Jobsamtale - Svar.....

Jobsamtale - Svar..... KFK
Hej...

Jeg var sidste onsdag til en jobsamtale og har stadig ikke hørt fra dem! Skal jeg kontakte firmaetog høre om de har fundet ud af noget og hvad skal jeg evt. skrive?

Er ved at være så spændt, da det er et job jeg virkeligt ønsker!.

Er det godt eller skidt at det har taget så lang tid? De sagde til samtalen at de ville være helt sikre på at de fandt den rette til jobbet, så de vidste ikke helt hvornår de kom med svar!

Du skriver ikke - du ringer Læser
Og lægger ud med at sige, at da de nu ikke kunne give dig et svar på, hvornår beslutningen var taget, så ville du lige høre hvor langt de var kommet i processen, fordi du fortsat er meget interesseret i jobbet. Spørg om de overvejer at kalde nogen til en samtale nr. 2.

**********************************************

Kommentar til situationen:

Sikke noget godylt svineri at opføre sig på den måde. De er sgu da ikke værd at arbejde for. Så længe du venter på dem, har de pacificeret dig - og hvad ligner det, hvis du eksempelvis er arbejdsløs og skal skrive 4 ansøgninger hver uge? Det er sådan set lige tosset om du får jobbet eller ej, at de teer sig på den måde.

Samme situation redhead
Hejsa,

jeg har været det samme igennem for et par uger siden. De kunne heller ikke sige mig hvornår de ville ringe og give mig et svar. Der gik en uge, så skrev jeg en mail til chefen. Han var ikke så glad for at jeg skrev til ham. Det kunne jeg bestemt fornemme ud fra hans ord til mig. Der gik en uge mere inden han ringede til mig, og sagde at det ikke var mig der fik jobbet. Jaa jaaa det er helt fint, jeg gider heller ikke arbejde for jer. SVINERI!!!
Sååå du skal ikke være ked af det, det er jo synd for dem!!! Op med humøret!! Der er masser af jobs.

... KFK
Ja.. Det er rigtigt nok. Bare ærgeligt, når det er et job jeg virkeligt godt kunne tænke mig og er 110% kvalificeret til.... Jeg håber stadig på det bedste. "Intet nyt er godt nyt"... Ik... Hehe

Sjov oplevelse anonym
Havde selv en sjov oplevelse.
For et par måneder siden søgte jeg selv job.
Jeg var til samtale og alt gik fint, fik at vide de snart ville vende tilbage.
Da de vendte tilbage 5 dage senere, havde jeg allerede fået et andet job, chefen blev faktisk lidt sur og desperart, jeg havde åbenbart været den eneste kvalificerede ansøger, så hvorfor vente 5 dage med at vende tilbage. [:D]

Jaaaa jaaaa redhead
Tro du bare det :-)
Håber ikke du bliver skuffet.