al den tid hun vil.
der er begrænsninger på så hvorfor ik være afklaret og finde en anden mand hvis man er 30 og ens egen mand ik vil?

Nu fatter jeg ikke Skruk
et Kuk?