Kæft, hvor jeg savner mit land....

Kæft, hvor jeg savner mit land.... latina-der-elsker-solen
nogle gange føler jeg en stor hul lige i midten af sjællen. En enorm angst og en eko uden genlyd for alle de år jeg har været væk. Men jeg skal kom tilbage..Hvad har jeg mistet , det ved jeg ikke. Hvad har jeg vundet for at vær eher, jeg ved det hellere ikke.

Her er en lille hils fra mit land..
http://www.youtube.com/watch?v=hQirsttMUPg

[:*(][:*(]
(mocos escurriendo)

Hej hej og god nat..jeg mener aften..

Det kan jeg sku manden1
Godt forstå, kom jeg fra sådan et land, som har så smukt en natur, ja så var jeg nok daffet tilbage.[;)]

det kan jeg manden1
Godt forstå, kom jeg fra så smukt land, og den dejlige natur, var jeg da daffet hjem for længe siden[s]

ja..man skal gøre det latina-der-elsker-solen
når børn er ikke mere en 9 år..

Hvad er der..... piglet45
...egentlig, der forhindrer dig i at tage hjem?

Latina! tiguaren
Jeg ved godt, hvordan det må føles for dig. Selv savner jeg Spanien, men mest som ferieland[:)]

Når man kommer fra et herligt land som Mexico, er der mange ting, der er forandret i Danmark. I Danmark er vejret trist og gråt halvdelen af tiden, mens solen altid skinner i Mexico med undtagelse af bjergbyerne.

Særligt i denne mørke tid savner jeg selv Spanien. Dens sol, varme, kultur, musik! Bare tanken gør mig lidt trist over, at jeg ikke er der længere.

Men hvad er der galt med Danmark (ud over vejret)? Jeg kan se RIGTIG mange gode ting ved at bo i Danmark... langt flere end dårlige! Danmark har i mange år i træk været anset som verdens absolut gladeste land, "Europas Paradis". Mexico og Spanien har en helt anden kultur, men er det virkelig så svært se det gode i Danmark? Eller er det bare vinterdepressionen, der så ofte hærger danskerne? Er det al den stress?

Du synes garanteret, at alting burde være som i Mexico, men vi er alle forskellige. Den største forskel på os to er, at jeg kan se noget godt i ALT... og du ser ofte kun manglerne... og jeg mener det pænt[:)]

Man kan ændre sig når som helst... vil du hade det land, du bor i nu... så vil du aldrig føle dig tilpas.

Men hvis du virkelig prøver at se det smukke ved regnbuerne, de små byer, kirkespirene... så bliver du lige så godt tilpas, som jeg gjorde, da jeg fandt ud af det[:)]

Alle vil savne sit hjemland ALTID, og det er okay, men man skal ikke savne sit hjemland, fordi man hader det, man opholder sig i nu.

Med venlig hilsen Tiguaren[s]

Sjovt nok Danskeren
Sjovt nok er der også mange der savner det gamle Danmark, som det var før det blev invaderet af alle mulige fremmede.

noget lort Liguster vulgaris
[:)]
Jeg kan som udlænding godt forstå dig, og supermum for den slags skyldt.
har været her i nu snart 15 år, og føler mig uelsket af lidt for mange, mener det er vanskeligt komme i kontakt med venner, selvom de siger de er venner, der er altid den der mur, den der afstand, et kram er grænse overskridende mener nogen, er det ikke forfærdeligt.
Men jeg elsker landet, ro og natur, der findes ikke ret meget kriminalitet her, ingen trafikale problemer, næsten ingen indvandre, et næsten amerikansk fri enterprise system jeg nu godt kan lide, og kvinder her er lige så godt som andre steder.

Jeg tror jeg bliver i landet, men hvor savner jeg min hjemmeland imellem, Canada.
Hvad kan få mig til at blive her er ovenstående.
Hvad kan få mig til at flytte, eller tilbage er DF [:O]

Hled og lykke med dig.
Mvh

Min datter er halv dansker.og blev latina-der-elsker-solen
født her, lige 10 måneder efter jeg ankom. Så hun er vokset her...Da hun var mindre tog jeg til mit land to gange om året og blev to måneder adgang..Men da hun startede skolen var der ikke mange måneder til rådighed. Mine forældre startede at komme, men det var også mange måneder adgang, når de kom. Der kommer problemer ud af, nu er de blevet gamle for at rejse rundt i så lang afstand.

Da jeg kom jeg selv prøvede at integrere mig..og lære sproget..og finde et erhverv eller en beskæftigelse for resten af livet. Det har været svært. Selvom jeg har en uddannelse fra mit land..på grund af sproget og at mit land er lige med lort her.dengang..nu har ændret sig lidt.Efter mange år at debattere om udlændinge

Jeg kom da Pia havde hade kampagne mod indvandrene..og når danskere startede at blev bange for os og bedømmede vores intelligens kvote i forhold til det danske sprog.

Men min datter er ikke som mig. Hendes land blev Danmark. Hun læser nu..hun kan ikke spansk nok til at starte skolen i Mexico, heller ikke engelsk eller tysk. Hun kan dansk og er nød til at blive færdig skolen her. Jeg er moren, jeg er nød til at bakket hende op. Især nu, da skolen starter for alvor. En ting var fra 1. til 6. klasse, men nu kommer forberedelsen til en højere uddannelse for hun kan klare sig godt gennem sit liv. Så det er ikke præcis nu, jeg kan skride. Hun er ene barn og jeg fylder stor i hendes opvækst. For et par måneder siden spurgte hende, hvad så hvis jeg rejser tilbage. Og hun svarede at hun begår selvmord.

Derfor kan jeg ikke tage permanet af sted nu. Jeg skal gøre det, når min datter er gennemgået den første semester på universitet. Så er jeg fri. Så jeg kan give slippe hende mere eller mindre.

de gamle forhåbenlg dør om ti år latina-der-elsker-solen
Ja, de mumier der så Christian den X ridende hver dag mens tysker besat jer.

JA, Lad dem sluge deres sidste kartofler med en lt brun sovs og RIP.

dig? ? *lol'LOL* latina-der-elsker-solen
Men hvor gammel er du??

Savner du det som du oplevede der du var tre år i Spanien eller hvad??[:D]

Lille dreng..Jeg har ikke nævnet at jeg hader Danmark og det du nævner. Jeg snakker kun om at savne Mexico..Det som var ind i mig og der har siddet fast..Det er var inde!!

ja..

Hvad gør eller ikke gør danskere har intet at gøre med det.

Hvad så..? Hvor gammel er du? 15 år i hver nalga??[:D]

Meget morsomt!XD tiguaren
Nej, jeg er 16 år til sammen... i hver nalga[:D][:D][:D]

Det er vel også lige meget, hvor gammel jeg er, for da jeg var i Spanien i sommers, virkede det alligevel så nostalgisk[:)]

Lo creas o no, estoy 16[;)]

Men det er vel også din egen sag...

Med venlig hilsen Tiguaren[s]