Juleløs og ensom

Juleløs og ensom Juleløs
den har følelse af magtesløshed, følelsen ikke at kunne slå til i det moderne samfund. tænker på selvmord konstant, vil bare væk fra livet. meget hårdt at være forladt af vennerne og alene.bare det at være alene ordet runger i mit indre. føelsen af at det ikke er okay at være anderledes. gør mig bange at tænke på døden. beder til at jeg kunne få en stille død uden smerter. forladt af verden forladt af mine nærmeste græder når jeg står op og når jeg går i seng. smertefuldt liv. hvorfor kunne jeg dog ikke være normal. ville så gerne kunne give min kærlighed og varme til et andet menneske men uden held farvel jeg kan ikke mere..

Jule depri? h.olsen
Hov hov. Det var da tidligt i julen at gå ned med flaget. Prøv at husk at julen er en kommerciel fest hvor de eneste der hygger sig er købmændene. Hvis du ikke vil være alene i julen er der masser mulighed for at gi en hånd med rundt omkring. Nu da du har en pc så tjek kirker og humanitære organisationer i dit nabolag de mangler altid en hånd i julen og så kan du hjælp andre der har det som dig eller værrer.

Du skriver at Anonym
Du er anderledes, hvordan anderledes.

Vi skal være 3 juleaften og tænker på at invitere 1 som er alene

føler miglucky
med dig. jeg har en kæmpe familie som jeg ikke ser og snakker med, ud over to søstre.. det gør forbandet ondt i julen... så du er ikke alene.. der er mange der har det lige så svært som dig lige nu..

Prøv det Prøv det
Du kan ringe til Livslinien - de kan give gode råd til dig-.....lytter altid
God jul - trods alt
p.s. der er også psykiatiske skadestuer