Kære Helle, vdr. job

Kære Helle, vdr. job den arbejdssøgende
Kære Helle,

Jeg blev færdig uddannet med min anden uddannelse i juni måned og har siden da søgt job. Ca. 150 stykker. Jeg har været til 3 samtaler og fik 2 af jobsne, men nr.1 blev annulleret pga. pengemangel i firmaet og det andet var på Grønland og jeg sagde selv nej tak.
Jeg har aldrig før haft problem med at få arbejde og jeg forstår det ikke helt.
Kan du se om der er lidt fremgang i arbejdssituationen for mig, indenfor overkommelig tid?

Håber du har tid til at kigge på det, da jeg er ved at være lettere desperat efter et job.

Venlig Hilsen
den arbejdssøgende

Job i sigte hellenemborg
Kæreste Jobsøgende.

Jeg har en fornemmelse af, at du skal holde en lille pause med disse mange ansøgninger og spørge dig selv, hvad du virkelig, virkelig ønsker dig.
At en god idé vil være at arbejde lidt med dit selvværd og din følelse af desperation. Kontakt evt en coach og få yderligere hjælp.
Jeg har en god fornemmelse af, at der dukker noget op til dig i løbet af november/december måned, så fortvivl ikke - jobbet er der.
I Kærlighed Helle Nemborg

Tak... Anonym
For svaret.

Ja jeg har søgt meget, men jeg har også søgt siden starten af april og man SKAL jo søge 4 om ugen.
Jeg ved godt hvad jeg vil, sagen er bare jeg nok ikke kan erfaring nok. Jeg søger jobs jeg virkelig gerne vil, hvor jeg ved jeg kan gøre det godt, jeg har bare ikke erfaringen og de søger ofte folk med mindst flere års erfaringer.
Jo, jeg kan godt arbejde med mit selvværd, men jeg ved jo jeg kan de jobs, og jeg gider jo ikke have de andre jobs, så søge nedad vil sikkert øge mine muligheder med jobs, men jeg ville få et job jeg ikke gider og som jeg føler mig kraftigt overkvalificeret til.
Er det ikke meget normalt at blive lidt "små tosset" af ikke at arbejde? Jeg mener hjerne bliver jo ikke stimuleret så meget så....

Men jeg glæder mig til udsigten. Skal til samtale i denne uge, så jeg håber, jeg har jo en høj statistik når jeg kommer til samtale [:)]