Juleferie

Juleferie bmysunshine
Hej med jer

Vi har af forskellige årsager overvejet at holde julen et eller andet sted sydpå. Er der nogen der kan komme med gode idéer, råd osv. Hvor er bedst hvis ikke man har tænkt sig at tage ehelt til Thailand eller lign. Planen var nok en kanarisk ø...Det kan gøres forholdsvis billigt. Er der nogen af jer der har prøvet det? Hvad spiste i? lokal mad eller dansk mad?? tog i gaver, plastic juletræ og andet med eller droppede i alt der lignede jul??? Vil gerne høre lidt erfaringer..
(p.s. vi er et ungt par og forældre)

lys i palmerne jetpost
Jeg har været i Puerto Rico på Gran Canaria fra den 25. dec og en uge frem en jul. Vi havde en enkelt julegave med, og vi var bare ude og spise, men der er masser af steder hvis man absolut skal have andesteg. Jeg kan anbefale restaurant El Pirata på stranden i Puerto Rico. Der hænger gaver og lyskæder i træerne op til jul, det kan anbefales.

Behøver ikke and.. bmysunshine
Vi regner med afrejse ca 18-23. dec og komme hjem lige efter jul...Lyskæder i palmetræer..hæ hæ...Vi har ingen nødvendig trang til andesteg og flæskesteg, bare en lækker 2-3 retters menu med go vin...

Så er det jetpost
bare med at komme afsted, men jeg må anbefale at man bor nede ved tranden, og ikke oppe i bjergene

Tenerife i Julen? bmysunshine
ER der nogen der har prøvet det?