JOB SØGES

JOB SØGES mette1989
Hej..

JEg er en frisk ung pige på 19 år 20 til marts, som søger nye udfordringer, så står du og mangler en medarbejder en ung pige i huser, en børnepasser eller hvad som helst høre jeg gerne fra dig på min mail mette16rene17@hotmail.com

Jeg har før været ung pige i huset siddet ved kassen i super best og ved stark, jeg har været i en børnehave og en vuggestue, samtidig har jeg vret i en børneinstition med børn som havde forskellige vanskeligheder og lidelser.

Lige pt. er jeg sekretær, men desværre i en tidsbegrænset silling, jeg står åbenfor alle foreslag, så mail mig endelig eller svar på indlægget..

Med venlig hilsen Mette

jobbet skal helst være i østjylland eller midtjylland

Uddannelse Anonym Q
Nu kan det godt være jeg lyder gammel.
Men hvad med at starte på en uddannelse, nu mens du er vant til at leve på små penge. For ¨når du først er vant til at have en hvis levestandard Så er det sq svært at tage en uddannelse på SU.
Jeg kan i dag i en alder af 38, fordi jeg ikke har børn, ejerbolig og derfor i stand til at barbere mit budget helt ned til et minimum Jeg er i gang med en ny uddannelse fordi mit gamle(maskinarbejder) er for hårdt pga af en skade på knæet efter en bilulykke.

det kan godt være du tænker det når jeg nok. Menn, det gør du ikke. Ligepludselig har du kæreste og ups et barn på vej. Menn så er det jo rart kærsten har en god uddannelse til at forsørge jer.

Så bliver i skilt/går fra hinanden. Så står du med børnene, ingen anstændig uddannelse og job. Ja kassedame kan man vel altid blive. Så længe det vare.
Så sidder du i samme situation som min søster. 42 år, ingen uddannelse, skilt med 3 børn. Eksmanden har en fed uddannelse, som han tog mens min søster arbejde i Bilka. For at forsørge dem.
Dejligt. Ikke engang pension ville han dele med hende. Selv om hun har været med til at bygge den op.

Jeg foreslår du printer dette ud. Læser det om 15 år og ser hvor meget der ligner dit liv til den tid.

Held og lykke med din fremtid.[l][l][l][l][l]

de børn.. Line Nielsen
jah der kan man bare se, hun burde aflevere børnene hos eks manden og så koncentrere sig om sig selv for en gang skyld, få sig en uddanelse og et fedt job.
Hvad mon eks mand siger til den løsning?

Hvad vil DU gerne? make-up
Hej Mette;-)
Hvad vil du gerne arbejde med? I hvilken retning drømmer du om at gøre karierre?
Held og lykke!
Kh Maria
[:)]

Også min mening Anonym Q
Men debne r jo bygget på at jeg ikke har børn. Og det er nok svært for en forældre at opgive sine børn. Specielt moren, da det er hende der som regel har den tætteste kontakt. Og en mor er jo per defination en ravne mor hvis hun ikke tager børnene. Hvor i mod det er helt legalt for en far, fuldstændigt at glemme han har børn fra et tidligere ægteskab/forhold. Selv efter de har børnene sammen op i barnets teen age alder.

Jeg er glad for jeg ikke blev gravid dengang min forhenværende kærste fik mig overtalt efter lang tids pressen til at smide p-pillen.
Han ville såmænd nok være en udemærket far. Men jeg skulle jo have et tåleligt forhold til ham hele livet efter vi er gået fra hinanden. hvis der er børn inden i billedet.
Men min søster kæmper sig også igennem en uddannelse nu. I stedet for de 8 -12 hvor hun var gift. Den torsk, altså at hun ikke gjorede noget før. Mens pengene var der. Og han kunne ovettage dem ind i mellem.
Manden er en udemærket far og alt det der. Så han skal ikke gøres være end han er.

tak for jeres svar vil gerne have flere, evt. job mette1989
Hej..

Jeg har i forvejen en hh, og vil ikke læse videre lige pt. Jeg har forøvrigt et job nu på 37 timer, og en udmærket løn, men det er en tidsbegrænset stilling som ophøre pr. 1 september så er på udkig efter andet evt. børnepasnng ung pige i huset eller hvad som helst bare kom med nogen foreslag :)

m.v.h Mette