Kære Pia Kjærsgaard

Kære Pia Kjærsgaard simon-says
KORT PROCES og ud af vagten. Dansk Folkepartis hovedbestyrelse handlede resolut, da den fældede dom over den stribe fremtrædende medlemmer i partiets lokalforeninger, der i Ekstra Bladet Søndag bød organiserede nazister og medlemmer af Dansk Front velkommen i det parti, der er den siddende regerings trofaste støtte, og som selv drømmer om at komme i regering.

Heraus var beskeden til ni medlemmer, der tæller otte lokalformænd og en sekretær for en lokalbestyrelse. Blandt dem, som har fået sparket, er et byrådsmedlem og et amtsrådsmedlem.

EKSKLUSIONERNE er langtfra overraskende. Dansk Folkeparti kunne ikke have handlet anderledes, hvis det ville bevare blot en gnist af den troværdighed, det efterhånden har kæmpet hårdt for i mange år.

De ni er langtfra de første, der ryger ud. Udrensningen blandt 'landsbytosserne' har været hårdhændet, siden Pia Kjærsgaard brød med Fremskridtspartiet og dannede Dansk Folkeparti, som hun og hendes nærmeste gjorde til landets mest topstyrede, hvor ledelsens ord er lov.

Folk, der ikke retter ind efter toppens befalinger, har ikke noget at gøre i partiet.

Derfor har det været en skærpende omstændighed, at de pågældende i den aktuelle sag bevidst har trodset partiets linje og rådet de kommende medlemmer til at holde kæft med deres nazi-sympatier.

HER HAR de ni syndere heller ikke optrådt videre vakst. Så sent som i sommerens begyndelse afslørede Ekstra Bladet forbindelser mellem Dansk Folkeparti og hagekorssvingerne i Dansk Front. Her fastslog ledelsen, at man ikke ville have noget med den slags folk at gøre. Den besked har åbenbart ikke ført til et sindelagsskifte rundt om i lokalforeningerne, hvor man tværtimod har udvidet sympatien til også at omfatte egentlige nazister.

PIA Kjærsgaard selv har været tavs i denne sag, men vi ved, at hun har været flintrende vred. Det var hun også, da Ekstra Bladet afdækkede partiets forbindelser med Dansk Front. Især blev hun mere end almindeligt muggen over, at vi i en leder havde skrevet om 'Pias politiske hovedpine'.

Det bliver vi desværre nødt til at gøre igen. For det må give alvorligt hovedbrud, at Dansk Folkeparti er det eneste, som den ekstreme højrefløj føler sig beslægtet med. Alene striben af eksklusioner bekræfter partiets bekymring.

DET ER langtfra sikkert, vi har oplevet de sidste udsmidninger af højre-afvigere. Ekstra Bladet spurgte kun 13 udvalgte formænd for lokalforeningerne, og det har nu resulteret i ni eksklusioner. Det er ganske mange, og antallet ville utvivlsomt have været væsentlig større, hvis vi havde henvendt os til flere.

Så der er næsten garanti for fremtidige udrensninger.

HVIS PIA Kjærsgaard og konsorter vil slippe for fremover at blive martret af højreorienterede galninge, skulle de tænke over, hvad det er ved Dansk Folkeparti, der drager disse mennesker.

Det er jo ikke, fordi de gerne vil være gode ved dyrene og de gamle. Det er fremmedpolitikken.

Men den er den vigtigste årsag til partiets vælgermæssige succes, så den laver Pia Kjærsgaard ikke om på.

Så hellere lidt hovedpine.

*FedeBritt* - jeg griner stadig

Sjovt som Pia "pludselig" er så tavs ;-) Eniro har ret til at fjerne...
Skider i egen rede gør de!!!

Selve partiet er et cirkus Undgå verbale overgreb
ha ha ha

Godmorgen AMU
Vi får se hvem der de kloge... Nu kan i jo se hvor
Anker jørgensen og typer som jer har bragt os de sidste 20 år. Jeg har børn m.v. hvem skal rydde op
efter jer.... Pia både kan og vil...

det er en "ommer" FB aonym
...... jeg orker ikke læse så langt et indlæg ;-)

Fylder kun de halve af når den ½onde skriver Indenrigspolitik
indlæg;o))

Det vil hun Jojo
og det ville Adolf også

folkets vilje dahl
kære britt.

uanset hvor uenig du er med DF - så må du erkende at partiet gang på gang stormer frem i meningsmålingerne - de selv samme meningsmålinger hvor partier som de radikale og socialdemokraterne bliver høvlet ind til skindet hver gang - er der er en forklaring??

Jo forklaringen må være at dansker kan du sku ikke snyde - danskerne har indset at skal der sættes en stopper for den massive indvandring samt ordentlige vilkår for børn og ældre - er der ikke andre seriøse alternativer end at stemme på Pia kjærsgaard og dermed Dansk Folkeparti - ser du Britt det er FOLKETS VILJE.

Kopi af leder i EkstraBladets netavis d.d. EkstraBladet
Til tyvagtige "FedeBritt"

Vi betragter det naturligvis som en kompliment, at du har bragt en ordret gengivelse af vores leder.

Problemet er, at du ikke gør opmærksom på, at du uden tilladelse har tyvstjålet vores leder.

Burde du ikke vide bedre ??????????????

Den ægte vare kan ses på følgende link:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article219584.ece

Vil du selv slette dit kopierede indlæg, eller skal vi gøre det for dig ?????

Med (venlig) hilsen
EkstraBladet

Hov f.eks Jane
hvorfor skal pia nu smmanlignes med adolf har du ikke nu underlige tvanstanker han fik i øvrigt ikke ryddet op som du kalder det han fik lavet et helveds svineri ud over hele europa

ansvarlig anonymsen22 en halv
DF fører en ansvarlig indvandrings politik - nu mangler vi bare at starte de massive hjemsendelser af kriminelle muhamedanere!

Beundre Anonym
Mange fascistkulten islam tilhængere er store beundrere af Adolf. Det skyldes Adolfs had til demokrati og frihed. JoJo er et af pakistaneren lady-in-reds mange navne, andre navne er modild og lagermann.

Folkets vilje er vel kun de skvadderhoveder som stemmer på dem FOLKETS VILJE
Da ikke hele dette lands befolkning

Massehjemsendelse - HØRT!!! freespirit
Der er ikke andre alternativer og så smid nogle af de hersens mentalt forstyrrede danskere med også, de ønsker jo en stat bygget på dunhed og frygt, ud med lortet...