kåring af ulækreste skolelokum

kåring af ulækreste skolelokum bulderfnis
Der kører en kampange lige nu om at kårer landets mest ulækre skolelokum.

Ungerne brokker sig over hvor ulækre de er og det er da helt forståligt, men hvem er det der gør dem så ulækre?

Så langt jeg kan huske tilbage har disse lokummer altid været ulækre, det gør det selvfølgelig ikke mere acceptabelt.

Da mine børn var helt små tog jeg job på en skole hvor jeg havde morgenrengøring da jeg så kunne tjene lidt penge og være hjemme hos mine børn om dagen.

Det er nok det mest utaknemmelige job der findes! Ungerne rent ud sagt nærmest skider på de mennesker som står op klokken lort for at gøre rent på deres skole inden de møder. Dag ud og dag ind mødte vi op til hærværk i klasseværelserne, lokummer som var oversmurt med pis og lort og alle gangarealer trapper og vægge smurt ind i cacaomælk, tyggegummi m.m.
Det var selvsagt håbløst at få bund i dagligt, men ihvertfald toiletterne blev rengjort så godt det nu kunne lade sig gøre, og vi havde spartler i lommen til at få skrabet bare noget tyggegummi af gulve og trapper.

I skolernes sommerferie, ja da havde vi så hovedrengøring hvor alt blev rengjort og alle flader blev sæbet af, toiletterne blev skindene rene og alle gulve bonet så alt var flot når skolen åbnede efter ferien.
Inden 2 dage lignede skolen sig selv igen med lort på toiletvæggene og på gulvet blandet med toiletpapir og andre lækkerier :-(
Man følte nærmest at alt det slid der var lagt i arbejdet med at gøre skolen pæn var spildt og man var nærmest grædefærdig efter en uge når skolen åbnede.

En mor skrev ovenikøbet et læserbrev til den lokale avis hvor hun skældte os ud der gjorde rent og beskyldte os for ikke at lave en skid og ikke passede vores arbejde.
Det var aldrig faldet hende ind at det måske bl.a. var hendes egen lille lorteunge som svinede og ikke os der ikke passede vores job, vi kunne bare ikke følge med svineriet :-(

Jeg ved udmærket godt at det ikke er alle børn der sviner sådan, men nogle er der altså. Hvis dette skal til livs (hvis det overhovedet er muligt) så skal der en grundig renovering til af skoletoiletterne, samt et møde med børn og forældre om hvordan adfærden skal være for at bevare en pæn ren skole samt toiletter. Efterfølgende skal der simpelthen være opsyn med disse toiletter, det er nok den eneste måde man kan stoppe svineriet på.

m.v.h.
Bulderfnis

Mener du ikke toiletter ? Debattørensøje
Lokum var noget man havde før toiletternes tid.
Sådan en tønde du ved nok.Jeg undres ofte over dit grimme sprog.Er du teenager eller voksen for jeg undrer mig over dit grimme og vulgære sprog.

hmmm bulderfnis
i min verden er et toilet noget der er rent og pænt. Et lokum er faktisk ikke et vulgært ord, det findes faktisk i ordbogen, men i dag betragter man nok et snavset toilet som et lokum.

Et lokum er et toilet uden træk og slip men en tønde man besørgede i. En gang om ugen kom "lortevognen" ....og det hed den altså, og tømte spanden. Hverken lort eller lokum er vulgært sprog, kun hvis man er uvidende inden for historie ;-)

Mine forældre havde sommerhus da jeg var barn og der havde vi både lokum og lortevogn, jeg havde fregner og fik altid skyld for at have løbet bag lortevognen ;-)

Muligt at du mener at jeg skriver grimt og vulgært, men det er så dit problem ;-) hyggelig aften til dig ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

forresten bulderfnis
du er vist tydeligvis IKKE særlig voksen ;-)

Nøget lort ronda-lee
Jeg synes det er virkeligt flot at du har arbejdet i de beskidte lokumer i en så lang periode.

Jeg kan godt forstå din frustration.

Jeg håber at du bliver fri fra den slags arbejde.

Og for resten mener jeg også at børnene er beskidte væsner på skolen og sport foreninger, det er utaknemmeligt at arbejde med mange grupper, ligesom du selve nævner, ikke altid selve børnene, men forældre og deres krav om ordentlig behandling af deres børn.
Ronda

Nogen skal jo tage lortet Møjtønden
Og nu blev det så dig. Vi kan ikke være rivisorer alle sammen.

tak ;-) bulderfnis ......
Jeg havde "kun" det job i 3 år for at være sammen med mine egne børn om dagen,da jeg synes at så små små børn skal passes af deres forældre og jeg tog derfor morgenjob....ikke sådan et arbejde jeg har i dag,gudskelov for det...

Mine børn er voksne nu, så jeg har et langt mere spændende arbejde i dag og inden for normal arbejdstid ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

også mig bulderfnis
faldt af i svinget ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

har du ret i ;-) bulderfnis
Jeg var da heller ikke for "fin" til jobbet, men er glad for at jeg ikke skal leve af sådan et job. Sørgeligt at både børn og forældre opfatter det som "SAMFUNDETS SKYLD" og derfor behøver de ikke at beskæftige sig med HVEM der smider lort på væggen og smører trappen ind i cola og cacao tyggegummi o.s.v.

m.v.h.
Bulderfnis...som godt kan lide børn og forstår dem, men indimellem har det svært med at forstå deres forældre ;-)

jeg undrer mig over Esther
din arrogance og komplet manglende forståelse overfor problematikken i forfatterens indlæg. Det er ok at være sur og bruge grimme ord når man virkelig bare føler sig uretfærdigt behandlet. Er det ikke FULDSTÆNDIG ligemeget hvor gammel hun er??? Hvilken betydning har det for essensen af indlægget om jeg må spørge ??

Hvor gammel er du så med det svar du har bidraget med? 12 ?? 8 ??