Kæresten, og hendes eks-kæreste

Kæresten, og hendes eks-kæreste Johnny Bravo
Kæresten, og hendes eks-kæreste

Jeg står i et dilemma som jeg har svært ved at tackle selv. Jeg er nu på 4. måned sammen med verdens dejligste pige. Vi har det rigtigt godt når vi er sammen, men når vi ikke er sammen og jeg er alene, så får jeg det mærkeligt og føler mig ensom plus jeg tænker og tænker.

Grunden er min kærestes eks-kæreste. Da jeg mødte min kæreste var hun lige gået fra ham en god måneds tid før, grundet at han havde været hende utro. Han havde svært ved at acceptere hun havde slået op, og han tæppebombede hende derfor med SMS-beskeder og telefonopkald konstant. Derfor har hun tit sin mobil slukket og grundet det havde jeg også svært ved at kunne få fat i hende til tider.

Jeg gjorde det klart over for hende at hun skulle fortælle ham at hun ikke skulle kontakte hende mere. Men på den anden side, så var hun ked af at han havde det så dårligt psykisk, fordi han truede med selvmord og lign. ting. For ikke at gøre tingene bedre, så flyttede han til byen hun bor i, dog uden et sted at bo, og det gør han konstant ligger i flytterod og bor til leje hvor han nu kan komme til. Af ren og skær medlidenhed har hun lånt ham penge, og derfor endnu en årsag til at han kan kontakte hende konstant.

Hun siger til mig det aldrig bliver ham og hende mere, og at jeg må vise hende den tillid.

For godt to måneder siden var der i ca. to døgn jeg ikke kunne få fat i hende. Jeg slog det hen med at hun havde slukket sin mobiltelefon grundet eks-kæresten, men det gik mig virkelig på og jeg tænkte mine tanker. Jeg skrev et langt brev til hende dengang og fortalte hende om mine tanker og om hvorfor hun opførte sig som hun gjorde. Hun slog det hen med, ganske rigtigt, ro fra eks-kæresten. Jeg skulle ved et tilfælde ordne noget på hendes computer fornyligt, og fik kigget i hendes billeder da jeg skulle tage en backup, der så jeg hun havde billeder af ham i hendes lejlighed, lige netop fra den aften hvor jeg ikke kunne få fat i hende. Billederne var uskyldige og det så blot ud som de havde siddet og snakket. Men som skrevet, var det i den periode hun var umulig at få fat i for mig. Det går mig på.

Jeg har kun kendt til det en uge, men det går mig voldsomt på. Eks-kæresten er et meget ømt emne i mellem os, fordi jeg har sagt jeg synes han fylder for meget i vores forhold, derfor tror jeg at hun nu tier når han kontakter hende med SMS og opkald og simpelthent ikke fortæller mig om det mere. Men bør jeg konfrontere hende med min viden?

Lige for at understrege det, så har jeg tillid til pigen, men jeg vil da sige den har fået et lille knæk, da jeg føler hun holder ting hemmeligt for mig. Dermed ikke sagt hun har været mig utro. Hun kunne jo blot være mødtes med ham for at udveksle de penge at han har lånt, men men men, jeg kan ikke lade være med at tænke mine tanker, og det gør mig helt skør.

Vi bor hver for sig og har meget forskellige arbejdstider, tit med vekslende mødetider, så det kan også være lidt svært at mødes, og derfor når jeg endelig er sammen med hende og vi har det hyggeligt sammen, så piner det mig at bringe emnet op. Jeg er inderst inde nok også bange for konfrontationen, og jeg er bange for hun vil beskylde mig for at snage og måske slå op med hende. Skal jeg bare bide det i mig, og håbe på jeg kan stole på hende og at hun ikke har været mig utro? Eller.. Ja, jeg ved det ikke selv.

Undskyld et langt indlæg for så lidt. Men ihh hvor er jeg dog træt af eks-kærester, og hvorfor skal han være så stor en del af mit nye vidunderlige forhold?

hmmm Tina.S
lyder desværre til at hun ikke er færdig med sin x.Jeg er selv kvinde og har selv kørt det spil...2dage med slukket mobil er altså lige mistænkeligt nok.Noget sir mig at de har været sammen igen.Det er ikke særlig sjovt for dig.Der må jo også være en go grund til at hun holderdet hemmeligt,at x en har været hjemme hos hende...og hvad skulle hun dog have billeder af ham for? Tror hun stadigvæk har følelser..

Pause el.brud pingvinspasser
Jeg vile bede hende om en pause i forholdet, eller bryde helt med hende.Hvis det blev til en pause, ville jeg sige til hende, at hun kunne kontakte mig igen (hvis hun havde lyst), når hun var helt afklaret med sin eks.
Det er ikke fair over for dig at skulle gå og frygte ham. Men heller ikke fair over for hende, at du forbyder hende at kontakte ham, samtidig med hun måske går og frygter han vil begå selvmod. Noget af et dilemma at stå i for hende!!!

Det går squ ikke Sussi
Er ked af at måtte sige det da du tydeligt er meget vild med hende, men min ærlige menning er DROP HENDE!! hun har helt tydeligt stadig følelser for eksen... At hun har haft telefon slukket i et par dage, hvor du finder billeder af at han har været hos hende netop der og hun ikke har sagt noget, siger alt... hvorfor skulle hun lyve hvis ikke der forgik noget?? Tror jeres forhold er dødsdømt, enten går hun tilbage til eksen eller osse ødelægger hendes løgne og din skepsis det, tror du selv helt ærligt på at du kan stole på hende når hun ikke fortæller hvad hun egentlig laver?? Din mistro vil nok aldrig forsvinde... Sorry men det er min ærlige menning..

vil icarus
først af alt sige at det med venner m.ex kærester er meget brugt, man kan være de bedste venner bagefter...hvis altså følelserne er væk.

og det siger du de tydligvis ikke er for hans vedkomne.

jeg er selv en af de piger der er så heldig med en x der bombarderede mig med smser, beskeder hvor han vil have mig igen, passe min hund og lejlighed når jeg ikke er hjemme, ordne min bil...ja, han vil faktisk gøre alt for mig.

kan være noget så belastende og prøver på at ignorere det, især når han skriver han ikke kan leve uden mig og vil begå selvmord.

men ved...at dem der snakker om/truer med at begå selvmord, sjældent er dem der gør det.

ved ikke hvad du skal gøre, men forstår godt du er utryk ved det, især når du ikke kan få fat i hende.
har hun overvejet at få nyt nr og lade være med at give ham det??
hun må da også kunne se det fra din side (og alle andres) hun er jo total utilgængelig for andre når hun slukker sin telefon.

hvis hun ikke selv vil kommentere det, ønsker at få nyt nr osv. så tror jeg desværre ikke der er meget at gøre. så er hun vist heller ikke ovre ham.

vil nu sige icarus
at man godt kan have billeder af en x, tidlige venner og familie...uden det behøver betyde man er forelsket i dem...

men vil gi dig ret i det er for mistænkeligt hun er væk flere dage m.mobilen slukket.

men lady Tina.S
billederne er taget i de 2 dage hvor mobilen er slukket,....

jeg vil sige.......... izapigen
jeg har selv haft gjort sådan imod en fyr (er ikk stolt af det) men hun er hverken helt ell. halv færdig med ham og er næsten sikker på han ikk ved besked om dig..... hvis han har hørt om dig er det sikkert kun som en ven der har brug for hende så et godt råd slå op med hende og kom videre for ingen fortjener sådan en over snuden.....
men held og lykke og de bedste tanker her fra

mød ham Sisseli
Hvis du skal videre i dit forhold, må i møde ham sammen, og vise i er et par. Han er velkommen til at tale med jer sammen, men ikke med hende alene. Hvis hun er så træt af hans beskeder kunne hun jo lade dig tage telefonen eller lade dig se svarene og indgå i dem, ala..."jeg har ikke tid at tale nu, min kæreste har lige lavet mad, så vi tales ved i morgen"
Vis hende debatten og lad hende se hvad du føler så må det briste eller bære..Du kan ikke forlange ærlighed af hende hvis du selv skjuler viden!

sorry den havde jeg ik fanget icarus
ja så tror jeg heller ikke på hende

Tak Johnny Bravo
Tak for alle svar.

Jeg vil konfrontere hende med alt hvad der har gået mig på det seneste stykke tid, og så håber jeg på det bedste.

Elsker virkelig den pige.

håber klart icarus
hun vælger dig...

selvom jeg desværre må indrømme udfra de facts, at når hun slukker og ulkker dig ude flere dag mens hun er sammen med ham.

krydser fingre for dig... fortæl lige hvordan det gik bagefter ;)

den tålmodige udvis forståelse
Man skal jo nok være lidt forsigtig med at gøre sig for mange urealistiske tanker om sin kærestes fortid og nutid. Hun kan nemt få den opfattelse at du hellere vil fantasere om hende end virkelig elske hende som den hun er.
Fantasierne behøver ikke at have noget med de virkelige hændelser i hendes forhold at gøre.
Det kan jo være svært for din kæreste at bryde et tidligere forhold op med alle de bånd og forpligtelser det indebar. Hun ønsker måske at gøre det på en måde så hun ikke kommer til at fremstå som overfladisk og ligegyldig. Det som har taget tid at bygge op rives ikke bare i stykker på ingen tid, så man ikke får hjertet med hele vejen igennem.
Det behøver ikke at betyde at din kæreste oplever, at det ikke er dig der er hjertevennen, men blot, at hun ønsker at vise respekt for det fælles arbejde hun og ex´en udførte, og som skabte grundlaget for deres fælles liv.

hvis årsagen til bruddet er hans utroskab Anonym2
behøver hun vist ikke tænke i de baner....

Hun er ikke færdig med ham.

Øv!!! dulkis
sikke en møjsituation at være havnet i.

Jeg synes du skal tilbyde at hjælpe hende med at slippe af med ham. Som en anden skriver, så vær sammen med hende, hvis hun absolut skal mødes ham, men hvorfor skal hun det?

Den med billederne er for tyk. Jeg tror hun er en snyder. Ikke dermed ment at hun ikke vil dig, men hun forsøger at springe over hvor gærdet er lavest og det indeholder altså en løgn.

Det skal du ikke finde dig i, for det er for ødelæggende for forholdet og det der ikke gavner forholde skal man ikke tillade den anden at gøre.

Konfronter hende og håb på det bedste, men vær forberedet på det værste. Du vil vel også gerne bevare hendes respekt for dig, og så er du nødt til at gøre sådan.

Pøj pøj med det

Dulkis.