Kæmpe klump? Hvor? Ufonaut?

Kæmpe klump? Hvor? Ufonaut? cecer
Jeg er ikke sikker på det her er det rigtige sted at skrive denne debat. MEN! Jeg er på en måde bange. For et stykke tid siden (halvt år vil jeg tro) fandt man en kæmpe klump skyldet op på stranden. Videnskabs mænd var overbevidst om det ikke var noget af en blåhval. De ville forske i det og finde ud af hvad det var men jeg har ikke hørt noget om det. Så nu er spørgsmålene:
Kan andre huske det?
Er der nogen der har hørt noget mere om det?
Hvad tror i det er?
Hvorfor har vi ikke hørt noget om det?

Jeg tror det er fordi det er et eller andet ufonaut og vi ikke får mere at vide fordi de ikke vil upset os. Men det er sikkert også bare min fantasi der nogen gange slipper af med mig.
Men jeg ved det er sket. Har hørt mange der mener at alle de ting som man har hørt skibsfolk før i tiden har snakket om skulle være rigtige. Kan det virkeligt være et kæmpe blæksprutte eller lignende?

læst i illustreret videnskab paladinbee
Skulle have været en blæksprutte min ven. ad hvad jeg har læst.
så gætter på det, men man ved jo aldrig.

K... cecer
Kedeligt nok ellers. Havde håbet på et eller andet sygt. :) Men nu fik jeg da et svar.

noget sygt hehe cool nok paladinbee
noget sygt, jeps man kan jo altid håbe.,

Læste det i illustreret videskab

Illusteret Videnskab cecer
Det er faktisk et pisse godt blad. Bruger hver frikvarter på at lukke mig ude af resten af verden med en discman med Evanescence og et Illusteret Videnskab. Har læst dem de sidste 6 år. og jeg er kun 15. Jeg gad godt havde abbonoment men har ikke råd.