juice, frugt og grøntsager

juice, frugt og grøntsager rita du
Jeg vil høre om nogen har andre oplysninger om at juice uanset hvor mange glas dagligt man drikker kun kan gøre det ud for 100 gram af de 600 gram dagligt anbefalede?

Nu mener jeg juice fra en karton. Er der forskel hvis man selv blender? Jeg er godt klar over at sammensætningen vil være anderledes, og man kan få et langt mere friskt og varieret glas hvis man selv tilbereder det.

Er der ligeså mange vitaminer i en købejuice som i en frugt - hvis man omregner indholdet af frugt per gram?

nej airimorten
råvaren er altid det bedste.

Indhold Anonym
Der er nok nogenlunde lige så mange vitaminer, MEN! næsten ingen fibre, som er meget vigtige for maven og for vores sundhed....

Zumo rita du
Der findes en - oprindelig fransk er det vist - juicekæde, som jeg stiftede bekendtskab med i England. Suuuk - bare vi får en lignende i Danmark. Er der nogen der kender til en tilsvarende forretning her i landet? Jeg mener, det er jo ikke så tit man har 10 forskellige slags frugt og grønt hjemme på én gang.

Det meste er bare vand ellehammer
Det meste (billige) juice på markedet er vand, tilsat koncentrat og sukker. Det er typisk halvanden liter for 6 kroner i Netto.

Køb Rynkeby,s den gule (den hedder Rigtig juice- frisk).
Så kommer du ikke tættere på himlen :o)

appelsiner rita du
Prøvede at presse mit eget glas appelsinjuice, 8 appelsiner jo tak. Derfor er jeg nu gået over til blender ideen.

apropos juice Blommegnaveren
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4779973.html?forside

Rynkebys gule juice indeholder 2 kilo friskpressede appelsiner! (pr. liter)

Juice og koncentrat Majbrittt
Lille sidespring

Ved køb af en juice eller frugt på dåse, for den skyld. Der står ofte ikke tilsat sukker. men hvis der står at en del eller hele juicen er lavet på koncentrat. Så er der helt sikkert sukker i koncentratet. For der skal producentet ikke skrive at sukker er tilsat.

Hvis du lave juice eller grøntsagssaft m en saftpresse. kan du bruge pulpen, som den hedder(det derbliver tiloverser efter presning) til mad eller supper eller tilsætte brød. Du kan søge opskrifter på nettet.

Hvis du søger på "juicer" i søgemaskiner. Vil der komme en masse hjemmesider op med salg af juice og saftpresser. Der er som regl også link eller sider med opskrifter på hvordan du kan udnytte pulpen. Du finder nok flest brugbare opskrifter på udenlandske hjemmesider...

Eller søg på en mand ved navn Alfred Vogel. Han har skrevet blandt andet en bog der hedder Den lille doktor. Han skriver seriøst om også saft og juicer. Hvad de gør godt for. Og hvorfor man ikke bør blande juice og grøntsags saft. (Nogen kan åbentbart få mavekramper eller bare ubeghag i maven) Lån evn hans bøger på bibliotekket.

hvorfor ikke anonym
lave sine egne juicer? saa ved du helt bestemt hvad de indeholder.Jeg laver mine egne appelsinjuicer.En halv million halve appelsiner,en enkel lime og en lille bitte smule sukker og saa ellers ind i køleskabet.Herligt! Banan og jordbaer,er en oplevelse.Det slaar alt i smag,prøv dem ,hvis du tør!