Jul hos svigermor

Jul hos svigermor svigersønnen
Hej Carl Mar

Jeg skal holde jul sammen med svigermor i år. Kan jeg tillade mig, at drikke mig en ordentlig skid på, inden jeg sætter mig til bords, så hun bliver til at holde ud, eller skal jeg bare forblive ædru, og acceptere den vegetar ret hun vil servere for os, juleaften?

en svigermor Anonym
Kære svigersøn.
Du har vel sagt ja til at fejre jul med din svigermor, - af egen fri vilje???!!
Det går vi ud fra..... så bør du måske "bare" optræde lidt voksent, og opføre dig, som det forventes af dig, et voksent menneske med en sikkert sød kæreste, som åbenbart har lyst til at fejre jul med BÅDE dig OG sin mor. Mon hun, din kæreste har lyst til at opleve dig pinlig? Det skaber i altfald en dårlig stemning, og husk, DU er også ansvarlig for at stemningen er god. Tag det som en mand, og stå det igennem. Få det bedste ud af det, og gør dig selv til "svigermors drøm". Det koster så lidt, og lønner sig i den sidste ende, og I får en god aften ud af det, og husk, - du er gæst i hendes hjem! Hilsen en svigermor med 2 dejlige svigersønner, som tør være sig selv i mit selskab.

Må ikke være fuld. anonym
Du må ikke møde fuld op,det gør man altså bare ikke.Hvad med at spise julemiddag d 23 om aftenen hos jer selv,så overliver du nok juleaften med vegetar mad,Hej,og god jul.

jeg har løsningen på dit problem moster grethe
Send afbud! Dermed gør du ikke alene din svigermor en stor tjeneste men især dig selv og formodentlig også din kæreste,
- og så kan du jo drikke dig stangstiv for at holde dig selv ud, uden at blamere dig selv og din kæreste. Glædelig jul!

Oh... Oh... Tarzan 47
Bare du var min svigermor

;-)

Drik en skid på Anonym nr. 2000
ellers holder du ikke til en hel aften.

Kender det godt.

Stolen for døren svigersønnen
Sig til din kæreste at du ikke gider hendes åndsvage mor og hold en hyggelig jul for jer selv. Livet er for kort til åndsvage svigermødre og til at lege "flinkeskole".
Alternativt kan du drikke dig så stiv at hun ALDRIG invitere dig igen.........

held og lykke
Svigersønnen

vegetarret Burren
nej ved du nu hvad ,, den skal da bestå af minimum lækker grisse flæskesteg,, det er vel tradition,, inviter hende hjem til jer, og lav lækker dansk julemad, hun kan jo så medbringe en vegetarret til julebordet,, og holder du festen hos jer selv ja så bestemmer du vel selv drikkevarene.

Held og lykke og god jul

Har vi prøvet svigersønnen
Det har vi forsøgt, juleaften for 2 år siden, sammen med mine forældre.
Men det hænger sammen med at min svigermor ikke kan lide at se på, imens vi spiser kød, og nyder et par glas rødvin (hendes mand døde for 10 år siden efter mange års alkoholmisbrug). Hun er fanatisk vegetar, og modstander af alkohol. Hun syntes det er synd for dyrene, at de skal lade livet, for menneskers skyld, når vi nu sagtens kan klare os med grøntsager,.....bvaaaadrrrr!
Den jul var bestemt ingen glædelig jul!

Min kone vil ikke lade hende være alene denne juleaften, så ja.... vi skal til jule"hygge" hos svigermor i år! Jeg kommer der ikke så tit skal det retfærdigvis nævnes, for jeg kan sgu ikke holde hende ud. Min kone har tigget og bedt om jeg ikke godt vil gøre det for hendes skyld, den ene gang.... såååå... en ordentlig kæp i øret, ville nok lette tingene en anelse

hilsen
svigersønnen der startede tråden
Tak og God Jul til dig også

Begynder at forstå dig dulkis
som tråden skrider frem. Men jeg mangler et motiv fra din kone. Hvorfor vil hun holde jul hos sin mor, som tilsyneladende afskyr alle juletraditioner?

Bortset lige fra at vores juletradition ikke indeholder alkohol i berusende mængder. Her i huset er det børnenes fest. Vi får "vidunderlig rødvin" til maden - og vand. Portvin eller Gl. Mjød til ris ala manden og måske sniger der sig en enkelt cognac (for min skyld) over på konfektbordet. Jeg er så sippet at jeg ikke synes "børnenes aften" skal ende med fulde folk.

Vi tager revance til Nytår.

Så fortæl mig en ting - er er børn med?

Ingen børn svigersønnen
Der er ikke børn med og vi har ikke selv børn.

Min kones motiv er at hun ikke syntes hendes mor skal være alene juleaften. Sidste år holdt vi en hyggelig traditionel jul hos mine forældre, sammen med mine søskende, svoger, svigerinde og deres børn. Så hun mener at hendes mor ikke skal være alene juleaften igen i år.

Det er ikke fordi min svigermor afskyr julen, men hun er modstander af kødspisere og alkohol, og det fortæller hun gerne om ved bordet, selvom det er os der invitere. Hun går feks. i kirke juleaften, dækker pænt julebord med lys, servietter, juletingetangel osv. Der står nødder i små kurve, julekonfekt, ris ala mangde med mandelgave osv. Men så kommer vi til det dersens "mad".... noget grøntsgastads... flotter hun sig kan det være der er grøntsagsfrikadeller til mig, som kommer direkte fra en frostpose der er færdiglavet/købt og bare skal have 2 min. i mikroovnen med rådkål og noget spinat/gullerods/risblanding som hun dog selv har bikset sammen og så måske en let-Thousand Island Dressing som smørrelse/sovs.......bvaaaadrrrrr!!!! Som drik er der Dansk Vand med eller uden citrus eller postevand som først bliver kørt igennem en eller anden super rensemaskine, på størrelse med en stor kaffemaskine, hun har invisteret i som efter hendes forklaring, fjerne kalk og andre giftstoffer, som hun mener vi tilsyneladende har i vores postevand i Danmark. Aftenskaffen bliver genvarmet i mikroovnen, for den er jo blevet kold efter som den har stået på kaffekanden (ikke termokanden), siden hun spiste morgenmad kl. 8:00, for som hun siger "den fejler jo ikke noget, bare man husker at slukke for kaffemaskinen".

For 2 år siden, til min 30 års fødselsdag, bad hun min kone bede serveringsdamerne stoppe servering af alcohol på et tidspunkt under festen, hvor alle syntes det gik godt. Hendes begrundelse var at hun især kunne fornemme på hendes egen søn (han er 35) og svigersøn (altså mig), at de var vidst ved at ha´ fået rigeligt! Ingen af os er slagsbrødre, men har det pisse godt når vi er sammen.... jeg kan måske være lidt højrystet, men i en god tone!
Min kone fortalte mig dette laaaang tid efter festen!
Min kone nægtede selvfølgelig, selvom det ikke var noget der passede svigermor. Kanon fest blev det til, især efter svigermor trak sig tilbage fra festen!

Jeres måde at "Jule" på, lyder meget som den måde vi "Juler", når vi er sammen med min familie, Dulkis.
Mine forældre holder jul sammen med min brors kones familie i år.

Det her skal du da ikke stå model til. dulkis
Hun kan jo dyrke SIT problem og ikke involvere alle andre i det.

Hun mangler pli og er dermed en "rådden" gæst. Jeg ville nok lade hende sidde alene til hun var blevet så voksen, at hun kunne opføre sig ordentligt ude.

En ting er at man ikke selv spiser kød eller drikker alkohol, men hun er jo "ikke-ryger" det går simpelthen ikke. Hun mangeler sociale færdigheder.

Jeg ville inviterer hende - på visse betingelser - og ellers må hun nyde sit eget selskab.

Jeg synes ikke den der "skal ikke sidde alene" holder i byretten. Hustyrannerne bliver alene - før eller siden.

PS jeg har også holdt jul med vegetarer og det var vidunderligt mad, hvor "hurra-delen" var nøddesteg. Det smager ubeskriveligt godt. Men - rør ikke ved min gamle jul. Jeg vil have Gås - og hele svineriet.

Du må tage en snak med de to koner - din egen og sviger. Træd i karakter i stedet for karikatur, som du vil gøre i en 60 hestes blæser.

jul hos svigermor carl-mar
Sæt dig længest væk fra svigermor og tal med
dem du kan holde ud. Det hjælper med en flaske
rødvin som gør aftenen mere sjov
du kan medbringe følgende dig jeg har skrevet
og læse op.
Du kan sende mig en mail og du får mit nisse
digt der hedder
Nissen er min bedst ven
hilsen
www.carl-mar.dk

havde sgu helst denrigtigemand
set, han havde fået lov at drikke en ordentlig bøhmand på, så han ikke havde været sulten!
Men ak ja... et Nisse digt læst op i en halvbrandert, er da bedre en ingen ting.