Julemanden - verdens rigeste mand

Julemanden - verdens rigeste mand webcookie
Hvis du tror at Joakim von And er den rigeste fantasifigur i verden? Så tager du fejl.

I hvert fald hvis man skal tro business-magasinet Forbes liste over de 15 rigeste fiktionsfigurer i verden.

1. Julemanden: Uendeligt mange penge
2. Richie Rich: 143,8 mia.
3. Oliver "Daddy" Warbucks: 58,2 mia.
4. Joakim von And: 47,7 mia.
5. Thurston Howell III: 46,6 mia.
6. Willie Wonka: 46,6 mia.
7. Batman/Bruce Wayne: 36,7 mia.
8. Lex Luthor: 27,4 mia.
9. J.R. Ewing: 16,3 mia.
10. Auric Goldfinger: 7 mia.
11. C. Montgomery Burns: 5,8 mia.
12. Charles Foster Kane: 5,8 mia.
13. Cruella De Vil: 5,1 mia.
14. Gordon Gekko: 3,8 mia.
15. Jay Gatsby: 3,5 mia.

Hvem er din ynglings figur

Han var da gået konkurs. mandaabenraa
Det var da i fjernsynet , at julemanden var gået konkurs ( ham fra Grønland).

Så det giver ingen julegaver til næste jul.

Underlig liste webcookie
Jeg har også hørt at han er gået konkurs, så jeg studsede også lidt over at han lå nr. 1

julemanden er konkurs. Santa claus.
Det Grønlandske hjemmestyre, samt andre monopoliserede selskaber i Grønland, har prøvet at profilere jule manden i Grønland, der er en kæmpe postkasse i Godthåb, til breve til julemanden.

desuden er der også en kæmpe sutte søjle, hvor alverdens børn, kan sende deres sut til julemanden, den er opkaldt efter det politistiske parti, akasut.

desværre har personalet ikke tid til at svare børnene, sellvom der allerede er trykket brochurer på alle mulige sprog.

stedet findes tæt på den gamle kolonihavn i byen, et sted som er fyldt med gammel historie.

der er også et museum med mumier, og gamle fangstredskaber, og naturligvis et lækkert udvalg af grønlandske dragter i perlearbejde, og rigtige isbjørnebukser fra Qaanaaq området i det nordlige Grønland, fangerne der bruger stadig isbjørnebukser, og kamikker med hareskind og hundeskind.

qaanaaq er kendt for sine 600 polar eskimoer, og en lufthavn til 150 milioner kroner, som Nyrup rasmussen fik bygget, som kompensation på det bompefly som faldt ned tæt på thulebasen i 1968, alle blev reddet, men man mener at der er plutanium i området, hvilket aldrig er blevet bevist.

de ca 3 passagerer, som flyver til_fra Qaanaaq hver uge, skulle have deres egen flyveplads, så de undgik at mellemlande på thule air base, men hjemmestyret har ikke råd til snerydning, og flyvelederkontrol, så de få passagerer og fragt må stadig lande på basen, og flyves videre med helikopter.

der er også 5 udsteder i området, nogle med op til 40 indbyggere, som også er afhængig af helikopteren.

kun Qaanaaq og Savigsiviq har elektricitet.

julekalenderen, som blev vist i TV for år tilbage, blev optaget i Umanaq, og kun fordi flemming jensen havde været lærer på en af de små bygder i området, julemandens værksted er en kulisse, men der findes stadigt et gammelt tørvehus tæt på kirken, damt den tyske forsker Wegners maskinslæde, som blev slæbt op over iskanten i nærheden af Marmorilik med hestekraft, desværre glemte de foderet til hestene, og slæden virkede ikke, så alle døde.

slæden blev fundet og reddet af Greenex, et canadisk selskab som udvandt jernmalm i området der hedder den sorte engel, der er en sort engel på klippevæggen, deraf navnet, tidligere blev der hentet grønlandsk marmor, men KGH knækkede rettighederne, ved at kræve for høje prisen på fragten til danmark, man kan stadig finde marmor blokke i grønlands havnen, i ålborg.

Grønland er stadig et land med mange muligheder, det er ca. 50 gange så stor som Danmark, og hvis man er til druk, pædofili, mord, selvmord, og nepotisme, ustabilitet, og anden negativ udfoldelse, ja, så har landet stadig muligheder, blot ikke for julemanden.