Julefrokost

Julefrokost Mille-Pigen
Jeg var til Julefrokost med arbejdet i sidste uge.. efter utallige snaps, champange, drinks og hvad der ellers dertil hører, skal der bare danses.. Det var en af de aftner, hvor men føler man bare kan blive ved og ved..

Og i byen skulle vi, alle mand høj afsted mod kbh. Men men der var ikke plads til alle i en taxa.. Og det ender med at jeg står sammen med 1 mandelig kollega tilbage... Vi snakker selvfølgelig lidt, har danset sammen op til flere gange i løbet af aftenen, snakken bliver langsom drejet over på kys, kælen og sex.. i mellemtiden har vores kolleger som er ankommet til rådhuspladsen, kimet os ned... Men der er bare ingen taxa at få.. endelig kommer der en taxa.. puhh det var også blevet småkoldt at stå der og vente.. Egentlig ville vi nok heller være taget hjem til en af os, for al den snak har vist sat tankern i gang.. Vi ender da også med at kysse & kæle på bagsædet at taxaen.. Og aftaler at blive et par timer for derefter at finde et sted vi kan være "alene"

Der har altid været noget mellem os, vi har arbejdet sammen i snart 5 år, og der har altid været en gnist...

Den blev tændt skal jeg lige love for, det var en rigtig dejlig aften/nat..

Nu er spørgsmålet bare hva der sker når vi ses efter ferien.. Vi skal begge på arbejde mellem jul og nytår... Men lige nu aner jeg simpelthen ikke hvilket ben jeg skal stå på...

Skal man bare virke kold som intet var sket eller skal jeg snakke med ham om det?

Hvad ville du gøre?

Gå dog til bekendelse og fri til ham Fredelige Frida
Du skal selvfølgelig fortsætte jeres spirende venskab medmindre i har kærester eller er gift. Hvis du virkelig holder af manden er det da dumt ikke at fortsætte med kæresteriet. Det er bare at klø på også selvom jeres samvær blev begået i en lettere alkoholtåge. Det kan ligefrem være et frisk pust i jeres arbejde sammen................

Hilsen
Fredelige Frida

Du skal da ikke lade som igen ting ninus
husk der skal 2 til at goere det i gjorde- Er du flov over det - det synes jeg ikke at laese i dit indlaeg. Hvis det er rigtigt saa synes jeg du skal vaere helt naturlig og blot sige "Tak for sidst" og se hvad der sker.
Maaske vil han ikke mere, og saa finder du ud af det - og alt er afklaret uden problemer - hvis han vil mere saa faar du de signaler. Jeg laeser det som om du maaske godt kunne taenke dig at forholdet fortsatt?