Julefrokost i SOL!

Julefrokost i SOL! sjoveren
En dybt seriøs og uvirkelig beretning fra det virkelige liv, sammenfald med virkelige personer og navne er tilfældigt…da dette er en direkte genfortalt øjenvidne beretning, forfattet af en til tider ædru person, som i fravær af ”report” vil forsøge at beskrive julens trængsler og glæder ;-))

SOLens julefrokost startede med en velkomst og opremsning af ”modild”. En blanding af velkomsttale og hyldest til blålys og knaldperler…. Behøver jeg sige at alle blev nævt ;-)) Alle er knaldperler i modilds blålys, så intet nyt der, det skulle bare overståes!

Bordets glæder… ta”selv bord, fyldt med sild og løjsere, varme deller i hobetal, en enkelt steg indimellem ,,,,med en god bagsværd. Ellers det mest tradiotionelle.. arbejdssky og drukkenbolte, krydret med Olsens pølseret….. den blev dog ikke rørt ;-))

Efterhånden som frokosten skred frem og humøret løsnede slipse og stammende stroppe i Bher, løsnede stemningen sig også! ;-))

Rygerne satte sig for sig selv ved bordenden,,, de røg og morede sig over M47, som allerede havde en fjer på,,, men det er jo ikke ualmindelige at have det for ham. ;-)) Mange andre lagde slet ikke mærke til dem,,, de kunne slet ikke se dem i tågen!

Hist og pist ved bordet diskutterede man mest utroskab… hvorfor lige i dag tænkte jeg, det er jo dagligt det sker,,,,, det med mænd og i visse tilfælde en tilfældigt indblandet kvinde, kvinder er jo ikke utro i særlig grad…….. hmmm, hvem er det så mænd er utro med? Måske prins Henrik, det forlyder der er skud i bøssen……..fra en seriøs debattør, som dog ikke vil stå frem i SOLen!

Bølgerne gik højt omkring en gammel død mand, en religions starter, arme mand , han er slet ikke klar over hvad han har startet, han ville jo bare bortforklare sit forhold til Maria… altså jomfruen ikke VORES Maria,,,,,,,,, hun tror ikke på mænd mere, de er yt, så hellere en piercing….. ja, ja, hvis det kan gøre det ;-))

FrækkeBent underholdt med et stand up nummer… det var en masse sladder om de kendte, men showet kørte i ring og til sidst af sporet i en uendelighed, ingen gad lytte,,
så skred FrækkeBent, sur og stangvissen.

Solio og symbiosen mm. jagtede de arme ikke etniske danskere, de ikke korrekte danskere havde ellers søgt job som chaffører i de store biler, men kunne ikke forstå reglerne eller det sprog politiet talte, så hele lønnen gik til bøder……. Det jo også en måde at slippe for skatten på …. ;-((

Et par tidligere medarbejdere var på gæstevisit, afgåede og afdankede kedelige mænd, der stadig troede de havde indflydelse i butikken, de fik opgaven at rydde op, det mente de var upassende! Enoch gad ikke og gik fornærmet hjem……..eller på bordel, hvem ved det??

Carmen gav smæk for skillingen, indimellem fandt hun nye profiler,,,,,,,, de fik også smæk ;-)) Men ikke alene, der var hjælpenisser på!

Elway snakkede i telefon som sædvanlig, måske med sipa….eller naturelskeren, hvem ved… han har mega travlt… med alle de opkald fra unge uhjælpsomme ….frøkener….!

Guller den kære kloge kvinde, holdt hovedet koldt og sørgede for at alle fik et los i røven, til at gå hjem på ;-))

Godt vi har Guller, ellers havde vi siddet der endnu ;-))

Måske jeg har overset noget…. Så fortæl kære SOLelskere. Lad tråden blive fantasi på godt og meget godt!

;-))

Som ingen andre kan .o)) tomtitomtitom
Hvad er det dog som gør din humor enestående.
Hmmm, kan det være dig ?

Dejligt læsning Lars,o))
vh
Tom

Børnehjørnet sanessa
Så vidt jeg husker sad Gnaekko og Ripenseren og nogle jeg ikke rigtig kunne skelne, sammen med deres nyfødte sønner og fik sig en ammestuesnak ;o)

Og Why.king sad med bølger i håret og vand i knæene og fyldte os med røg og sømandshistorier fra de varme lande...ja og også de kolde! Han kunne melde om kulde i Argentina og varme i Norge.

(hehe...FEEEED tråd her!)

ja, det var en fed julefrokost naturelsker
men lå du mærke til ham der var klædt ud som spiderman, (jeg tror det var report, der lige var på lurekig) Så måske er han slet ikke i udlandet. Men det vil blive afsløret i den 3. og sidste del af, beretningen om reports vidunderlige rejse.. Hæhæ

hilswen fluen på væggen

10 kr pr rap carmenfreya
3 for 25 ;o)

Sjovt til en forandring at være den der gi´r Skulle i støde på "provokator" så sig lige til han skal gerne få alle de rap der kan ligge på ham - helt gratis ;o) Synes han fortjener det om nogen

Men for pokker hvor tiden løber til sådan en god fest. Det er jo nærmest umuligt at nå hjem til befalet tid såe - jeg står lige op og skriver ;o)

Kærlig hilsen
Carmen der glæder sig til næste SOL-fest

Jeg fik ingen smæk naturelsker
for skillingen til den julefrokost. Min elsker fra Solen, var for jaloux. så ude i gaderoben fandt han lige en bøjle, men jeg nåede og gemme mig ude på toiletet sammen med en rigtig dejlig tøs. Hvis i gætter hvem det var, så er der en premie.

Uha carmenfreya
man skal aldrig smække i vrede eller jalosi, så godt du nåede at smutte ;o)

Kærlig hilen
Carmen

Og så var der Bulderfnis, mus47
som er blevet bulder-bedste og jeg, der er blevet mormor for nylig. Vi havde taget fotoalmums´ene med, så vi rigtig kunne prale og fortælle om vores helt vidunderlige, små børnebørn. Synes dog, at nogen blev lidt stramme i masken og begyndte at flytte til andre borde, da albums´ene blev sendt rund for 4. gang. Undre mig - aldrig er der da ellers set skønnere børn - det var Bulderfnis og jeg da helt enige om.

Så har jeg også prøvet det;-) miss-mee
...altså at være ædru til en fest. Det er vist ikke sket siden klassefesten i 6 kl, hvor en der hed Morten fik stuearrest lige inden festen og derfor ikke kom med den fællesindkøbte flaske Marcanta:-( Alt for vores lille spirre!!

Nå, men det var jo skønt at se jer alle på slap linje - igen:-) Jeg valgte jo at sidde i ikke-rygeren nu jeg skal passe på på os og det var da også ganske sjovt - hvis altså det ikke havde været for ham Knud. Jeg ved ikke, hvor mange gange han forsøgte at blæse min r*v op?! Han fablede op om 400 kgs numser og jo mere han drak, jo større skulle de være? Tak Rodvad - jeg ved ikke hvad du gjorde ved ham, men han smuttede da til sidst...

Anders er nu såååå nuttet, når han er fuld. Fniser og nusser i et væk og et par sjælere blev det da også til...Lykken er en god mand:-)

Var der forresten nogen der fandt ud af hvem hende blondinen var? Det virkede lidt besynderligt at komme til julefrokost iført bastskørt og muslingeskalder. Men ok - indrømmet - hun kunne godt nok danse. Synd at snoren til skørtet hang fast i srossens briller, så han fik et blåt øje. Men så må han sq lære at holde afstand. Man kan ikke kigge op under et skørt i bevægelse*ss*

Carmen, hvis jeg nogen sinde får brug for en endefuld, så ved jeg godt hvem jeg henvender mig til:-) Det lød til at være smæk for skillingen over hele linjen! Godt at du kom for sent hjem, så du ikke skulle gå i bemærket i seng *sf*

Jeg har samlet alle de glemte effekter vi fandt under oprydningen. De kan afhentes hos mig indtil jul og så kører jeg resten på genbrug. I flæng kan jeg nævne:

Et par let brugte trusser str. 3XL, 4 poser med skunk, en herresko str. 54, et par bilnøgler (alfa romeo), en kyse, en hækkesaks??, 1 brun sok, en grøn sok (et par??), et kørekort, et glas kapers og en stor sort pose med varm luft...


Tak for en god fest til jer alle...

Nisseknus ...mee:-)

Dammm.. den grønne... sjoveren
sok.. er det en venstre en, der lugter fælt, så er det min....

;-))

Jow jow. ven... sjoveren
Bare smil og vær med ;-)) Sjov er sjov og alvor er kedeligt!

;-))

Jeps... miss-mee
...en grøn venstrefods sok med strikkede tæer i. Lugter? ...hi, hi....jeg troede, at det var posen med tørrede småfisk, der lugtede sådan...Jeg lægger den til side til dig så. Skulle du komme forbi når jeg ikke er hjemme, så hænger den i hækken*ss*

...mee:-)

Ikke at glemme mormødrene ;-)) sjoveren
Som hyggede sig med at diskutere hvilke af ungerne,,deres,,,,, der var bedst til at bøvse.

Kom du godt hjem? Jeg var lidt urolig, du slingrede temmelig voldsomt, men det var måske bare musikken du rokkede til ??

;-))

Ham slipper vi ikke for ;-)) sjoveren
Og godt for det. Men tror du han var filtret så meget ind i sit eget spind at han mente han var usynlig... ??

;-))

alfa romeo nøglerne naturelsker
er min elskers, men bare sned dem til mig.. For han har gviet mig bilen, som undskyldningen for at han ville smække mig med en bøjle..

Måske skal jeg tilgive hamm -Hvad synes i.. det blvier bare et være drama, for hende pigen jeg gemte mig på toiletet vil flytte ind hos mig fra næste uge..

Bare katten ikke...... sjoveren
....snupper den, den er sikkert fristende i en katte verden.... kunne jeg lokke dig til at vaske den??? Bare på en skåne vask, fylde den med lidt lækkert snold og hænge den i hækken derefter, det er jo jul... ;-))

NB; Jeg vasker selv den anden. ;-))

Så er det jo synd naturelsker
at vi opdagede ham. Vi lader bare som vi ikke ved det var ham:)

Er det ikke enhver mands drøm carmenfreya
med 2 piger i sengen ? ;o)

Kærlig hilsen
Carmen

Hvad med os? anonym
Vi er del der er glemt her.

Vh. anonym

og Jacob den lykkelige brandmand naturelsker
tændte alle en brand i alle pigernes hjerte. Og de ville alle have ham. Men der var kun en han ville have . De vandrede stille hjem, hånd i hånd.
Og de står stadig og kysser under den mistelten, han havde smidt op til denne aftens begivenhed..

Hilsen fluen på væggen

Nej da carmenfreya
der er da masser af anonyme profiler, og i kan jo bare deles lidt om dem, det er der såmænd ingen der lægger mærke til ;o) Bare kig ind på profillisten og udvælg hvilket nummer af anonym i vil være

Kærlig hilsen
Carmen

så til næste julefrokost naturelsker
er der en lille ny med..

Det er bare en aftale... miss-mee
...jeg har lige bagt økologiske klidpebernødder uden sukker, så klart du får en håndfuld af dem i.

Og jeg skal nok vaske sokken - den første nabo har allerede klaget over fiskelugten:-(

Det er skøt at det er jul...mee:-)

Pas på .... miss-mee
...fluer og bål går tit galt for fluerne;-)

Mente du virkelig det du sagde til mig??

hemligt knus...mee:-)

jo men naturelsker
så skal jeg jo til og købe en ny seng, for at der er plads til dem begge..

Skønt ? Jeg er .... sjoveren
lidt kold på min lille venstre fuss,,, glæder mig til at stikke den ned til de nybagte ;-))

Men her lugter nu bedre end der plejer ;-))

Hvilket af det naturelsker
hop lige på min mail og udyb

Umuligt.... I er squ da..... sjoveren
overalt ;-))

Arhhh carmenfreya
hvis i stuver jer lidt sammen ;o) eller smid dynerne ned på gulvet og læg jer på dem, så er der masser af plads.

Kærlig hilsen
Carmen

Nejt.... sjoveren
Så kan man ikke sove, forøvrigt snorker de fleste kvinder...er det med BAGtanke?? ;-))

griner naturelsker
...

Bagtanker ?? carmenfreya
Hmmm svært ikke at tænke på min bag lige nu ;o)

Snorker kvinder mere end mænd ? det tror jeg da ikke - ellers indvester i nogle ørepropper

Kærlig hilsen
Carmen

sssss ikke afsløre det nu naturelsker
det er vores lille hemlighed.

smid masken naturelsker
det gør ikke ondt.

Men var det dig, jeg dansede den der underlige dans med?

Nåååå.. Blev lidt usikker her... sjoveren
Jeg sover ikke med mænd, så jeg ved det nok ikke helt upartisk ;-))

Men en del kvinder snorker, det er vist. Er jeg kedelig måske?? ;-))

Kedelig ? carmenfreya
fordi du ikke sover med mænd ? eller ???

Næe det synes jeg ikke. Så skal jeg jo også være kedelig fordi jeg ikke sover med kvinder ;o)

Kærlig hilsen
Carmen, der bliver nødt til at slukke og lukke for i dag - "ses" igen i morgen på et eller andet tidspunkt

Bare send præmien... sjoveren
Så siger jeg ikke noget ;-))

Aj, det er da så spændende... miss-mee
...tssk, fnis...shhh;-)

Men når du gør det, så giv lige et prej. Jeg må bare være den første til at høre om det...

...mee:-)

stille tøZ naturelsker
ellers så bliver det slet ikke offentlig gjort..

De skal netop sige noget naturelsker
så jeg ved om du har gættet rigtig.. Men jeg tror du er inde på det rette spor..

Fordi.... sjoveren
kvinderne falder i søvn. derfor kedelig ??? Nå ja, det er først bagefter de sover.. og snorker ;-))

"ses" Sov dejligt!

Godnat, jeg skriver lige naturelsker
hvis jeg har brug for flere råd.

Jeg tror ikke, at han fik invitationen... miss-mee
...i tide. Det er jo ulempen ved at bruge solmail, nogle gange er det lidt længe undervejs*ss*

Stakkels FB må vente til påskefrokosten med at slå sig løs:-(

...mee:-)

Jeg siger IKKE noget... miss-mee
....kan du høre at jeg er heeeeelt stille nu?

-------------------------------*fnis*----------

--------*fnis*---------------------------------

-----------------------*fnis*------------------

Anders siger også at jeg altid taler på de forkerte tidspunkter??? *sf*

...mee:-)

Er der ingen nytårs fest naturelsker
planen var da og holde en.. men det høre i mere om senere..

Han blev sur. Anonym Q
Fordi ingen gad ham, læs dog sjoveren indlæg og tænk lidt selv.

Vh AQ

Stakkels Anders naturelsker
jeg viste ikke han havde en pipipapegøje..

Jeg gider godt F.B naturelsker
og har læst sjoeverens indlæg, men hvad er det jeg skal tænke selv.. fortæl mig det. jeg er for træt til at tænke.

Dig genkender jeg da... miss-mee
...du var hende med den ternede skjorte og arbejdsbukserne, der sad hele aftenen i baren og skulede til os andre, der morede os.

Det eneste tidspunkt du lyste op var ved rislavmentet indtil det gik op for dig, at det var en dessert og at tjeneren bare ikke var så god til dansk...

*lol*...mee:-)

Jeg VED de var der... sanessa
Jeg slæbte dem allesammen med byen bagefter...havde fået dem overbevist om at heavy metal er det bedste jern i byen :o) Og jeg aner ikke hvor de forsvandt hen...med lidt seriøs bulearbejde og lidt jernevaks i form af oprustning tror jeg nu alligevel de er på banen igen i sædvanlig humør ;o) Men det var nu alligevel sjovt at se dem miste fatningen...vi ledte efter den hele morgenen.

Ja, men det gir godt med sukker:-) miss-mee
...hi, hi - der er nok lidt puttepapegøje over mig:-)

...mee:-)

Slingrede? YEPPER sanessa
Det gør man jo til den fede metal ik? Yowwww tak, jeg kom godt hjem...er lige kommet ;o)

Her er et klip fra indlægget. Anonym Q
FrækkeBent underholdt med et stand up nummer… det var en masse sladder om de kendte, men showet kørte i ring og til sidst af sporet i en uendelighed, ingen gad lytte,,
så skred FrækkeBent, sur og stangvissen.


"GGG" Det er Humor godt pakket ind.

Vh. AQ

Den udvalgte var der sanessa
og troldmanden og den troende. Jeg forsøgte at få kontakt med dem....men de var så spirituelle så de stank langt væk! Er ret sikker på det var pænt rene sager de havde med at gøre ;o)

find F.B til mig naturelsker
please.

Måske. AQ.
Jeg var slet ikke med, så det var det nok ikke,

Vh AQ

Arhhh camaaaan sanessa
F række B ent

Initaler You Knows....

Gad vide om russer har taget ham igen? sanessa
Det gjorde de jo for et års tid siden tror jeg det var....

Måske det var deres skunk.... miss-mee
...den var i hvertfald stærk. Jeg havde nær fået en gammel skævbenet schæfer med hjem i toget*gg*

...mee:-)

Det ligne altså dig.... miss-mee
...måske du har en soldobbeltgænger så? *ss*

...mee:-)

a hva hulk naturelsker
hvad er det dog du siger.. har russerne været på spil... troede det var nisserne... hm.. jeg er nervøs nu..

Nå, så det dig der er report. Sylvia
Det tænkte jeg nok, men meget sjovt.

Knus fra Syl.

Jeg gad godt se 4 små... miss-mee
....nisser liste af med FB. Det må være et syn i sig selv. Det må være russerne:-)

...mee:-)

Anansie's Skunk! sanessa
Hende den vrede neger var der er jeg ret sikker på...det var nok hendes du kunne lugte! Men hun blev lidt svagere hen ad aftenen... http://www.youtube.com/watch?v=Zh8_semOMDA

Hey, schæferen? Hvad skete der med den? Var der nogen der tog sig af den?

dum.. der er ikke nogen der må tage F.B naturelsker
det er synd for ham.

Så store var poserne heller ikke... miss-mee
...som dem i videoen:-)

Hunden...gætter på at den troede at der vankede kiks for at finde det. Men den tog fejl. Fik en klidpebernød og måtte have fjernet en knækket tand akut. Så kunne ejeren sq lære at holde den i snor i toget*gg*

Mon røde kors tager imod skunk??

...mee:-)

Skulle sige fra report naturelsker
at han er glad for at i holder solen igang, Mens han er væk.
Og i ikke skal gætte mere på hvem han er. For han vil ikke afsløre hvem han er.

Jo jo, men det er vel for sent at invitere... miss-mee
...nu hvis de skal nå ud??

...mee:-)

Det gjorde de sidste år! sanessa
Det er sandt hvad jeg siger....Men reddede ham hjem derovrefra http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=275&posting=471408

Tvivler sanessa
De er sgu for sure!

Prøv Røde Mor ;o)

Kommet ? ;-)) sjoveren
Nej, nu bevæger vi os vist helt over i en anden kategori ;-))
Sorry, jeg kunne ikke dy mig, og tråden er jo ikke seriøs, vel ;-))

Tænker KUN på... sanessa
at afsløre en...SUPERMAND! Men det er måske ham?

"loll" sjoveren
Ellers kan de squ få en opskrift på klejner...

Dobbelt "LOLLLL"

vi starter bare en sladder tråd naturelsker
sladder løber hurtig.. meget hurtig..

NU er den jo nok ... miss-mee
...lidt stærkere end den gang; kan de mon tåle det?? Nå, en donation er vel en donation, så må de sq blande det op:-)

...mee:-)

Sorry, gotta GO! sanessa
Haha Sjoveren...

Undrer mig lidt over at der vist var en lidt underfundig undertone i denneher undertråd? ;o) Tror jeg lige overvejer at understå mig i at overtage den.

- dingler dog stadig en smule ;o)

Sorry. Vi er ikke den samme. sjoveren
Det hænder man oplever der er mere en en person der er glad og positiv, det i sig selv er positivt.

;-))

Nå ja... miss-mee
...det havde jeg da slet ikke tænkt på:-)

Hvornår holder vi det så, dato??

...mee:-)

godt han kom tilbage naturelsker
håber bare ikke han er blevet bortført igen.

Ja, det må fejres... miss-mee
...med en fest. Måske vi kunne holde noget sidst på måneden?? (*gg*)

...mee:-)

hm.. vent og hør sladderen naturelsker
..........

;-)) Jow. lidt til de skarpe.. sjoveren
at pirre sanserne med, det er påkrævet ;-))

Bland det nu ikke for hårdt op sanessa
De ender bar med at se rødt helte bundtet! ;o)

Det her er total skægt, men lige nu er jeg nødt til at se dyner, ellers kan jeg ike se ud af øjnene i morgen.

Sov nu sødt alle herinde ;o) Og pas godt på jer selv allesammen. Vi skal jo holde SOL-vognen kørende, i særdeleshed i påvirket tilstand ;o)

I lige måde... miss-mee
...og drøm nu godt:-)

...mee:-)

Så sandt sanessa
så man bliver helt rundt på gulvet og messer "Røv og gulvsand"

Hahahaha Sjoveren. Den fedeste tråd i lang tid...håber den trækker LAAAAANGE tråde gennem SOL-ens strikketøj her.

Men jeg må altså i seng nu. Godnat og tak for dagens TOP-scorer!

Imorgen... når alle tømmermænnerne... sjoveren
vågner, så håber jeg at høre mere sladder, allerede nu ser jeg at jeg kun har set det halve!

Tænk hvad de andre kan berette.... Nej det vil vi slet ikke vide... tror jeg ;-))Jo,gu vil vi!

;-))

Hæ hæ.... sjoveren
Bølger i håret, vand i knæet og svømmende øjne... se DET er en rigtig sømand!

;-))

Hvem satan. Direktøren
Hvem satan har smadret glasset på kopimaskinen?

Lidt som…… mummi-39
Marzipansnitter i den søde juletid <;o)))


Ja sådan er det at følge med i den søde sladder .. –og man sidder her med et Øv, øv og tre gange øv i nissehuen… -at man ikke lige kunne denne week-end . .. Men lur mig om ikke der kommer flere herlige SOL-fester fremover <;o)

Men er der mere af Olsen´s pølseret evt. på køl og er den gangbar endnu… -så vil jeg sku da gerne vove pelsen med den… - Så send gerne lidt af den… - Hvem ved om det er der han har skjulte talenter gemt <;o))

Håber alle kom godt og sikkert igennem julefrokosten og sender Smil..

- og selvfølgeligt julekram til alle <;o)))


/Mummi

De var da søde jeres børnebørn. Jeres bordherre
Men da billederne havde været rundt ´en gang ja, så havde vi jo lissom set dem. Og alt jeres snak om prut og bøvs og barnedåb. I blev jo ved og ved, akkurat som duracel-batterier.

Jeg er bange for den pølse... miss-mee
...ved ikke helt om den er reel;-) Men med lidt Hp sovs glider skidtet vel ned...Sender den fluks til dig:-)

De næste fester bliver enten nytårsaften...vi har ikke fastlagt datoen endnu eller en fejring af glade mennesker sidst på året!! (*GG*)

...mee:-)

Du milde Ansjos :)))))))) rosalilje
... til en fest i har holdt - nu er det jo ingen skam at holde sig væk når man ikke er inviteret, og abefster er heldigvis ikke noget for mig ;)

...men jeg har i det mindste ingen stømmermænd og fæle skrupler :)

Næste gang tropper jeg bare op, jeg vil nemlig begge dele - både feste og sole...

Vh Rosalilje ;)

Og det var OGSÅ den aften hvor... Benedicte
Komodo endelig måtte sige til Ransepigen at det ikke blev til noget mellem dem. Heldigvis var der jo El Mateix der længe havde haft et godt øje til Randy, som endnu engang lagde billet ind på damen. Hvordan det videre gik med de to ved jeg dog ikke. Men Randys stolthed heler stadig efter Komodos barske afslag...

Hvordan gik det med Report og jomfruen, han vil ikke ud med hvem det er...

e-hopper er vores spion Benedicte
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=275&posting=852567


HVORFOR havde vi dog ikke set det? Helt ærlig, de er jo oplagte :-D De kunne næsten få en pris...

Ja hun var GODT nok ked af det Elsebeth
men nægtede selvfølgelig at indrømme det overfor nogen. Dog stod det malet i hendes øjne - nederlaget, den ulykkelige forelskelse...og når nu hun så laaangt efter ham hvor end han gik og dansede. Men man kan jo ikke vinde hver gang og hun har da i det mindste en beundrer der taler hendes sprog he he C",)

de gode tilbud væltede frem Händel
Rotte mødte op et par timer med sine poser af blandet rotttegift. Det som hun har talt om på solen tidligere, men som vi aldrig har set. Den sorte handel kom frem i lyset og havde stor succes.
Der var mange gode boder den aften, det var der :0)

Der er sat rygter i gang ! Tarotmorgan
De siger du skyder ;o)
Derfor var du ikke velkomemn til festen, vi frygtede et attentat fra din hånd Lilje.
Læg dine våben og velkommen til næste år.

hvis ikke Provokator Berlin
kommer ham i forkøbet. De ville være matchmake in heaven de to

Tabte hun til sin latinerrival ? Berlin
Dansepigen lady et eller andet ?


Jeg synes da både Hr.Olsen og Provokator er gode bud til Ranse, som tidligere nævnt :-D

Who ?? Bödker
Rival ? Det er da ikke nødvendigt, flk står vel næppe i kø for at lære Randy at kende...

En terrorrist..... rosalilje
..lægger ikke bare sit våben fra sig :)

Skal jeg være i blomst året rundt, så er jeg nødsaget til at skyde vildt og voldsomt året rundt.

Vh Rosalilje

hende her Arnold
http://profil.sol.dk/laddyladdy

men de er nu næppe rivaler

Der sendes ikke invitationer ....... sjoveren
Bare kom som du er... ;-))Alle er velkonme, bare de overholder reglerne,
Men var det ikke dig der dansede på bordet? Jeg mener at kunne genkende skoene, desværre evnede jeg ikke løfte hovedet. Det lover jeg at gøre næste gang...så ses vi ;-))

Er du sikker...... sjoveren
på du ikke var der, det kunne jo være hukommelsen svigtede, men flere julefrokoster...??? Ja, klart, jeg er klar ;-))Så kan vi flette nissehuer sammen...?

Jeg har ledt efter rester af Olsens... men ser nu at miss-mee vist har taget en god potion,,,velbekomme !!

Jeg kan godt lide din nisse smiely ;-)))

Jeg hader regler :) rosalilje
... men jeres regelsæt kan jeg vist lige overholde, lige så godt som jer - det var ikke mig der dansede på bordet, jeg havde lånt mine sko ud, og har ikke set skyggen af dem siden, jeg frygter de stadigvæk sidder i bordpladen ;)

Livet er en fest, og jeg vil med som gæst :)
Lad nu bare julefreden sænke sig, vi ses til næste SOLparty....

Forventningsfulde Lilje - som lover ikke at skyde nogen den aften...

I er anonyme = ikke sjove Anonym (måske)
så jeres indlæg bliver ikke besvaret. I må få jer en profil. Tror ikke anonyme er inviteret til festen

Muligvis. Anonym.
Men vi skændes osse bare altid, jeg var med og stod for det meste udenfor og skændtes me de andre anonyme vi ellers bare sad i rundkres og byttede madopskrifter.

Nope sådan er det F... D..
Livet i en nøddeskal her på sol.

Du skal
kende nogen og være medlem .

Randy er jo også en mand Guldfisk
så han har vel en god grund til at sige fra :0)

Sidste udkald på skunk! miss-mee
Nu er jeg altså ved at give de poser til en stakkels fyr fra Aalborg, der er løbet helt tør for ha-aaatu-sh. Så hvis ikke ejeren melder sig, så ryger de afsted pr mms i nat:-)

Jeg tør ikke ligge inde med dem mere - de lugter værre end sjoverens sok FØR den blev vasket ...mee:-)

Dammmm.. sjoveren
Så er de slemme, Arme Ålborg ;-)) Bare afsted med dem, det blæser godt idag, så måske de når ubemærket frem......jeg tvivler dog en anelse ;-))

;-))

Så kan de lære det derovre.... miss-mee
....stinkeskunk i posevis. Jeg bomber dem sq med det i nat....*LOL*

Bare hunden ikke får færten af dem igen:-)

...mee:-)

med lem er ikke et krav.... sjoveren
Men det er da rarest at feste lidt med nogle man kender. Men dem man så ikke lige kender de kan jo give et nummer og deltage, så GENkenders de igen...til næste fest.

Forøvrigt bemærkede jeg godt et par surmuler der ikke ville sidde med ved bordet og ærlig talt, hvem gider surmuler til en fest?

sjoverknus til alle surmuler! ;-))

NB; der er stadig ledige stole ved bordet, find et tilfældigt navneskildt og sæt dig ned. ;-))

;-)) sjoveren
Tak for rengøring af sokken og indhold, indholdet smagte nu meget godt....sokken derimod... var ikke min, efter du vaskede den var den jo slet ikke grøn mere...

;-))

Guuud... miss-mee
...kunne den ikke tåle klorin og salpetersyre.

Aj, det skulle du da have sagt, så havde den fået skåneprogrammet i stedet for. Det lugtede godt nok også lidt krads...Jeg troede at det var et udslip på den lokale fabrik, der hidkaldte brandvæsnet og civilforsvaret, men det var måske din sok, der skreg i smerte i min gamle zinkbalje ude i haven??

Det er jeg ked af, sjover. Skylder dig en sok så! Må den være stor, i plys og rød?? For så har jeg en tilovers d. 25/12....hvis du kan vente så længe?

Undskyld...mee:-)

Jeg kan vente.....men ikke sjoveren
sålænge,,, Jeg har netop hørt den lokale sladder...du ved jeg bor på landet,,altså så langt ude at posten kun kommer med rykkerbreve og Aldinyt,,, sladderen gik på at et nærtstående kvindeligt familiemedlem til mig, har købt herresokker i den lokale brugs.....så mon ikke jeg bliver begavet med den årlige donation d 24...og så er den 25. jo lidt for sent.. ik ;-))

Du er tilgivet ;-))

Jernevaks?? dulkis
ER du "faldet i"? - det kunne være muntert!!*SS*

ha ha.. randy og hr. Olsen hvor blev mit indlæg af ? Anonym
måske nogle husker opfordringen til Randy om at lave en bog... a la Nynne... hvor Hr. olsen kunne bidrage med kærlighedsbreve...

Den tråd blev slettet... - aner ikke hvorfor :-/
de var ellers på banen begge to og ved du... tror faktisk de kom lidt op at køre begge to ;-)

vh Anonym... e- hopper har ret... der er et eller andet i luften :-) men vist ikke amoriner :-)

Ja da bombe….. mummi-39
<:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o)


Sikker… Jeg var der end ikke i forklædning...-mener jeg da.. –tror jeg vist nok.. -jeg lader tvivlen komme os til gode.. Hukommelsen er det den..?? Jeg kan ikke lige komme på det… Flere julefrokoster, jamen lad os da se hvad tiden bringer. <;o)

I mellem tiden skal du få nissehuer skal du. <;o))

Smil og dejlig dag fra

/Mummi


<:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o)

Det jeg også <;o) mummi-39
Intet er kommet med posten. Så måske posten selv har fortæret skidtet…-eller en anden ide jeg fik…. Måske den Hr. Olsen havde lavet, var lavet på hjemmeslagte svin fra gården i Viborg
Den har sikkert ikke været helt ”anonym” i lugt og måtte nok igennem en fødevare kontrol og det har vist gået lidt trægt på det sidste med den.
Men ved du hvad..?? Det gav insp. til aftensmaden der forleden og jeg lavede selv Svensk Pølseret til min datter og jeg….
– og jeg er sikker på den var bedre end Olsen´s... - så pølseret, det blev det til <;o)

Noget ondskab har fået tag i mig og jeg er på langs, måtte dog lige op og sende min datter og synes da lige jeg måtte ”give” en lille lyd fra mig <;o))

Smil til dig _mee og forts. dejlig dag fra

/Mummi

Sjovt du skriver det... miss-mee
....der lå faktisk en kvittering (og en regning!!) i min postkasse i går på netop postkontrol, tilkaldelse af PIS og destruktion af 1½ kg miljøfarligt affald!! De havde åbenbart været i tvivl om det var affald eller en sivende stinkbombe:-(

Jeg håber, at skidtet snart slipper sit tag i dig og glæder mig over, at du ikke har fået det af Olsens pølseret...

De bedste juleønsker for dig og dine:-)

...mee:-)

Ja, ja,,,, tænkte det jo.... sjoveren
Det var dig der var sexbomben, syntes nok der var noget..... bekendt ;-))

Tror også de passer sammen Isbjørn
Laddy og Komodo. De er begge meget karakterfaste men ikke kompromisløse