Job som receptionist…hvordan er det??

Job som receptionist…hvordan er det?? Chelle
Jeg overvejet at skifte job fra det kommunale til det private… Nu er jeg sagsbehandler og har en masse forskellige administrative opgaver og vil ikke sige at jeg keder mig i hverdagen.

Jeg kunne godt tænke mig lidt mere menneske kontakt i hverdagen og ved at jeg vil egne mig til det. Jeg får måske et tilbud om job som receptionist men ved ikke så meget om jobbet..

Er der nogle herinde som har erfaring som receptionist i en privat virksomhed?? Eller har hørt fra andre hvordan der er at være receptionist??

Er bange for at det ikke er udfordrende nok og at jeg vil komme til at kede mig…

Håber nogle kan svare på nogle af mine spørgsmål

Gå ind og se på jobindholdsbeskrivelserne Randstad
på de receptionist job, der er ledige.

Mange steder bruger man receptionisterne som delvise kantinedamer og det er vel uinteressant, men de steder, hvor det er egentlige receptioner, skal du kunne betjene et omstillingsbord, så det var måske en ide at starte med sådan et kursus.

Omstillingsborde er jo ikke hvad de har været.

personligt synes jeg peacejuel
at det er fedt..
jeg arbejder deltid i en reception på en uddannelsesinstitution i københavn.
En del at jobbet består selvfølgelig i at tage telefonen, stille om, videre give beskeder osv. Det er i øvrigt også os der holder styr på hvem der er hvor og hvornår. Vi skal hjælpe elever hvis de ikke kan finde deres hold, vi skal lede kursister på rette vej osv.
ud over det er der også en del administrativt arbejde der ender nede hos os. vi tæller de ansattes sygedage, og meddeler administrationen hvis der er nogen der tangere max antallet på et år.
vi varetager boliger til de udanlandske studerende vi har. Vi udgiver et blad.. vi varetager et historisk selskab og sørger for at modtage tilmeldinger til diverse arrangementer..
og så er der alle de andre ting der kommer hen af vejen.

jeg er aldrig blevet brugt som kantine dame.. og jeg har ikke en eneste gang i forbindelse med mit arbejde lavet en kande kaffe!

det er meget forskelligt fra dag til dag hvor travlt vi har..
og har da også indtrykket af at det er meget forskelligt fra sted til sted hvad der bliver givet af arbejdsopgaver til en reception..

men jeg har nu været der i ca 1 år og 3 mdr.. og det er det job jeg har været gladest for.