Johnny Bredahl stopper karrieren

Johnny Bredahl stopper karrieren girlpower
Manager Mogens Palle siger nej til flere kampe med Johnny Bredahl i ringen. Mogens Palle mener ikke der er mere i ham.

Hvad mener du – er der mere i Johnny Bredahl?

Ja, absolut kaiogkaren
lad ham få en sidste godt betalt kamp.

Bliver hjerneskadet af boksning. anonym.
Bokserne må da blive hjerneskadet af alle de slag i hovedet.Det er sku da ikke normal at stille op i en boksering og bede om tæsk.Boksning kan da ikke være en sprot,snarere en m/s handling.

Johnny Bredahl highwaytohell
Johnny bevidste med sit comeback at han stadig havde fordums tid i sig. Men jeg anser det for useriøst at han lige pludselig skulle være med i robinson istedet for at træne og bokse i parken den 14 okt
Men efter hans karriere nu er forbi vil jeg takke Bredahl for en masse gode kampe. Tak for alt Johnny

hvis du kan kalde tossen
golf og poker for sport, så er boksning også...

Helt sikkert mere...... sjoveren
men ikke i bokseringen, han har gjort det godt, men skal som M.P. mener stoppe mens "legen" er god, så bevarer han sin værdighed og vi andre minderne om hans storhedstid.

Ringvrag? Knockout
Johnny Bredahl gør absolut bedst i at stoppe så hurtigt som muligt, gå til psykolog og starte processen som skal lede ham frem til erkendelse af at bokseverdenen godt kan leve uden ham.

Så undgår vi også flere af hans dybt pinlige interviews, som har efterladt indtrykket af ham som et dybt hjerneskadet lallehovede..

Stop mens legen er god Aab
Det er yderst få boksere, som har fået et succesfuldt comeback, især efter mere end et års pause.

Så til dig Johnny " Klap hesten og stop mens legen er god"

hvorfor tilbage tullemus
kan ikke forstå man skal prøve igen.. vi vil hellere huske ham som en god bokser fremfor at vi skal se ham som ringvrag.. kan huske en film med stallone,som også skulle prøve at komme tilbage... så nej.. så skulle han nok havde fortsat mens der var brænde i ovnen..

er der mere i ham djdaddy
ja det syndes jeg da der er. men vi får vel svar på om han har noget styrke tilbage på mandag på tv3. "Robinson ekspeditionen" problemet er jo at han er så tynd at han ikke har en skygge. så når han er færdig på ekspeditionen så er han gennemsigti,

... mcACTION
han er luddoven

det jo lollo
ikke mogens palle der skal bestemme det..for det må da være johnny bredahl selv der bestemmer hvornår..

lyder som en der aldrig har bokset selv black insanity
Ja, umiddelbart virker boksning fuldstændig hjernedødt og farligt. MEN du skulle prøve det, så vil du blive overrasket. Desuden så har boksere slet ingen skader i hovedet i forhold til fx fodboldspillere. Det er altså meget farligere at spille fodbold end at bokse... Videnskabeligt bevist flere gange.

Og så vil jeg lige sige- TYPISK Team Palle, sådan at sparke en god, trofast bokser ud efter så mange år. Kan godt forstå lidt hvad de mener, at han er færdig som bokser, men måden de vælger at smide ham ud på, er UTILGIVELIGT..... De skulle skamme sig....

lidt hårde ord black insanity
Jeg er enig med dig i at Johny ikke skulle ha taget det comeback i det hele taget, men synes nu du er lidt hård ved ham....
Det jeg mener folk glemmer i denne her debat, er MÅDEN Team Palle vælger at sparke sådan en bokser ud på. Johny har sgu været med i mange år, og leveret nogle super kampe- modsat Brian Nielsen feks- så jeg synes det er UTILGIVELIGT sådan som de har udtalt i pressen... Skidtet er for gammelt, så UD NU......

Der er ingen tvivl, MINMENING
Johnny bør stoppe, der er ingen grund til at han kommer mere til skade, for der er ingen tvivl om at man som prof. bokser får en masse slag og det skader kun, så Johnny stop, for dig og din fam. skyld, vi har alle set hvad du kan ingen tvivl om det.
Et gammet ordsprog sige: Stop medens legen er god !!!.
FØLG DET
Min mening

Det er meget bedre at se kvindeboksning. hedepigen fra Greve
Derfor vil jeg tage ind og se vores egen pige tandlægen fra Randers. Hun må jo vide hvad der skal til for at undgå at få slået tænderne ud og blive et totalt vrag af boksningen.

Det er bestemt useriøst filtut
At bredahl deltager i Robinson, isteden for at passe sin karierer.
Filtut

vi er nogen der vil savne dig! bare mig...
Jeg har været så heldig at se Johnny bokse en del gange, jeg er stadig DYBT imponeret af den mands fighter vilje og sublime boksning. Trist var dagen da han meddelte at han stoppede. Heldigvis (for os der kan li´at se ham) vaglte han at gøre come back efter et par år og trods alt bokse en rimelig god kamp inponerer mig også - at manden han boksede viste sig at være en stor tøs der måtte tage slag i nakken og andet usportslig optræden i brug er jo ikke Johnnys skyld.

Johnny er bokser af hjertet og en ÆGTE sportsmand!

Så derfor:

Kære Johnny,
Vi er mange der vil savne dig, din imponerende boksning og mandshjerte i ringen, men stop mens legen er god. Du har alligevel vundet alt der er værd at vinde, deriblandt dine boksefans respekt!

Sjovt du lige nævner det! Anonym
Jeg hører også til den gruppe der for nogle år tilbage også mente at boksning slet ikke burde høre til i sportsverdenen, at det kun var hjernedød nedslagtning, men jeg er heldigvis fået udvidet min horisont.
Ved et tilfælde endte jeg til boksetræning, og selv om det "kun" er motionsboksning, så det ændrede heldigvis mit syn på denne SPORT!
Det er knaldhård træning, godt kammratskab og indsigt i hvad boksning i virkeligheden handler om.
Jeg har mødt et par af de RIGTIGE prof. boksere til træning, deriblandt Johnny, der altid har været parat til at lære fra sig af sin kunnen (at vi er meget få der kun vil nå ham til anklen eller derunder er en anden snak!).

Ja, rigtigt ærgeligt at team-palle nu åbenbart har meddelt at det er slut!
....men minderne har vi da lov at ha´...

Hilsen
Bare mig...

glemte lige at sige... bare mig...igen.
...at jeg syns det er ualmindeligt tyndt af Mogens Palle at droppe Johnny af på den måde. Han burde ha´hyldet ham for al den hæder, omtale og ikke mindst penge han har bidraget med i Team Palle regi.
Skam jer! ....eller skynd jer at give den mand en ordentlig afsked, det har han sgu fortjent!

hjerneskadede boksere. General mundgodt
Bredal er åbenbart i mangel af penge, han har været færdig som bokser siden han begyndte, og desuden syntes jeg, at boksning er sindsygt, de bliver lokket og fedtet for i den grad, at de tror at de har evner, det minder mest af alt om en gammel luder, som får nye patter, hun tror sikkert også at hun kan noget.

ja, klart! boksing girl
Kvindeboksning har klart sin berettigelse, til trods for hvad Hr. palle mener.
Og jeg glæder mig da også til at se Anita, hvis hun ikke lige løber ind i en skade igen, ville nu også gerne ha´set Frida igen. Det skal nok blive en fantastisk aften med mange gode kampe.
Helt perfekt ville det ha´været hvis Johnny også havde været på plakaten, men det har vist sig at være anderledes, desværre.
Held og lykke til jeg alle d. 14 oktober.

...også til dig Johnny, uden for ringen, desværre!

der findes utallige eksempler på, boksningens kvaler.
at boksning skader hjernen, se bare på alle de hjerneskadede, som pludselig blev muslimer.

de bliver kun brugt som et redskab, så bagmændene kan tjene enorme summer på deres drømme.

jeg har aldrig hørt om danske fodboldspillere, som er blevet muslimer.

bor i Assentoft, ca 8 km fra Randers, tandlægen
mod Grenå, hun har et helsecenter, og sunde vaner, så som hendes heste, og spring over buk.

det er min skyld at Jonhny stopper. Palles datter.
jeg fandt ham i mit hus, hvor han gik rundt i mit tøj, han mente at han havde glemt sine handsker der, men da jeg kom hjem bar han min nye BH og trusser fra Monde plus Simonsen.

en fyr var ved at lægge make up på ham, og så blev jeg pisse sur.

han har tjent en kæmpe formue i firmaet, så han har råd til selv at købe dametøj.

Brehdal pjens56
Han har været den bedste danske bokser, der ahr været i mange år. Jeg husker ikke selv at have set nogle der var teknisk bedre.
Men alle store mestre skal erkende, når tiden er inde til at atoppe deres karriere, det gælder også for Brehdal.
Jeg ønsker Brehdal et godt liv efter boksningen og vil tænke på alle de gode kampe han givet os.

Han er en stor bokser Anonym tøs
Johnny Bredahl har haft en rigtig flot karriere! Han har bevist han er en stor bokser, og med den sidste kamp viste han os alle sammen at han stadigvæk er en af de bedste i hans vægtklasse. Men jeg synes man skal stoppe på toppen. Når han stopper karrieren nu, så stopper han på toppen- der hvor han hører til. Han er en sej fyr og han kan være stolt af sig selv. Selvfølgelig er det en skam at han stopper karrieren pga Mogens Palle, men det er Johnnys flotte kampe og præstationer vi husker, ikke hvordan hans karriere stoppede!!!

ja, føj for den da! moderedaktøren
ja, så forstår jeg det hele meget bedre. Tænk en gang at manden vader rundt i dit sovværelse med Munte plus simonsen undertøj.
Jeg har fuld forståelse for i nu fyrer ham, sådan en slem dreng!

...og en anden mand der ligger make up, nej ved du nu hvad!

medie liderlig O'rly
Jada der er lidt Robinson på tv3 tilbage i ham!

Han kan lige nå at vær med i Robinson "Dansk Sports Elite" 2 eller en anden skod serie fra tv3

Forstår godt team palle teknikkeren
Johnny Bredahl burde ikke have deltaget i någet så intetsigende som Robinsonekspeditionen, han burde passe sin karrierer, hvis han ville være verdensmester igen, som han sagde. den fyresedel er helt ok.
Tek-12

Så har highwaytohell
du åbenbart ikke set Mikkel Kessler,han slår Bredahl teknisk med flere længder

ja............................... hbg
ja det er der da mere i han

han er super! kevin kiwistenisten
jeg kender Johnny personligt, og han er et meget stort menneske, med overskud. og ikke nok med det, er han en genial bokser.

N ej tak ikke mere Bredahl. Anonym
Han er kun en sprællemand.
Og har aldrig været bokser.
Så bare ud med ham.

nej gæst
Stop endelig please...

Ikke helt enig Wahit Bokser Palle
Jeg er ikke helt enig i at han ikke er en god bokser, man han bokser i en uinteresant vægt klasse, og så er han pinlig at høre og se på efter kampen og uden for ringen. Det tror jeg godt stald palle er klaR OVER, OG HAN ER I DEN FORSTAND IKKE noget stort tab, for stald Palle (noget ligende den gang vi "midstede" Jesper D Jensen, heller ikke noget stort tab). Og så var der hele afæren med navneskift til Wahid eller hvad det var, man skulle kalde ham, men det er lykkelig glemt, for i dag er det jo ikke så moderne at være "hvid" muslim ?

noget i ham ???? Asja
Der har jo aldrig været noget i ham, så der er sikkert ingen der vil savne ham . Det eneste der er ærgeligt det er at han ikke kan tage Anita med sig for hun er da ligeså dorsk som ham og den eneste grund til hun blev verdensmester var da at det var snyd.

så længe han har løst! hero
Manden har stadige løsten så lad ham dog forsætte- vær ikke bange for han er voksen, og kan selv treffe han egene beslutninger- undertryke ham ikke men lad ham blomste!

Ikke medieluddere Robinson-fan
Kan vi ikke for en gang skyld slå fast at deltagerne i Robinson Ekspeditionen 2006 ikke er medieluddere. De har jo ikke selv søgt om at komme med i ekspeditionen. Som det har været skrevet flere steder er alle deltagerne inviteret af TV3 til at deltage, og man skal da være totalt tåbelig hvis man takker nej til sådan en oplevelse. Det må da være et minde for livet, som mange må misunde dem.

bli ved The fighter
hej vis du/i høre min mening så bliv ved alle de kampe du har kæmpet det var det regne guld og din sidste kamp, det var et mester værk at se en som ikke havde bokset i så langtid gøre comback på den måde.. så her er min mening skid på hvad din mannager siger og føl dit hjerte