Kæresten eller fyren på arbejdet???

Kæresten eller fyren på arbejdet??? den tvivlfulde
Hej derude!

Jeg har en kæreste, igennem 2 år, og vi er forlovet og der har været både op og nedture. Han er for nyeligt lige vendt tilbage efter måneders ophold i afrika og nu kan vi slet ikke sammen. Vi skændes og jeg har slet ikke lyst til ham sexuelt eller noget. Jeg har mødt en fyr på arbejdet som er alt det min kæreste ikke er. Jeg elsker min kæreste men føler mig ikke forelsket i ham mere..
Fyren på arbejdet savner jeg når vi ikke er sammen..

Jeg har tidligere, før min nuværende kæreste, blevet lun på en anden mens jeg var i et forhold. Virker som om mine følelser spiller mig et puds.

Det er meget at opgive 2 år hvis det bare er endnu et "puds"...

Skal lige nævnes at jeg er 29 og min kæreste 27 og fyren på arbejdet blot 23 år..

Hvad synes i jeg skal gøre??? Nogen gode ideer??

Hilsen
den
Tvivlsomme...

skal ikke spille klog icarus
for det er jeg bestemt ikke...

men har selv prøvet lidt ala det samme... følelserne for kæresten er faldende og man finder interesser v.andre fyre... tror egentlig det er meget normalt... også at flirte (til en vis grad).

kun du kan afgøre om det er helt slut... gu er det synd at smide 2 år ud (synes jeg også det er selvom jeg kun har været sammen med min fyr 8 mdr.) men er svært lige gyldig om man venter og ser...eller om du hopper videre.

er selv i det stadie hvor jeg ønsker at komme videre... men vil ikke finde sammen med flirten med det samme...skal have tænkepause imellem.

Tvivl chinc
Min holdning er, at hvis du er i tvivl, så er ingen af dem den rette....

Ud over det, burde du nok sætte dig ned med din kæreste, og få snakket ud med ham, så i kan finde ud af hvorfor i skændes. Efter det kan du nok bedre gennemskue, om du i det hele taget er i tvivl...

ingen tvivl kommentatoren
Jeg har nu lært efter to mislykkede forhold, at man ikke skal have sine tvivl - hvis man begynder at tvivle så meget på sit forhold som du gør, lyder det som om det er slut - selvfølgelig føler du stadig noget for ham, men tror du ikke du har bedst af at enten at holde en pause fra ham og finde dine rigtige følelser for ham eller bare slutte det helt.
Til sidst vil jeg dog nævne at det med flirten på arbejde, plejer at være godt den første måned, men derefter er det så også bare ned af bakke, det behøver det selvfølgelig ikke altid at være...men prøv at være lidt alene først -så finder du af hvad diu føler for !!!!

maybe. www.shecomefirst.com
du skal ihvertfald ikke vælge ham på 23 år, det vil være synd for ham at ødelægge hans ungdom på et forhold til dig.

du er for umoden til at leve i et forhold, hvis ikke du kan klare at din fyr har været i afrika, tænk på alle de sømands "enker" og kvinder som må vente i 8 måneder, før deres mand kommer træt hjem efter 8 måneders arbejde på 16 timer hver dag, fra Grønland, og mange andre steder.

du har jo ikke mistet din dagligdag, du har kun manglet en at hakke på.

utallige kvinder og mænd over hele verden lever i afsavn fra familien, mange arbejder i saudi arabien, hvor absolut intet er lovligt for kvinder, men alligevel er der i tusindvis af kvinder der arbejder der, også selvom de har børn derhjemme, de lider afsavn for, at familien kan få en bedre fremtid.

i de fleste lande betaler studenterne selv for deres egen uddandelse, og hvis de har penge så de kan fuldføre uddandelsen, rejser de væk fra familien i mange år, så de kan skabe bedre forhold for deres børn.

utallige kvinder arbejder til slaveløn her i landet, som au pair girls, deres løn ligger omkring 3000 kr. pr. måned, eller 6 gange så meget som de kan tjene i deres eget land, hvis de altså kan finde arbejde, i hjemlandet arbejder de naturligvis også hele lørdagen.

mange er lykkelige blot for en daglig skål ris, og måske en lille saltet fisk.

dit problem er stærkt egoistisk, og for mig virker det ufatteligt, at I har noget at skændtes om.