Kæresten skred! :'/

Kæresten skred! :'/ Peterr
Hej!
Min kæreste er for nylig lige skredet fra mig, og jeg er mega forvirret og ked af det lige nu!
Vi var sammen i omkring 5 måneder, hun er 16, jeg er 19.
Vores forhold var lidt on/off i starten. Det startede sådan set med at jeg var sammen med en anden kort tid efter. Det tilgav hun mig for, og hun sagde efter noget tid, at hun faktisk stolte 100% på mig igen. Hvilket jeg også havde bevist at hun kunne! ..
En anden ting er, at hun har mange drengevenner, som hun bruger tid sammen med, hvilket jeg også havde accepteret, dog påpegede jeg at nemt kunne blive jaloux over det. Men at jeg sagtens kunne begrave de følelser, fordi at jeg netop stolte på hende.
For godt en måned siden, sagde hun så til mig, at hun havde været sammen med en anden, hendes bedste "ven". Hunun sagde at det var ham der kyssede hende, men at hun lod ham gøre det!
Det var selvfølgelig lidt af en kamel at sluge, men okay, der stod 1-1, og jeg tilgav det ret hurtigt. Tænke at jeg egentlig også burde give hende en chance, når hun nu havde givet mig en. Vi lovede hinanden, at vi aldrig ville gøre det igen.

Hun gjorde det så forbi første gang for ca en måned siden, med begrundelse at hun ikk kunne mere, fordi hun konstant var jaloux, og det var jeg også. Plus at hun mente hun var for ung til at binde sig, og hun gerne ville være fri.

Jeg snakkede slet ikke med hende i 4-5 dage, og mødte hende så til den samme fest. Hvor hun ville have mig tilbage. Hun sagde at hun havde begået sit livs fejl, og at hun aldrig ville gøre det igen. Jeg var (åbenbart) så dum, at jeg tog hende tilbage lige med det samme.
Alt var egentlig også perfekt, den første måned efter, og hun virkede virkelig til at være forelsket.
Der var stadig det problem at vi tit blev uvenner, vi har begge meget temperement, og det kunne bare være småting vi blev uvenner over.

Nå står jeg så i samme situation som for en måned siden, hun har droppet mig igen, med stort set samme grund.
Hun mener hun er for ung til at binde sig, vil være fri. Kan ikke klare at hun bliver jaloux hver gang jeg skal ud alene.
Hun siger hun stadig elsker mig, og stadig har følelser for mig. Hun hader at det skal være slut, men hun mener det er nød til det.
Forstår ikke hvorfor hun ikke vil kæmpe mere for os. Er SÅ forelsket i pigen, jeg føler stadig ikke at det er sån 100% ovre, og jeg vil gøre alt for at få hende tilbage!
Nogen der har nogen råd til hvad jeg kan gøre?!

Mvh Peter

Prøve at glemme vifindernoget
hende... Ved godt det ikke er nemt, for du føler noget for hende, men alternativet er at I finder sammen igen og på et eller andet tidspunkt bliver det det samme igen.Det er de færreste forhold der starter når den ene eller begge er så unge, der holder. Og jalouxi er en af de mest forholds dræbende følelser, så det er nok en ting jeg ville foreslå dig især at arbejde med, da den ellers vil ødelægge flere forhold for dig.
Held og lykke fremover, og håber du kommer videre.

glem hende. Kurdii
tja, den er lidt svær. Men jeg synes at du skal tage en alvorlig snak med hende, hvis hun virkelig elsker dig ville hun ikke lade venen kysse hende. Du tager hende tilbage hver gang hun siger at hun fortryder det, ja...hun ka jo bare blive ved, hun ved at du vil tilgive hende gang på gang, hvilket du også har vist. jeg ser ingen femtid i jeres forhold, du siger at i tit skændes, hvad er der sjovt ´ved sån et forhold?

og lige en ting... når man først har været utro/ har haft en anden ved siden af.. så er det svært at glemme.

Held og lykke!