Job+boliger er problemer?

Job+boliger er problemer? tuuret
2 vigtigste ting er job + boliger...?

Hvorfor regering gør ingenting for at handle boligmangel???

-og hvorfor danskere er tilfreds (ca.100 000 hjemløse?) ?

Det kan jeg ikke forstå.

ikke regeringens skyld enormtpudsigt
Lyder underlig der er 100.000 hjemløse i dk, hvor har du de tal fra?
Derudover så har alle i dk ret til tag over hovedet. Men hvis folk ikke betaler deres husleje, fordi de hellere vil drikke deres penge op, kan du jo ikke gøre noget som helst. Der er ingen bolig foreninger som kan leve af godgørenhed (og det er vel hellere ikke rimeligt over for dem som betaler til tiden), så derfor ryger folk naturligvis ud, hvis de ikke betaler deres husleje.
MAnge af dem prioriter øl højere end tag over hovedet, og sådan er det bare. Vi lever i et frit land, og de vælge det selv.

Ved du ikke det. mandaabenraa
Der er rigtig mange ledige stillinger ( i Aabenraa er der mange nyansatte fra Tyskland ) , og i mange byer er der rigtig mange ledige lejligheder ( jeg kender en afdeling i en boligforening , hvor der er 70 ledige lejligheder).

der er 25 års ventetid i Kbh tuuret
til boliger...

hvad smakker du om...

de er ikke alkoholiker el., alkoholiker får boliger fra social-myndigheder, men det er normale mennesker, som får ingen boliger...

Det kommer da an på irene54
hvilken bolig du ønsker og hvor denne skal være beliggende.

Det afhænger også af din alder og om du evt. har børn.

Du kan derfor ikke generalisere på denne måde.

vrøvl enormtpudsigt
måske hvis du absolut vil bo i kbh, er der ventetid. Men der er masser af andre alternativer, hvor man kan få bolig, mere eller mindre fra dag til dag. Specielt hvis man er hjemløs.