Kæresten forlanger at jeg dropper veninde

Kæresten forlanger at jeg dropper veninde danji88
Jeg elsker min kæreste og har et rigtig godt forhold til hende. Vi har været hinanden tro gennem 4 måneder.
Jeg sms'er og skriver tit med en veninde jeg har, som efter hendes mening er meget kønnere end hende selv. Hun har været forelsket i mig, uden jeg har været forelsket i hende, men vi har været sammen seksuelt 2 gange før jeg mødte min kæreste.
Det var en veninde jeg også plejede at se som veninde og have det hyggeligt med - og ikke nødvendigvis skulle være sammen med seksuelt.

Problemet er at min kæreste ikke bryder sig om tanken, at hvis hun eller jeg skulle forlade hinanden, så ville jeg have en anden "at ligge med".

Jeg fatter ikke hat af det hele. Lyder som om hun vil sikre sig, at hvis vores forhold ender, så står jeg på herrens mark. Jeg fatter ikke hvorfor det skulle være sådan, når jeg har sagt til min kæreste, at det er hende jeg elsker.

Er det normalt eller retfærdigt, at fyren skal droppe veninderne, så fyren er alene i tilfælde af vi slår op?

Grrr flaks
Lyder som kærsten har et selvværdsproblem.
Og at du har fattet hvad hendes logik er. Du skriver det jo rimeligt klart.
Så må du tage en beslutning. Droppe veninden eller sige til kærsten, veninden bliver Ellers må du smutte.

Hvorfor Uforstående
Hvis det kun er en veninde, ved din kærest så om jeres eskapader?
Har du eller hun fortalt hende dem?
Eller kender I hinanden på kryds og tværs? For så kan der måske være noget hold i hendes jalousi. Har din veninde en anden side af sagen som hun deler med din kæreste, men ikke med dig?
Er I nogensinde sammen alle 3? Er I det kan det være hun kan se med egne øjne at du ikke er interesseret i veninden på den måde - eller få bekræftiget sin mistanke.

Nej det er ikke normalt at mænd skal droppe deres veninder fordi de får kæreste på, men der er noget der hedder at tage hensyn til hinandens følelser - ikke om jeg gad sidde og bruge tid på mine kæresters eks-bolle-veninder, hvad forventer du af hende?

Drop Best
Hvis jeg var din kæreste så havde jeg droppet dig for længst. Mændene er ikke til at stole på, men sorry sådan er livet. Enten så er man med i spillet ellers så er man ude. Og lever alene som det nu er. Man kan ikke få begge kun den ener. Tænk også lige på din partner og være ikke ego ellers så går der galt. Et lukket forhold lever længst end mange forholder [;)]

Usikkerhed?? smbp
Det lyder som om at din kæreste er temmelig usikker på sig selv.
Du må prøve at vise hende at hun virkelig er kvinden i dit liv, så hun ikke behøver at være usikker. For det er ærgerligt at hun ikke forstår at hvis der var grund til usikkerhed, var I nok slet ikke sammen...

Jeg synes på ingen måde at det er retfærdigt at hun kræver at du dropper din veninde! Jeg har mange drenge-venner. Og hvis jeg fik en kæreste der sagde at jeg ik måtte snakke med dem, ville jeg fortælle ham at jeg ikke var pigen for ham.
Du skal ikke ændre dig selv eller din omgangskreds for at passe ind i jeres forhold. I skulle jo gerne kunne stole på hinanden og respektere hinandens individualitet.

Og det med at hun mener at du har en du kan ha sex med, hvis I skulle gå fra hinanden, er da noget underligt noget! Hvis det bare er sex, så kan man da hurtigt finde noget uanset om man "har" en eller ej...

Så behold veninden og behandl din kæreste som din prinssese, så hun ik er usikker...

Ikke en alm. venninde når i har haft sex anonym
Jeg kan da udemærket forstå din kæreste. Problemet er jo at du har været i seng med venninden, så det er ikke bare en venninde i alm. forstand.

Det er ikke unormalt at man prioriter i sin omgangskreds når man får kæreste.

Det hedder at tage hensyn til andres følelser, hvilket jeg formoder du kan se det smarte i.
Det ville da være rart hvis din kæreste var ligeglad med at du stadig så den anden venninde. Men hun er IKKE ligeglad og derfor kan du godt tage hensyn til hende.

Ikke bare en veninde- rimtursen
Det kan være rigtig svært for nogle at deres kæreste har kontakt til folk de har været i seng med. Jeg er ikke en af dem, men jeg forstår dem nu godt.

Hvorfor har du kontakt med denne veninde? Er det fordi I er gode venner og KUN gode venner, så må du få kæresten til at forstå dette.

Er det fordi du lige vil have noget lir i baghånden hvis nu du og kæresten skulle gå fra hinanden og sådan læser jeg lidt mellem linierne at det er fat med dig, jamen så går du jo ikke helhjertet ind for forholdet og i det tilfælde er jeg helt på din kærestes side. Der skal ikke være nogle "reserver" i et forhold.

hun er også ven med x-kæreste danji88
hun har også en ven, som er hendes tidl. x-kæreste. Er jeg sådan set ligeglad med, for jeg ved, at han ikke er nogen trussel med den ynkelige atityde han har...

veninde har også kæreste på danji88
Min veninde har også fået kæreste på, så der er egentlig ikke noget problematisk i det. Jeg sagde til hende meget udtrykkeligt, at hvis det var jeg ville have sex efter vores forhold, ville jeg sagtens kunne få det i byen.

Det jo ikke sagen. Sagen er at vi har været venner langt efter vores sexliv stoppede... og sådan kan det sagtens blive ved.

jah tarzanoo
Men du siger i dit første indlæg at du føler hun vil have at du er "på herrens mark" hvis I slår op. Det lyder som om du vil have din veninde som reserve, en backup hvis det går galt. Sfølgelig det er godt at have en ven/inde men er det også en potentiel reservekæreste?

Jeg har også en veninde, der er min ex, men det er totalt udelukket 100% at vi finder sammen igen. Derfor ved jeg at hvis jeg fik en kæreste var der ingen grund til at frygte at jeg var hende otru med min eks.