Kæreste problemer ! Har brug for hjælp !

Kæreste problemer ! Har brug for hjælp ! denduer
Hej alle sammen. Jeg har været sammen med min kæreste her i et år nu og er rigtig glad for hende.
Men hun er startet på efterskole har ikke meget tid til mig mere som førhen og det plager mig lidt! Jeg føler ikke jeg rigtig tager del i hendes liv som før og er meget træt af gå og tænke på hende hele tiden (Hvad hun går og laver hele tiden) og det får mig lyst til at slå op, men når jeg vil sige det til hende får jeg altid en følelse af jeg aldrig kan undvære hende osv.
Jeg er et meget jaloux på de drenge på efterskolen, men jeg stoler på at hun ikke vil være sammen med nogen deroppe for hun er et dejlig menneske og aldrig kunne finde på sådan noget.

MEN så her til en efter her i fredags skulle hun til fest og hun ringede til mig og spurgte om det er i orden hun kysser lidt med pigerne (bare ikke drengene selvfølgelig) jeg sagde ja og det måtte hun selv om. Men så senere fortryd jeg og sagde at jeg ikke var så vild med tanken om at hun skulle kærtegne andre på den måde, jeg vil kun ha det skal være mig og jeg blev bange for at jeg skulle sen hende på en anden måde, som om det var utroskab, men det der plager mig mest er at jeg er hendes første seksuelle partner og jeg er bange for at hun vil udforske sin seksualitet med piger eller med andre.
Men der jeg sagde det til hende, sagde hun bare at hun ikke ville fortælle mig hvad der skete til festen og så sagde jeg til hende at jeg var ked af svaret og blev meget ked af hvis hun ville gøre det, men så blev vi afbrudt af forbindelsen.

Det blev jeg rigtig sur over og følte hun sked på hvad jeg følte. Men så omkring midnats tide ringede hun til mig sagde hun elsker mig og ville meget gerne sove hjemme hos mig, men jeg spurgte om hun om hun havde snavet og kysset med andre piger og det havde hun desværre! Jeg blev så ked af det.

Jeg elsker meget hende

Men jeg ved inderst inde ikke om jeg kan stole på hende mere eller det er noget alle piger gør, det der med at kysse hinanden! Er det for sjov eller er det noget de skal bevise for sig selv.
Og vi er begge unge, hvad hvis hun en dag får lyst til at være sammen med en anden.
Bange for når hun tager op på efterskole om overhovedet kan stole på hende!
Eller er det mig der overregere meget?

Vær sød og hjælp mig, det gælder mit forhold!

Please!!![:$]

Synes du skal ... natten (:
snakke med hende om det hele IRL.. For jeg forstår slet ikke at hun ikke engang vil fortælle dig, hvad der skete til festen? Lyder virkelig underligt.

Det med at hun har kysset med andre piger, er der jo nogen piger, som synes er vældig sjovt. Men hun spurgte dig jo egentlig selv om hun godt måtte, og det synes jeg egentlig er flot gjort af hende.. For hvis det bare er en veninde, gør det jo ikke en forskel?. Det er jo ikke fordi hun er forelsket i veninderne? (:

Og det med at piger kysset hinanden, er det langt fra alle der gør.. Jeg er selv 18, og har aldrig kysset en pige som sådan.. Jo, min mor da jeg var lille, og min søster på kinden? :S. Men er jo lidt noget andet.. Men har aldrig kysset en pige som du beskriver. Ved ikke engang hvorfor de gør det?..

+ Du kan ikke holde for, at hun måske får lyst til at være sammen med en anden, for du kan ikke gå og holde øje med hende hele tiden. Du må bare stole på hende..

Jeg synes måske bare det lyder lidt som om, at du ikke rigtig "tør" eller har lyst til at være sammen med hende mere.. I har jo nok heller ikke den samme tid sammen mere, som i havde inden hun tog afsted. Og det kan være hårdt.

Jeg kan ikke råde dig til hvad du skal gøre mht. hende, andet end at snakke med hende (:

Held og Lykke

Lidt hjælp zab1983
Jeg ville lige bryde ind med en lille kommentar.

Jeg er sikker på at din pige holder meget af dig.
Jeg har selv gået på efterskole og for mange er det et revolutionerende år hvor der skal eksperimenteres. Det er året hvor man skal bevise en masse ting for sig selv og andre. Det lykkes mange mennesker at have kæreste hjemme mens man er på efterskole, og det er flot for det er tit folk ændre sig på efterskole, skaber ny identitet.

Det betyder ikke din pige er til piger, eller noget. Det er ikke til at forklare hvorfor, jeg gjorde det også - nok fordi jeg var usikker på mig selv, og også fordi det var et spørgsmål om accept når man gjorde det, og fordi man troede drengene kunne lide at se på det.

Hvis i bare sørger for at tale rent mel ud af posen når i langt. At du er jaloux betyder vel bare du elsker hende og det må hun da kun synes er skønt ikke?

Jeg håber i "holder ud" til hun kommer hjem, lige nu har hun "hendes year of her life" og det skal ingen tage fra hende (sådan tror jeg hun har det inderst inde). Når hun ringer til dig og spørger er det fordi hun gerne vil være begge steder, og hun søger accept fra dig - så er spørgsmålet hvor din grænse går!

Husk at tal sammen om dem.

Held og lykke.

Svar fra Solveig q-liv
Kæreste denderduer[f]

Jeg synes ikke der er noget som helst der indikerer, at din kæreste skulle være dig utro.
Din kæreste ringede hjem til dig, og spurgte om lov til at kysse med de andre piger. Du har en kæreste, som er ærlig og tør inddrage dig i hendes liv. Ikke alle er lige så heldige som dig.

Ja, mange piger kysser med hinanden. Det gjorde vi ikke dengang jeg var på den alder, men det er noget der er kommet gennem de senere år. Det er helt normalt i den alder I har. Det er lidt et modefænomen og der er slet ikke sikkert man gør sådan om 10 år. Men så er det sikkert noget andet man gør.

Men dine tanker driller dig. Da hun ringede hjem gav du grønt lys til, at hun kunne kysse til festen. Men der gik ikke længe, før de mørke tanker havde taget i dig. Og så pludselig frygter du alt muligt ude i fremtiden, som slet ikke har noget med situationen at gøre. Det er det man kalder tankespind, og noget vi alle oplever fra tid til anden. Og så er det, at det begynder at gøre ondt inden i. Og det gør ondt, fordi vi er bange for at miste den vi elsker.

Men en dag, når du bliver voksen, så vil du forhåbentlig forstå, at jo mere vi prøver at begrænse et andet menenske, jo større risiko er der for at det mennesker tilsidst bryder ud. Så hvis du dybest set er okay med at hun kysser med piger, så lad ikke de mørke tanker sætte hende i fængsel, bare fordi en lille trold hvisker dig i øret, at nu ender det helt galt.

Tænk nu, hvis det viser sig om 5 år, at hun aldrig var dig utro. Er det så ikke ærgerligt at gå rundt og have det dårligt?

Jeg forstår godt du er bange og utryg. Det gør jeg virkelig, for jeg kan også godt selv huske, hvordan kærlighed var dengang jeg var på din alder. Og det er aldrig sjovt at være den der bliver ladt tilbage i hverdagen, mens den anden har travlt med et nyt liv et andet sted. Jeg synes det er helt okay, at du er ked af det, og det er godt, at du kan fortælle hende om det. Og det er allerbedst, hvis du kan lade være med at sige at hun gør noget forkert, men bare fortælle, at du bliver bange, når hun vil kysse med andre. Ingen kan lide at få skæld ud, og det plejer heller ikke at virke. I stedet kan det bevirke, at modparten bliver trodsig.

Men som sagt så ser jeg ikke nogen som helst tegn på, at hun skulle være dig utro. Jeg synes netop hun inddrager dig så godt hun kan. I realiteten havde hun slet ikke behøåvet at ringe, for du var så langt væk. Men hun gjorde det alligevel. Vær glad for det og stolt af, at du har en kæreste der ønsker at inddrage dig så meget som muligt.

Stort held og lykke med jeres kærlighed[;)]

Kærlige hilsner[f]

Solveig Ellingsen

..... lottee
Alle piger kysser og snaver vær gang jeg er til fest snaver jeg med piger det er altså helt almindeligt for os piger at gøre sådan. men det med at hun er på efterskole, der sker så meget på en efterskole. jeg kunne ikk have et forhold til en der gik på efterskole for jeg ville vide at han lavdede noget.
det gør næsten alle på en efterskole. jeg ville nok heller ikk kunne lade vær hvis det var mig der gik på efterskole.
håber ikk jeg gør dig ked, men fortæller bare hvordan det er. for har selv gået på efterskole sidste år .
held og lykke