Julefrokost har ødelagt mit ægteskab

Julefrokost har ødelagt mit ægteskab Den sørgelige
En lille trist historie og et råd til jer derude. Jeg er en kvinde på 35 gift på 14 år og har 3 dejlige børn. jeg var til julefrokost i sidste uge selvom min mand mange gange havde bedt mig om at blive hjemme, da han havde det rigtig skidt med det. Det ville jeg ikke høre tale om jeg skulle ud og hygge mig med mine kollegaer. Det fik fatale følger, jeg dumpede i og var sammen med en kollega, noget som for mig var helt umuligt at det kunne ske. Jeg sidder nu og har mistet alt det som i virkeligheden betyder noget for mig. Så mit råd til jer kvinder, tænk på jeres familie inden i tager afsted til Julefrokosten, den kan ødelægge alt for jer. Det har den gjort for mig. Jeg troede ellers at jeg var så fornuftig. Alle har tabt på denne episode men specielt mine Børn er de store tabere. Jeg vil nu gøre alt hvad jeg kan for at få et fornuftigt forhold til min mand (som jeg elsker overalt) og så håbe at han vil tilgive mig, men hold kæft hvor har jeg det dårligt med de mennesker jeg har såret så meget.

må være ærlig henningv
og sige at du må være en rigtig møg k...... siden du vil sætte alt over styr for et enkelt knald håber din mand og hans børn får en god jul.

Uha det lyder Anonym
Ikke godt: syntes at du skal vise din mand dette indlæg:
Kan godt forstå at din mand ville havde dig hjemme, da han nok var bange for hvad der kunne ske, og det skedte:
Ligeledes kan jeg godt forstå at du vil være sammen med dine kolegaer på festlig måde.

Det er sådan at man skal sku havde 110% styr på sig selv når det er julefrokost, hvor alle smider hæmninger og får noget at drikke.

Det er meget normalt ( Desværre ) at mange er utro til julefrokost, for man går op og ned af hinanden et helt åe på arbejdspladsen og får nogle føgelser for en, men kunne aldrig i ædru tilstand finde på at være utro.

Har selv en hustru som ikke stoler på sig selv og tager ikke til sådan noget, men hvis hun gjore, ville jeg nok ikke høre om det, for hvis du intet havde gjort, ville han nok ikke tro på dig aligevel og mistroe vil altid ligge der:

Hvis han stadig elsker dig, tilgiver han dig også, for at være utro er nok en del af vores natur, ikke mange kan sige sig fri for det:

Man dumber ikke i... Hvidgolf
Det er en bevidst handling...

Og din mand har jo set det komme siden han har bedt om at blive hjemme!

Nu må du tage konsekvensen af dine handlinger, og helt ærlig, så fortjener din mand da en livsledsagerske som bare er lidt mere i synk med sig selv...

Julefrokost og ægteskab Anonym
Mit råd til jer mænd og kvinder der skal til julefrokost.
Husk at i er gift med jeres ægtefælle og ikke jeres arbejde, lad jer ikke presse til at tage afsted specielt ikke hvis din kære derhjemme har det skidt med det. Jeg har hørt samme historie rigtig mange gange også i min nære omgangskreds hvor julefrokoster har ødelagt ægteskaber. Det er din familie du skal leve med resten af dit liv ikke dine kollegaere.
Mig og min mand har indgået en aftale omkring julefrokoster at vi ikke deltager i dem medmindre det er for ægtefæller.
Julefrokoster skaber tvivl og dårlig stemning, selvom man har været gift i mange år.

Så medmindre i har helt klare aftaler eller er ligeglad så lyt til dig selv og ikke det pres som kan være fra kollegaer

Guds straf Anonym
Jeg har, som din mand, selv fået mit liv ødelagt samt mistet min datter pga. af utroskab. Så du burde have mere ondt af din mand end dig selv.

Jeg forstår ikke hvorfor utroe romaskøger altid synes det er mest synd for dem selv. Man må jo sige at det er temmelig selvforskyldt og ikke ,,jamen jeg kunne jo ikke gøre for det".... YEAHH RIGHT

Utroskab og.... rosalilje
...spritkørsel forebygges med et standpunkt om, at det bare ikke må forkomme - det er ikke noget man "kommer til" som et andet hændeligt uheld, der er heller ingen forsikring som dækker de skadeslidte :(

Dum episode, - til stor skade for hele familien.

Jeg håber for dig og dine, at i trods alt kommer igennem det uden alt for store skrammer.

Vh Rosalilje

Siden din mand ægtemand
Ved hvad der kan ske, mon så ikke at han selv har prøvet det-bare en tanke.

I har været gift i 14 år og jeg tror ikke at din mand kan sige sig fri for at være utro eller at havde prøvet:

Vi mænd vil da også prøve noget fremmede, for at vågne op til det samme hul hver morgen, det er sku da heller ikke sjovt.

Utro Den sørgelige
Nej jeg tror ikke min mand har været utro. Det syntes jeg er noget pjat at skrive. Det er slet ikke det det drejer sig om. Jeg havde bare behov for at skrive om mine følelser. det er mig der trumfede igennem og ignorede hans følelser og det skulle jeg bare ikke have gjort, vi har lidt jalousi i ægteskabet og nu skulle jeg nok vise ham at jeg selv kunne bestemme. Det er bare så ærgeligt.
Hvis jeg ikke havde været så dum og stædig ville vi se en god jul og en rejse til Portugal i øjnene istedet er det hele noget rod og jeg forstår ham godt.
Og ja jeg følte mig pressede af mine kollegaer og det er jo helt latterligt. som der også bliver skrevet i et svar så er det sin familie man skal leve resten af livet med og ikke sine kollegaer. Jeg har ikke kun ødelagt så meget i mit ægteskab jeg har også mistet en masse på mit arbejde, der bliver kikket og snakket i krogene.
Så alt i alt noget rigtig Møj.
Jeg er fra nu af færdig med Julefrokoster. Håber bare ikke at det er for sent med hensyn til min familie.

forholdsregler myrhof
Mener bestemt at hele situationen, måske kunne være undgået, hvis manden havde accepteret at fruen ville til julefrokost, eller andre sociale events, uden at give sin mistro tilkende.
Dette kan have været en accelerator for selve episoden.

Jeg mener, at man i et forhold bliver nød til at stole på hinanden fuldt ud, og give hinanden den nødvendige plads, så man ikke skubber hinanden væk. Mit råd kogt ned: Giv plads og stol på hinanden. Hvis du er mistroisk, risikerer du at skubbe din partner væk fra dig. Istedet stol på at du er god nok til din partner (ellers ville personen nok ikke have valgt dig) og stol på at det nok skal fungere - da vil din partner (med størst sandsynlighed) også kunne føle sig tryg ved forholdet, uden den unødvendige spild misto skaber.

Eksempel: bombardere du din partner med mistroiske insinueringer ofte, kan dette skabe en utryg følelse hos begge parter, samt en indre splid, og kan brygge over årene, til at blive det der spitter et par.
anyways, nok lommefilosofi herfra, brug rådet hvis I ønsker eller ej. Hver især finder jo nok det der fungere bedst for den enkelte.

DU,ødelagde selv dit ægteskab. anonym.
Hvorfor skulle du bolle med en kolega???
Der er ingen undskyldning for dit sidespring,du vidste hvad du gjorde,og ønskede det selv,ellers havde du ikke gjort det.Måske er dit ægteskab færdig,men giv nu din mand den tid det tager at fordøje dit sidespring.Du aner jo ikke om din mand også har bollet uden om,vel??
Hvorfor skulle du fortælle din mand hvad du havde lavet???Du kan have reddet dig en kønsygdom,ved du det???For at bolle uden kondom,er noget af det mest naive og dumme en kan gøre.

Hvorfor kun til julefrokosten..?? jahn
Sad og læste dit indlæg,kunne ikke blive klar over om jeg skulle have ondt af dig,men nej,har ikke ondt af dig,du har,som andre skriver,selv redt op og må nu se om du kan rode dig ud af det igen.
Jeg tror ikke der er nogen nem vej,mistet tillid,brudt troskab osv. du har en hård tid foran dig og ikke mindst din mand og børn,dem har jeg nu mest ondt af..
Men hvorfor er julefrokosterne så store syndere mht. utroskab?? det er vel ikke den eneste gang man har chancen i løbet af året.. eller er det bare mere legitimt at offentliggøre det efter julefrokosten,sprutten gik ind osv.. Det er jo bare ikke en undskyldning,der er god nok. Drikker en mand så meget sprut,at forstanden går ud,Ja så kan han mig bekendt ikke få rejsning.Drikker kvinden så meget sprut at forstanden forsvinder,hmm ja så er det vel næsten voldtægt,eller hvad.
Sprutten kan ikke få skylden,for at man dummer sig,man må have haft lysten til denne utroskab.
Det er noget snavs,du og mange andre,er roddet ud i,det må du/I så ta´konsekvensen af.
Håber trods alt du alligevel får en god og fredfyldt jul..

Fuldstændig rigtigt! Hvidgolf
Meeeeeen...

Uanset hvad, så handler det om respekt! Hvem er mere naturlig at respektere end sin partner! Så uanset om man føler sig overvåget, så er man da ikke sammen med med en anden...

Man "dumber" ikke i, det er en bevidst handling...

Er man sammen med en anden, så skal man jo også bare tage de konsekvenser det fører med sig...

Hvorfor er det kun et råd til kvinder? dr100
Rådet må da også kunne bruges af mænd? :-)

stor nok til at.... frk. skrap
bolle udenom, så må man også være stor nok til at - for alt i verden at holde sin kæft lukket!!!! - medmindre det er alvorligt og du ville forlade din mad. Men sådan lyder det ikke. Du er blevet "taget med bukserne nede"... ikke så smart.
Måske er det rigtigt at vi ikke kan garantere at vi aldrig træder ved siden af, én gang eller 2 i løbet af et langt ægteskab, men er det "bare" fordi man er liderlig, og ikke ønsker at ødelægge sit ægteskab, så hold da kæft med et, kom ikke hjem med halen mellem benene og let den dårlige samvittighed.!!!
utroskab er så ondt og så ødelæggende for os alle.

Håber I alle der skal ud og fulde jer til jul, vil tænke jer om en ekstra gang og opfører jer anstændigt.!
Det mest groteske er at de fleste fortryder bagefter og helst ville være foruden.
Hvorfor er det så svært at lade være???
Hvad mangler I derhjemme.???
Kunne godt tænke mig at høre fra nogle af jer der har gjort det.Det holder ikke at sige at jeg var fuld og tænkte mig ikke om, den køber jeg ikke, selvfølgelig ved man da at man er ved at smide bh-en og trussene... hvorfor mangler stopklodsen?? Og hvad med mændene der får dyppet dilleren hos den lækre sekretær...... hvad sker der i Jeres hoved, hvad forstiller i jer.???

Enig myrhof
Jeg er bestemt enig med dig i at det er en "bevidst" handling at være utro.

Der kan dog, især i en beruset tilstand, også være tale om en "ubevidst" handling, der er blevet "underbevidst" fremprovokeret af allerede opståede problemer i forholdet, såsom manglende tiltro eller respekt som du også nævner. Mener ikke at denne episode ville have forekommet, hvis der var harmoni i det pågældende forhold, både bevidst og underbevidst, og at begge parter havde vidst tiltro til hinanden. Mener bestemt ikke at fejlen kun ligger hos den ene person.

Tjah... Hvidgolf
Nej, den hun var sammen med bærer også noget af ansvaret...

Det mener jeg ikke hendes mand gør! At ikke være enige er en del af livet, og selv i lykkelige forhold er man uenige!

Hvad man er uenige om kan jo være ligegyldigt - Vi er alle forskellige med forskellige ønsker og krav.

Men er det ikke ligegyldigt? Hun valgte at være sammen med en anden, og sikkert glad ved det - Men det kan hendes mand jo ikke bruge til noget!

Han kan jo vælge at leve med det, eller lade være.

Min kæreste syntes sidste weekend at det var meget irriterende at jeg skulle til sport søndag... Jeg var ikke sammen med en anden af den grund, overvejede det end ikke. Selvom jeg var meget høj oven på mine præstationer på banen...

uenig myrhof
Du har selvfølgelig ret i at den 3. part også deler en del af ansvaret. Men fra et pars perspektiv, mener jeg bestemt at manden også deler en del af ansvaret. Især når det er langvarigt parforhold. Det kan altid diskuteres når der er tale om et par med kun et par år på bagen, men et forhold som det der her er tale om, mener jeg bestemt at begge har ansvar i denne sag.

Men også ok at være uenige, hvilket selvfølgelig også er en del af forhold, men at restriktere hinanden på nogen måde i et forhold (som manden i dette eksempel forsøger ved at holde fruen fra julefrokost) skubber kun folk væk i min mening.

ydermere myrhof
i dit eksempel, ligger der ikke mistro bag din kærestes irritation over at du skal til sport. Men i den pågældende situation med julefrokosten, er mandens utilfredshed med at fruen tager afsted, et udgangspunkt i mistro.

Jalousi en grim ting.. jahn
Ingen tvivl om at jalousi ødelægger mange ægteskaber/forhold,men kan nu heller ikke se modparten kan have skylden,er jo i denne sag, ikke ham der har været på svinestien..

Ikke enig... Hvidgolf
Manden (som jeg læser det) gav bare udtryk for sin mening/bekymring, hvilket man altid skal!

Og det var jo med rette!

Men lad os da bare se det i øjnene... Vi har jo alle været med til julefrokoster eller lignende. Kvinder og mænd med en del år på bagen i deres forhold har bare brug for at opleve lidt spænding, har brug for at opleve at blive kurtiseret...

Og hvis man ikke kan stoppe i tide, så går det galt, og kan vi ikke alle mærke om vores partnere er typen der ikke kan sige stop?

Da jeg blev skilt som 37 årig, mente alle at det var en skidt alder... Men ak nej, der er så mange - og rigtig mange i forhold - som gerne vil kurtiseres... De fleste skænker ikke dem derhjemme en tanke... Måske bagefter, men absolut ikke i selve øjeblikket!

Bondeanger kan man ikke bruge til noget! Man må bare få det bedste ud af den situation, som jeg jo så mener opstår af bevidste handlinger!

Hmm... Hvidgolf
Skulle jeg så blive længere tid væk, end kampen tog? Er det som du så mener hun ville drive mig ud i med hendes irritation?

Nej, jeg gjorde et utal af bevidste handlinger, spillede mine kampe og kom hjem!

Et spørgsmål..?? jahn
Hvordan fandt din mand ud af det...???? har du selv fortalt det eller har nogle af dine "kollegaer" været så søde at lade det sive forbi din mands ører..
Retfærdiggør selvfølgelig ikke din handling,men kunne måske sige noget om samvittigheden og ærligheden over for din mand.

Godt svar! Huddelihut
- og som jeg ser det meget fint og brugbart. Det var jeg bare lige nødt til at sige.

gøre kur myrhof
Jo du har da ret i at alle har brug for opmærksomhed fra det andet køn, men da mener jeg jo, at det burde kunne komme fra partneren, og i denne sammenhæng må det jo betegnes som at være et problem i forholdet. Manden kunne jo have været lidt mere opmærksom på fruen, og have opfyldt hendes behov i den sammenhæng i stedet for at skubbe hende væk. Jeg siger ikke at dette er sket efter en episode, jeg kommer jo selvfølgelig frem til mine egne konklusioner, af det lille indblik jeg har i situationen, men dette er jo bare et udtryk for alt kommunikation, der kan forståes forskelligt fra den enkelte modtager : )

Nej ikke hvad jeg mente myrhof
Jeg mente blot, at din kærestes irritation i at du tager til sport ikke har samme bevæg grund, som mandens (hvor han ikke viser sin tiltro til hende). Din partner viste blot at hun ville have ønsket at hun kunne have været sammen med dig i den tid du ønskede at spille sport i stedet, hvilket aldrig er en dårlig ting. Du vil selvfølgelig også være nød til at tage afsted, da i begge (fra mit synspunkt) har brug for adspredelse, og oplevelser med andre personer på en god måde som for eksempel sport.

Kogt ned: mandens baggrund for sin modvillighed = en underbevidst mistro til fruen. Din kærestes eventuelle baggrund for hendes udsagn = et ønske om at være sammen med dig, men på intet tidspunkt viste det at have mistroiske bagtanker.

Ja... Hvidgolf
Svært at kommentere meget mere end vi har på den konkrete situation!

Men får man ikke opfyldt sine behov skal man jo sige det, og på den måde at gøre noget ved det, og ikke løse det ved at hoppe i kanen med andre!

siger heller ikke at han har skylden myrhof
..men mener at der er stor sandsynlighed for at han i det mindste har et medansvar. Det er uden tvivl fruens skyld at det er sket - ingen diskustion derom, men at han har været med til at skubbe hende i den retning, er alt jeg forsøger at understrege.-

God historie den køber jeg Nummernick 111
ikke!!

Enig.. jahn
Er da muligt og sansynligt der ligger nogle hjemlige problemer til grund.. Så ville det nok ske på et tidspunkt alligevel,julefrokost eller ej..

Noget jeg aldrig har forstået Bimmer ILP
Hvordan kan du se din kollega i øjnene, når
du møder mandag morgen. Jeg ville føle at
det var pinligt. Det med børnene og manden
betyder faktisk mindre end sex med kollegaen.

Jeg vil aldrig blande sex og ægteskab sammen
med mit arbejde af flere forskellige grunde.

selvrespekt myrhof
uden tvivl er der tale om selvrespekt, når der tales om utroskab. For eksempel er det for mig selv personligt, altid vigtigt at kunne respektere mine egne handlinger dagen efter. Så god pointe, vær altid istand til at kunne respektere dig selv efter en given handling.

KR

go' pointe myrhof
go pointe, men mener jo selvfølgelig at man er to i et forhold til at få det hele til at fungere. Men uden tvivl bør man også selv sige til når der opstår noget.

Dog vil jeg sige, at det hele kan have foregået underbevidst, og i den situation, vil det ikke være muligt at sige til, da man muligvis ikke selv er klar over det. Og en beruset situation, kan forstærke de eventuelle behov man mangler at få opfyldt (og ikke ment som en pervers kommentar).

Men tror ikke vi kommer så meget videre med denne. Men fedt at høre dine synspunkter også, og have diskutionen kørerende lidt. Ha en go weekend

hvis du ikke anonym
har fået det kæp du vil havde, ja så vil jeg da gerne give dig lidt mere, min hustru må godt kikke på

Hvad tænker du på??? jetpost
det er sgu da ikke julefrokosten der ødelægger dit liv, det klarer du helt selv.

Svigtet Racismeparagraffen
Det svigt du har lavet over for din tidligere mand og jeres børn er utilgiveligt. Flyt væk fra egnen. Overlad den fulde forældremyndighed til din eksmand og lad ham som ansvarlig voksen opdrage børnene. Det er det mindste du kan gøre for dine børn, at lade dem vokse op med en utro og uligevægtig mor er et helvede intet barn burde udsættes for.

julefrokosten har sgu da ikke ødelagt dit ægteskab anonym
sådan noget sludder.

Det er dig - dine valg og ikke julefrokosten.

Tag dog ansvar !! og ynk ikke sådan, ingen har medlidenhed med dit jammer.

Tænk med hovedet og ikke underlivet fremover.

Den sørgelige.... anniehall
...skal love for at du er kommet for folkets domstol.

Det gør mig ondt med konsekvenserne af dine handlinger.

Det må virkelig have været vigtigt for dig at få det her levet ud....nu må du så finde ud af hvad du kan bruge din nyligt erhvervede erfaring til.

Hvis din mand vil og kan...kan i godt komme videre i jeres ægteskab...men du må selvfølgelig hjælpe ham med at genopbygge en tillid til dig....og også m. varmt hjerte acceptere og rumme når han bliver ud til bens overfor dig....der skal noget til kære sørgelige.

Børnene har selvfølgelig brug for at vide at dette ikke på nogen måde har noget med dem at gøre...at det på ingen måde har indflydelse på jeres kærlighed til dem...jo ældre de er, jo mere vrede på dig vil de være.

Er absolut uenig med de bitre røster som siger at dine børn aldrig vil komme sig over din utroskab....hvis du og din mand hjælpes ad...holder børnene ude af de føleleser i to bliver nødt til at tage hånd om sammen...

-kan de ende med at blive gode til at håndtere konflikter og udvikle sig til rummelige mennesker som ved at folk begår fejl...og det er unægteligt en del af livet.....

Når nu du er færdig med at indhente alle mulige andres tilgivelse....så husk at tilgive dig selv.

Kærlig hilsen

Annie

For mig er det tydeligt.............. Hahahihaha
........at din mand har haft en anelse om, at du er løs på tråden. Dig kan jeg sagtens forstå, men jeg har et problem med at fosstå, at HAN investerer sit liv i en person han (med rette) stoler så lidt på.
Var jeg ham, så sejlede du i din egen sø.

Kun en tåbe som dig Allimac
ville give julefrokosten skylden for dit utroskab. Tag dog ansvar for dit eget liv og stå til ansvar for dét, DU gør. Det er dig selv, der har taget valget at bolle uden om - ikke julefrokosten.

Det hedder ikke roma asdfgafgdafgadf
Det hedder sigøjner.

Det er jo ikke ... charlottethorsen
... julefrokostens skyld i sig selv! Mange bruger dette som en "undskyldning" for at dumme sig, som jo nok skyldes hæmningsløs drikkeri medførende alt for høj promille!

DOG mener jeg ikke, at du skylder hele skylden på julefrokosten, ville bare lige sige min mening om julefrokoster :)

En julefrokost kan ikke ødelægge et ægteskab!! Laksen
Jeg forstår ikke rigtig din indgangsvinkel: at det skulle være forkert at gå til et socialt arrangement som en julefrokost. Det er da overhovedet ikke mere farligt end at være social i andre sammenhænge, men skulle gerne være hyggeligt. Problemet er DIN egen holdning både til dig selv og til det at gå til julefrokost. Hvis du synes det er i orden at drikke dig selv fra sans og samling så du kan undskylde din kedelige opførsel med "jeg var jo ikke helt mig selv", er det måske der noget af problemet ligger. Måske du skulle arbejde lidt med dine holdninger dybt inde istedet for bare bevidstløst at gøre noget, du ikke rigtig ved, om du går ind for. Bliv mere bevidst, og stol på din egen dømmekraft. Overlad ikke dette til stemningen, de andre etc. I øvrigt, du føjede vist kun spot til skade ved at fortælle din mand om dine ligegyldige dumheder. Havde du holdt det for dig selv, og havde du blot ladet episoden være en lærestreg for dig selv, så havde du undgået at gøre ham unødigt ked af det..... Men, men, jeg håber, du får brugt denne oplevelse konstruktivt, så du kommer videre - når du på et tidspunkt har fået fejet dig selv og din mand op fra gulvet, og at du finder svaret i dig selv om, hvorfor du i virkeligheden havde behov for at være utro. Er dit liv lidt kedeligt? Er der noget I ikke har fået snakket om derhjemme? Bliver du bekræftet nok af din mand? Mangler du noget? Det er vigtigt, at du er ærlig over for dig selv og din mand, samt at I er villige til begge to at arbejde med dette. Held og lykke og God jul!

Julefrokosten er bare en rigtig dårlig undskyldning for Laksen
..at lukke indeklemte følelser ud. Desværre er det vist blevet meget accepteret, at der ved denne lejlighed sker en masse "forbudt". Man befordrer den ønskede ventileffekt ved at hælde en masse sprut indenbords. Så får man lukket gassen ud af beholderen. Men så sikkert som Amen i kirken kommer tømmermændene bagefter, både de rent fysiske og de moralske. Jeg kan kun opfordre til, at man prøver at "lukke lidt af gassen af ballonen" i hverdagene, så man ikke gemmer det hele til julefrokosten. Trænger livet til en oprydning er julefrokosten alligevel ikke det rigtige forum at gøre det i.

helt ærlig kvindeåååh
det indlæg er fake

Og så er der dem, der slet ikke får mad AnonymQQ
- dit hold f.eks.

hvorfor har du sagt det til ham? enya
Jeg synes du er et kæmpe fjols, men hvis du har været ham utro, og ikke har i sinde at det er noget du vil fortsætte med hvorfor så gøre ham så ondt ved at fortælle ham det???
Du har været utro, du må derfor resten af dit liv leve med det!!!!
Men hvorfor gøre så meget skade, når du har fået en gevaldig lærestreg ud af det?
Du er ham forhåbentlig aldrig utro igen.
Også for jeres børns skyld?
Var min kærste utro, og det var en smutter- ja så ville jeg fortrække at leve i uvidenhed, hvis det vel og mærke var første og sidste gang det skete.
Jeg kunne ikke forstille mig ´jeg nogensinde ville kunne være min kærste utro- men skulle det ske ville jeg aldrig fortælle det- men tage min straf og have en utrolig dårlig smag i munden resten af mit liv.

MEN HVORFOR i alverden skal din mand kontrolere og bestemme om du må tage til julefrokost eller ej- det må da være ulideligt og leve med sådan en kontrolant!

man ligger som man reder Mee
Hvordan kunne du overhovedet få den tanke at din mand skulle vide det. Blot for at lette din egen samvittighed??
Jeg har også været min mand utro, men vil da aldrig nogensinde fortælle det til ham. For mig var det blot sex med en anden mand, og så kan andre kalde mig samvittighedsløs eller alt muligt andet, men jeg traf et helt bevidst valg, og det lever jeg fint med, da jeg ikke på nogen måde ønsker at min mands liv skal forandres. Det vil aldrig blive opdaget, da personen jeg var utro med ikke kender mig eller mine personlige data... og bare rolig vi brugte beskyttelse....

Jeg kan ikke se jens261
hvorfor du render rundt og har det skidt.
Hvorfor ville din mand ikke ha' at du tog til julefrokost ??? det er da' noget underligt noget, du skal da' også være med ved bordet, hvor alt det sjove sker.
At du så slår dig løs i den grad, skal du ikke give julefrokosten skylden, den har været oppe i dit hoved hele tiden.
Og som jeg ALTID og mange gange her på solen har skrevet, det er at hvis, det hjemmelige sex ikke kører som det skal, så bliver der spist ude i byen, og sådan har vi mænd det også, og sådan er det bare.
Hvis du havde været min kone, og du kom hjem og var faldet i vandet og sengen, så ville vi ha' taget en snak om tingene, der er ikke noget at tilgive, for der er ikke noget der skal tilgives, det er ham der er noget galt med, når der foretages den form for sidespring, så skal man bare sørge for at man ikke kommer slæbende hjem men en masse dårligdomme.
Få hovedet op og se fremad.
Vi har kun livet til låns, så det er om at leve det så længe vi har det, i vores næste liv er det jo ikke sikkert at der er hul i bunden på damerne men der imod på ølflaskerne.

Lev vel

AHVA anonym
Min indstilling er at hvis man ikke engang kan tage til en julefrokost uden at bolle med andre, så er der noget galt........med eller uden julefrokost.

For mig handler ægteskab om : Tillid, samhørighed, kærlighed, venskab, og troen på sig og sin partner - og hvis der kun skal en julefrokost til at "glemme" det, så er de begreber bare ikke til stede i dit ægteskab?

Ikke den samme Mee Mee-no.1
Dette indlæg er ikke skrevet af den samme Mee, som har været her på debatten i noget tid.

For ikke at genere miss-mee har jeg ikke lavet en profil på navnet. Men nu vil jeg overveje at ændre mit alias til Mee-no.1

Kun hvis... Julemanden
...leverpostej er det eneste, køleskabet har at byde på. Men skulle man så ikke have købt bedre ind fra begyndelsen?

øv øv øv Nissebanden
-det skulle jeg lige til at skrive. Hyg dig : )

UTRO-ligt seneca
med dig og alle andre løsagtige mennesker. Ikke alene er I utro, men i er også fulde af løgn. Stort set alle har op til flere DEJLIGE børn og en ægtefælle, som de elsker OVER ALT! - Sikke en gang fis! Hvis man selv kan se man har en skøn familie og kærlighed til sin ægtefælle, er man sgu ikke utro! - Der er så nogle afslørede, angerfulde, der lige pludselig kan se, hvad de var ved at blive udelukket fra, men det er mærkeligt nok altid EFTER afsløringen og efter at LIDERLIGHEDEN og EVENTYRLYSTEN er fordampet!
Hvad kan man gøre ved det? Enten lade være med at gifte sig eller gifte sig med en af samme slags, - men sådan en vil man nok ikke have.

Unskyld mig men ..... metromus
Det er sgu da ikke "Julefrokosten" der har ødlagt din familie, det er da digselv....

Ingen medfølelse herfra...

Metromusen

slap lige af Michael404
Helt ærligt: Er det en fundamentalistisk bibeltro forsamling, der skriver her? Folk skriver at den ulykkelige kvinde har fortjent at miste sin mand og sine børn, fordi hun har været fjollet en aften.

Skulle man ikke lige spise brød til. Jeg vil ikke anbefale utroskab, men jeg vil heller ikke fordømme et andet menneske, der tilfældigvis har dyrket sex en enkelt gang med en anden end sin mand. Skulle det forhindre hende i at elske sin mand og sine børn?

Det lyder næsten Taliban-agtigt, at nogle triumferende siger, at så har hun også fortjent at miste både mand og børn.

Mike (lykkelig gift. Og min kone har da også haft et sidespring. Og det har jeg også. Men vi elsker hinanden og vores børn over alt på jorden.)

god opførsel taezan
At opføre sig ordentligt kræver en vis intelligens.

At have en elsker ell elskerinde er ikke unormalt.

At "bolle" sine gifte kolleger er derimod meget dumt, det er misbrug af den indbyrdes tillid.

Hvis I derimod gerne vil noget med hinanden så kommuniker åbent med hinanden først, måske har man bare brug for en fremmed samtalepartner.

Aftaler man at dyrke sex uden forpligtigelser så
husk at det er uforpligtigende.

Problemet med sidespring ved firmaets julefest er at selve sidespringet slet ikke lever op til de drømme man har haft, bagefter ønsker man så tilgivelse for en bevidst handling.

Grin af det istedet, glem det og hold for alt i verden jeres dumme kæft når i kommer hjem til jeres ægtefælle som i osse selv har valgt.

Sidespring sker af ren og skær lystfølelese, det er jo lysten der driver det værk ikke...