jordbær

jordbær mig:-)
Hey.. nogen der ved om man stadig kan få det dejlige magiske børnespil "jordbær" spil mere.. tror det hedder det magiske jordbær, men er ikke sikker.. det handler at man skal gå rundt fra sted til sted for at gøre nogle tjenester hos folk, for at få noget magisk eller noget i den retning. (feks, hjælpe en bager med at lave rigtige opskrifter til hans kager, og hjælpe en tømre med at save.)

" Det Magiske Jordbær" SpilleMusen
Her er et link http://www.cybercom.dk/vare.asp?varenr=11BRUGT2490

det er godt nok udsolgt pt. men så kunne man måske håbe at de fik det hjem på et tidspunkt

..... mig:-)
okay.. MEn den bliver desværre bare ved med at sige server fejl hver gang jeg prøver at tilmelde mig.. men tak alligevel..

Der er lidt her Phusker
http://www.piratgruppen.org/forum/showthread.php?t=74879

En anden der søger spillet og der står et par måder i forummet.

Biblioteket var måske en mulighed, og så vil jeg overhovedet ikke skrive noget om lovligheden af at tage en sikkerheds kopi, så man ikke slider unødigt på¨bibliotekets dyrt indkøbte spil. (Host)

Spillet er åbenbart norsk, så der er måske større mulighed ved en søgning på norske brugtspilssider, hvis man ellers kan leve med norske spil.

Nogen som har ''Det magiske jordbær/et''? Kristian hjort
Hej har søgt hele dagen efter Det magiske jordbær :) Var et af de første spil jeg nogensinde spillede, og ville helt vildt godt spille det igen. Syntes mange kender det, men åbenbart ingen som ved hvor man kan få det? Og er det MS DOS baseret? please Mail mig ved:

kristianjanum@hotmail.com
eller
kristian_hjort@yahoo.com
Tak på forhånd.