Kæreste problem

Kæreste problem purpleman
Jeg er en dreng der er 18år har været sammen med min kæreste i lidt mere end 1 år og det har gået rigtig godt og vi har været vildt forelskede. jeg har haft det svært i mange år da min barndom har været meget hård men da jeg kom sammen med den pige forsvandt alle problemerne. jeg er vel blevet lidt mere moden før tiden. vores forhold var rigtig godt. men for nylig var hun ude og rejse en uge og da hun kom tilbage sagde hun at vi skulle have os en snak vi mødtes i byen og købte lidt at spise og så snakkede vi og hun fortalte mig at hun længe har tvivlet på om vi skulle være sammen og sådan. så blev jeg trist indeni men uden at vise det og hun sagde hun ville tænke over vores forhold og så gik hun fordi hun skulle nå noget.

mens jeg sidder i bussen på vej hjem sms'er vi lidt og jeg siger så at jeg vil stoppe nu mens legen er god fordi at jeg er bange for hun slet ikke elsker mig mere når hun siger hun har været i tvivl om sådan noget og i så lang tid.

så siger hun jeg skal ringe til hende og da jeg gøre det og spørg hvor hun er henne siger hun at hun er hos sin bedsteven. og jeg har ikke været så tryg ved ham da de 2 har haft noget seksuelt kørende engang før vi var sammen. men jeg har valgt at stole på hende jeg bliver self ked af det da hun siger det fordi jeg syntes det mærkeligt hun har tid til ham men ikke mig og vi har jo ikke set hinanden fordi hun lige var kommet hjem fra udlandet.

jeg er bare bange for at de 2 har noget kørende igen. og jeg er så knust indeni da jeg har været sådan noget igennem for 2 år siden. jeg elsker hende rigtig højt men elsker hun mig? og jeg kan ikke se hvad der er galt med mig. hun snakkede noget om med at hun ville feste og være sammen med vennerne og sådan og hun har heller ikke tid denne weekend fordi hun skal til fest.

jeg drikker ikke.
jeg er muskuløs,
sund og følsom

jeg ved ikke om det er mig der er noget galt med og undskyld hvis i ikke forstår det jeg skriver jeg er bare så ked af det lige nu :'(

Tror ikke hun værdsætter dig Lille mig
Tja..jeg synes der er noget helt galt. Hun burde være besdte vennner med dig, og så nøjes med at have venner udenom.

Enten skal du melde ud nu, at hvis hun ikke er sikker på jeres forhold, så skal hun ikke spilde din tid, med at lalle rundt uden dig og snakke med alle andre end dig om problemet.

Eller også skal du sige i må mødes, og det lige her og nu, det er bare ærgeligt hvis hun skal noget andet.
Hvis hun møder op må du tage en alvorlig snak med hende, vis hende at du er ked af det, og holder af hende, og gerne vil det er forhold, og prøv at få et klart svar fra hende.
Møder hun ikke op fordi hun skal noget andet, ville jeg konkludere at jeres forhold ikke er vigtigt for hende, og jeg ville være i tvivl om hun overhovedet har nogle føelser indvolveret i det, netop fordi hun kan blive væk fra noget der er så vigtigt for jeres forhold.