kære mænd

kære mænd Anonym
Med den holdning I har vist imod mødre til børn af sporløse fædre, så håber jeg ikke, at nogle af jeres pigebørn en dag står 100 alene, mister sine karrieremuligheder, sin frihed og ender på kontanthjælp.

I vil sikkert udover det svigt hun har været udsat for ødelægge hendes selvværd med, at punke hende og fortælle hende at det er hendes egen skyld og at kvinder er uduelige og at faren til jeres barnebarn da slet ikke skal betale bidrag, fordi han skal da ikke betale for sex fordi ellers er jeres datter en prostitueret.

I er nogle glimrende fædre er I... gud fader bevares..

Jeg er da glad for at min far ikke har sådan nogle holdninger til kvinder. Sikkert derfor mine forædre stadigvæk er gift [;)]

Øhh hvad snakker du om? Farmand34
Jeg har da ikke vist nogen holdning imod mødre til børn af "sporløse" fædre...

Henviser du mon til en anden tråd, eller hvad har du gang i?

henviser til de debatter herinde Anonym
omkring emnet.

øhhh mor0507
tror jeg har fattet tråden?? eller... ??

Neej de her er dor underligt.. `Min ældstes far forlod os da jeg blev gravid, men jeg bærer ikke nag.. og det synes jeg heller ikke man skal.. Isæg IKKE hvis man vælger barnet VELVIDENDE om at manden ikke ønsker det.
Jeg synes det er noget forfærteligt vrølv når kvinder sidder og surmuler og brokker sig over at manden skrev fra dem da de blev gravide, netop fordi hun ville have barnet men han ikke ville.. og han har jo i princippet intet at sige og det er bare sådan det hænger sammen, men så må kvinden holde op med at sige han skal tage ansvar for sine handlinger når hun jo heller ikke 100% gør det når hun sidder og hyler over at faren ike vil se ungen.. ??

Er det bare mig der synes det er noget vrøvl at enlige mødre, dem der vel at mærke blev forladt i graviditeten da manden ikke ville have barnet; sidder og brokker sig over manden?? Kvinden kunne da have beskyttet sig bedre eller fået en abort.??

måske er det bare mig, men jeg ville da ikke bryde mig om at der kom en mand hen til mig og sagde du skal være mor og du har INTET valg.. ??

Hmmm undrer mig bare over at kvinder spiller så hellige.. se det dog fra hans side..

mænd anerkender ikke deres egen rolle en af de anonymme
i spillet og fralægger sig ansvar, det er hvad jeg kan læse ud af de tråde om emnet.

Man kommer til at overveje om man skal få børn, hvis mænd har de udtalelser som en general holdning.

Sjovt, i andre kulturer, da er kvinden højt æret fordi hun kan reproducere men sådan er det ikke i Danmark, da hun en "prostitueret".

Mandens ansvar flaks
Hvis en mand IKKE vil have børn, kan han beskytte sig imod det. Det her er ikke et uland. Enhver med bare lidt omløb på øverste, burde vide at kondom og sæddræbende kan beskytte ham mod at blive far.
Sjovt nok fatter de det ikke.
Jeg ved af omveje at en jeg kender til, hun er skruk så det basker. Hun vil have et barn, hun er ligeglad med om faren er en del af barnets liv.
Så hun hopper på alt hvad der har en puls. De har indtil nu alle fået at vide hun ikke bruger nogen form for beskyttelse, så de må om beskyttelsen.
Indtil vidre er det kun EN mand der har hevet et kondom frem. Når hun så bagefter fortalte dem at hun agtede at få barnet hvis den pågældende mand havde gjort hende gravid. Så kan du tro de reagerede. Det synetes de ikke er fair, hallo når de er advaret kan de sq da bare tage ansvar.
Jeg håber de har lært lidt af deres lille upsidasi.
For ingen af mændene var intereseret i andet en lidt"dyt og båt". Jeg kan ikke lade være med at grine af dem.
Det er sq den mest tragi-komiske historie jeg længe har hørt...
Jeg kender hende heldigvis ikke engang af udseende. Men for faen de kan da bare tage ansvar selv..

du er fandme klog kldt
.... forstår fuldt ud hvis en mand er skredet fra dig med vom [:D]

hvorfor skrive du sådan noget ********* kvinden Q
Med den holdning I har vist imod mødre til børn af sporløse fædre, så håber jeg ikke, at nogle af jeres pigebørn en dag står 100 alene, mister sine karrieremuligheder, sin frihed og ender på kontanthjælp.


jeg har ikke den holdning men jeg kan forstå hvorfor mænd de få den holdning til os kvinder for der er virklige nogen kvinder som ikke kan se længere til deres egne næse.

I vil sikkert udover det svigt hun har været udsat for ødelægge hendes selvværd med, at punke hende og fortælle hende at det er hendes egen skyld og at kvinder er uduelige og at faren til jeres barnebarn da slet ikke skal betale bidrag, fordi han skal da ikke betale for sex fordi ellers er jeres datter en prostitueret.

nej det er vist ikke sådan mænd mener det, men hvorfor forlanger vi kvinder ligestilling når det vi ikke engang kan sige nej tak til børnebidrag, for den lov blev lavet i gammel dag men nu er vi altså i 2008, og vi kvinder er altså dem som har børne ved os og mænd har også en udgifte når de har børne/barnet ved sig..... kan man ikke se at man skal afskaffe det børnbidrag og de kvinder som lokke en mand i bagholdes angreb skulle være så klog og sige de ved ikke hvem far er for han har jo ikke noget at sige når det kom til stykke hvorfor skal han tvings til at betal til et barn han ikke har lyst til at se eller have noget at gøre med.......


Jeg er da glad for at min far ikke har sådan nogle holdninger til kvinder. Sikkert derfor mine forædre stadigvæk er gift [;)]

din far er heldig at din mor vil et forhold og det er derfor de er samme stadig væk......[;)]

mange mænd er uansvarlige Anonym
når det kommer til kondom.

De går glædeligt med en kvinde hjem uden at sørge for prævension og uden at spørge om hun er dækket ind.
Til den type, plejer jeg at spørge bagefter, hvad de synes at barnet skal hedde, så bliver de ligpleje.. så siger jeg ..bare rolig jeg tager p-piller.

De synes ikke det er fair, fordi aborten er fri.

Mange mænd er meget uansvarlige når det kommer til prævention.

Set fra hans side dulkis
- nu jeg er så empatisk. [:D]

Børnebidrag i 18 år ikke reguleret og efter skat: DKK 130.000,00
5 stk Durex Avanti : DKK 84,45

På min regnemaskine giver det en forskal på : DKK 129914,55

Hvor meget må´et kost´?

Hvorfor skal mændene have et valg både før og efter undfangelsen? Fordi vi har? Den frie abort kom af hensyn til mødre og børn ikke af hensyn til mænd, men de tror de - måske i ligestillingens navn - kan overtage vore rettigheder ved at kalde den noget andet og os for prostituerede, når de skal betale til deres afkom.

;-) flaks
Ingen mand skrider fra mig, efterladende mig gravid. For er der noget jeg ALDRIG overlader til en mand. Så er det min prævention. Det er for vigtigt at overlade en mand...