Kæresten snakker MEGET i telefon

Kæresten snakker MEGET i telefon Anonym fyr
...med mig! Yep, det er problemet. Eller rettere MIT problem!

Sagen kort: Min kæreste er i langvarig praktik, hvor vi ses 3 ud af ugens 7 dage og hun så er "ude" de resterende 4 dage. Vi ringes så ved de 4 aftener, hvor hun er væk fra vores hjem.

Jeg er af den indstilling, at en telefon mestendels bruges til korte, praktiske beskeder af højst 1-2 min, mens min kæreste kan snakke ekstremt lang tid i telefon. Det er snart på grænsen til det irriterende, synes jeg. Specielt, når min kæreste kan få ekstremt lang tid til at snakke om stort set "ingenting", dvs. vind og vejr. Samtidig forsvinder mine aftener stort set bare, og jeg når næsten ikke en brøkdel af, hvad jeg havde planlagt.

Jeg har mere lyst til, at vi ikke ringes ved så tit, og slet ikke om "vind og vejr", men kun, når der virkelig er sket noget, eller når der er noget praktisk, der skal ordnes. Og det er jo ikke fordi, jeg ikke elsker min kæreste, for det gør jeg bestemt. Jeg har mere lyst til korte samtaler og at det kunne være sundt at "nå" at savne hinanden. Jeg har prøvet at sige det til min kæreste på en pæn måde, her til aften gjorde jeg det så lidt indiskret ved simpelthen at SIGE, at jeg mest er til korte, praktiske samtaler. Hun tog det MEGET ilde op og lød ekstremt såret og synes, at jeg var ekstremt "hård", ja det lød nærmest som om hun var på vej til at slå op med mig!! Og hallo, vi har altså været sammen i over 5 år, hvoraf vi har boet sammen over de 4 år og gået klods op og ned af hinanden. Jeg fatter slet ikke hendes behov for at snakke så meget! Hun har veninder, der hvor hun opholder sig i praktik, hvor hun ellers i den grad burde få stimuleret sit "papegøje-gen", men nej, det lader til, at hun har uanede mængder af energi til at snakke i telefon!

Jeg læste engang et indlæg af profilen "nieves" der netop kun brugte telefonen til korte, praktiske ting - gad godt min kæreste bare havde en lille blitte flig af "nieves" egenskaber og ikke tog det så ilde op, når jeg mener det samme. Altså herregud, vi ser jo hinanden 3 ud af ugens 7 dage!

Det virkede altså ikke at sige det lige ud af posen. Jeg kunne godt tænke mig, at vi (hun) ikke snakkede så lang tid i telefon om vind og vejr men at vi mestendels kun brugte telefonen til noget praktisk. Hvordan ville I gribe det an?

Hold fast AbsolutEnig
Du skal helt præcist holde fast i netop din egen tankegang, selv om der givetvis vil komme en flok hylende kvinder og være dybt uenig.
Jeg har selv lige haft en kæreste, der langt hen ad vejen modsvarer din kæreste. Min var så måske endda mere ekstrem. Hun er ude af arbejdsmarkedet og havde derfor ekstrem meget tid i overskud. Så det var noget med at ringe midt på aftenen, "når jeg nu alligevel havde fri" - og uden tanke for, at jeg faktisk gerne vil se nyheder, debatprogrammer og faktaprogrammer. Det kom faktisk til, at jeg endte med at sidde med telefonen en armslængde fra øret, og når jeg så fornemmede at der blev lidt stille i den anden ende, så svarede jeg lige et eller andet kort - ok!, spændende! jamen dog! ........ og så fortsatte kværnen bare.
Så mit råd skal være: Meld rent ud, at du ikke gider høre på hendes konstante tomgangssnak. Gør det helt klart, at samtale skal være langt mere kvalitativ end kvatitativ ......... eller gør som resten af dine kønsfæller: Lær at lukke ørerne, for kvinder har altså generelt et helt urimeligt højt behov for kommunikation.

Jo men problemet er blot Anonym fyr
at jeg ikke blot vil se debatprogrammer i TV eller noget andet, som jeg kan foretage mig passivt mens kæresten "kværner løs" med ligegyldigheder. Det er mere praktiske ting, som f.eks. at ordne min racercykel, hænge vasketøj op, støvsuge, generelt få gjort rent, gå mig en tur (nej kan man ikke med en mobil + headset, jeg vil have FRED og plads til at koble af, når jeg går en tur), samt generelt at NYDE STILHEDEN, når jeg kommer hjem efter en lang dag. Må sige, at jeg lidt havde glædet mig til det, da min kæreste skulle i langtidspraktik, da hun fylder alle rum og værelser op med ord ved hendes blotte tilstedeværelse og jeg har en værre redelighed med at få luset ud i dem, da de bliver ved med at summe i mit hovede lang tid efter. Ord der netop bare er snik-snak.

Nå, din bemærkning gjorde det. Når hun kommer hjem her i overmorgen vil jeg sige det direkte til hende - at jeg ikke er meget for at bruge telefonen så meget og at hun må finde sine veninder at snikke-snakke med og at jeg for længst har nået tolerancegrænsen og at det har stået på i ½ år. Må vist bare styre det, for det med at smide hende i hovedet, at jeg synes det er mere kvantitativt end kvalitativt, vores telefonsamtaler vil hun uden tvivl fare helt i det orale blækhus over og så kan min tilværelse blive fyldt af endnu en kaskade af ord, ord og ord [:(]

Du er ikke længere forelsket i hende, herete
derfor oplever du disse samtaler så enerverende. Ja det kan tænkes at det er dette din kæreste fornemmer og det netop er derfor hun plaprer løs om ingenting. Forstår du ikke at hun vil i nærmere kontakt med dig, og det hovedsalig er dette du skal gøre noget ved, fremfor bare at cutte hende af.

Til oplysning. Min elsker og jeg kan tale i tlf. op til en TIME og om ingenting - vi snakker sammen for bare at skabe kontakt og høre den andens stemme...tlf.kæleri kald det bare det. Synes du virker lidt kølig og uforstående overfor din kæreste, men forstår da godt sådan principielt, at det hun snakker om må kede dig...alligevel hendes stemme ville jo netop ikke kede dig, hvis du var forelsket.Hm.[:/]

Lyt lidt mere til hende - giv lidt mere af dig selv, så er jeg sikker på hun gør samtalen kortere. Ja du kan godt risikere at miste hende på det grundlag - altså at du signalerer hun keder dig, tænker på længere sigt hvis du er for uopmærksom i dagligdagen.....mange mænd ender med at tage kæresten for givet og er kke oppe på stikkerne når hun viser sig imødkommende. Forstå dog for pokker at hun savner dig og vil have din bekræftigelse på at du OGSÅ savner hende. Sig mig sover visse mænd derude [:O]

Tænk over at du måske forsømmer i jeres samtaler at LYTTE til hende og vise du nyder at høre hendes stemme - og giv udtryk for du savner hende.

Kort og godt: Hun savner dig og hun søger såmænd bare din bekræftigelse med al det snakkeri - mit gæt [;)]

Pusser

Rene linier AbsolutEnig
Pusserpigen kan tildels godt have en smule ret - selvfølgelig kan man nogen gange sagtens snakke sammen en time og nyde det.
Men generelt synes jeg ikke, at kvinder forstår netop den balancegang - i hvert tilfælde ikke i forhold til mænd. Men kvinder må altså bare lære at forstå, at der IKKE er nogen bekræftelse at finde i, at manden blindt accepterer timelang telefonsnak.
Jeg véd jo godt, at vi mænd generelt ikke er gode til at afkode og forstå kvinder, men jeg vil næppe nogensinde lære at fatte, hvorfor kvinder ikke forstår sætninger som "Jeg vil faktisk gerne følge med i nyhederne", "Jamen ok - har forstået hvad du mener" (Underforstået: SÅ HOLD DOG KÆFT).
Men det er dog bemærkelsesværigt, at mænd i almindelighed forstår hinanden langt bedre - når man ringer eller bliver ringet op af vennerne, så står det egentlig ret hurtigt klart, hvornår samtalen skal afsluttes, og det sker faktisk altid i skønneste forståelse. En sætning som "nå du - skal sgu lige have checket email", bliver blandt mænd straks accepteret som: Ok - vi standser bare nu. Kvinder vil generelt over samme sætning bare hyle op og starte endnu en gang kævlen om, at det kan man da bare gøre senere.

1 time = TOTAL SPILDTID Anonym fyr
Og det har ikke en DØJT at gøre med, at jeg ikke elsker hende. Ja, jeg er ikke forelsket i hende, men jeg elsker hende, hvilket du har ret i bevirker, at jeg føler det er enerverende. Men generelt er jeg ikke glad for at snik-snakke i telefonen, det irriterer min grænseløst, mildest talt.

Men 1 time i telefonen er så ved gud for mig dæ&&"¤ en time om aftenen, der kunne være brugt VÆSENTLIGT mere effektivt, specielt på at FÅ LADET OP. Hertil skal siges, at jeg på mit job har en stor kontaktflade og snakker ekstremt meget i telefon og derfor ikke har spor lyst til det i fritiden. Men ikke kun det: en telefon er skabt til noget praktisk. Det er min holdning. Punktum, slut, prut finale, men min kæreste vinder. Hver gang. For jeg lægger trods alt ikke bare på. Måske det skulle forsøges næste gang, så hun vågner op ?!??

Jeg vil til stadighed holde min kæphest på, at det ville være SUNDT for os at prøve at SAVNE hinanden lidt. Jeg må sige, at de 5 år vi har været sammen har jeg næsten ikke bestilt andet end at LYTTE på min kæreste og her mener jeg ikke bare "høre efter", men virkelig at LYTTE som i LYTTE, FORSTÅ og REFLEKTERE. Men jeg ORKER det ikke, hvis det hele bliver til ligegyldigheder.

Men okay, hvis du mener det er så fandens vigtigt for min kæreste at komme i nærmere kontakt med mig, kan jeg så ikke bare skrive en sms, at jeg elsker hende? HVORFOR HULEN skal kvinder (de fleste, undtagen "nieves", som jeg læste i et indlæg engang, noget som jeg virkelig hæftede mig ved) bekræftes ved at stjæle OCEANER af kærestens tid?

Hvis du virkelig mener, at det er DET, der er problemet, altså at min kæreste "vil i nærmere kontakt med mig" (guderne må vide hvorfor), er der så ikke en metode, der vil virke EFFEKTIVT, så jeg EN GANG FOR ALLE kan sætte en stopper for ordvandfaldet, eller bare så det stopper for nogen tid - bare en uges tid til at starte med? Du ved, ligesom man fjerner ukrudt eller insekter med insektspray? JA sammenligningen holder, for hendes ord DRÆNER mig for energi og istedet for at være oplagt til i morgen, hvor jeg har en virkelig lang dag, der starter tidligt, så er jeg nu istedet helt tung i hovedet. For hvorfor? JO KÆRESTEN RINGEDE LIGE IGEN og ville bare sige godnat. Det kan så åbenbart tage 10 minutter at sige G-O-D-N-A-T.

Ja undskyld, men KÆFT, hvor er jeg træt af det. Lige nu er jeg ikke sikker på, at vores forhold holder til det.....! JEG holder ihvertfald IKKE til det ret meget længere. Det skal siges, at det har stået på fra primo 2008.

Så kom lige med en metode, der kan lukke kæften på hende en gang for alle. En kæmpe buket blomster kan vel ikke gøre det, så kan hun vel bruge 2 timer på at sige tak!

Jeg har reddet min nattesøvn Anonym fyr
Ved at skrive en bestemt, men kærlig godnat-sms til kæresten, der nok sover nu, her mens jeg søvnløs burde være faldet i søvn for over en time siden.

Er lidt spændt på reaktionen i morgen. Men min sms var bestemt kærlig, men jeg fik skrevet det mest essentielle, dog fik jeg indsneget en dum undskyldning om at det nok var pga jobbet, at jeg ikke er så meget til at snik-snakke, hvilket jo er lidt løgn, men måske hun bare vil være lidt mere imødekommende overfor mit "nødråb".

Jeg tror i det hele taget jeg vil begynde at sende hende nogle kærlige sms'er midt på dagen. Tak for dit råd Pusserpigen, jeg kan vel kun komme snik-snakkeriet til livs ved at være lidt mere på forkant. Og naturligvis tager jeg ikke min kæreste for givet, mere generelt er det mig bare en gåde, hvorfor min kæreste og andre kvinder for den sags skyld så hurtigt kan blive i tvivl og mangler bekræftelse?

Jeg ville anse mig selv for temmelig bøsset, hvis jeg higede efter samme grad af bekræftelse og ja jeg HAR haft en kæreste, som var meget kortfattet, men alligevel var jeg da ikke i tvivl om at hun elskede mig.

Men ok, nu prøver jeg det med sms'erne og ellers må jeg jo bare gå planken ud...

:-)))) herete
Jeg er ved at dø af grin - hvor er du herlig [:D]

Du må sgu lære hende at veje sine ord, det går tydeligvis ikke som nu. Forstår dig virkelig godt - i det hele taget hader jeg selv al det small-talk mange kvinder taler. Så her forstår jeg mænd bedre. Men som sagt når man er forelsket, ja så kan man altså ikke få nok af den andens stemme - og i vores tilfælde er tlf. vores bindeled.

Min mand og jeg taler anderledes kort i tlf. sammen. Det har årene lært os, men det betyder ikke at de tlf. samtaler er kolde. Overhovedet ikke.

Jeg kender ikke din kæreste og dig så jeg aner ikke hvordan jeg skal hjælpe dig. Ved kun at det SIDSTE du skal gøre er at være irriteret - men det er du så selvfølgelig. Ærlig talt så tror jeg det går galt mellem jer,hvis dette fortsætter.[:*(]

Hun trætter dig - men jeg tror stadigvæk at hun plaprer løs, mest for at få din opmærksomhed. Hun er blevet din vane og du ser og lytter ikke længere til hende(forstår dog godt du ikke lytter længere..[;)]) hvilket hun godt mærker og så fortsætter snakkeriet måske netop. En negativ spiral uden lige I er inde i. Og det må ophøre!

Men kan du ikke vise du elsker hende med noget mere FØLELSE. Det ville overbevise hende - lyder mere som en pligt for dig efterhånden. Ret typisk iøvrigt. Min elsker synes skam ikke det er spild af tid at tale med mig i en time om "ingenting" men vi er også forelskede, så måske derfor [;)]

Nej jeg tror du er blevet stresset både af hende og dit arbejde. Du har virkelig brug for RO . Bild hende ind du er begyndt at meditere (måske skulle du begynde på det) og i den tid, skal du have ABSOLUT RO. Man må simpelthen ikke blive forstyrret i den tid, så tag dig en time hver aften til meditation, hvor du får helt RO og fulkommen for dig selv. Der må hun så ikke ringe - basta!

Bild hende ind du er kommet ind i en periode nu, hvor du forsker i hvormange unødvendige ord man bruger...alle mennesker bruger. At mange tænker før de taler - gør det ikke til noget personligt ved hende, men sådan generelt. Altså mere kvalitet simpelthen i det folk lukker ud af múnden...det andet er jo uudholdeligt.

Din kæreste skal lære det - men prøv på den humoristiske måde. Pas på med at blive for irriteret, hvis du i forvejen (hvad jeg tror) har svært ved at vise hende din kærlighed, så hun føler sig tryg og i harmoni.

Hun er jo ikke i balance med al det sniksnak. Afskyr selv small-talk..altså lige med undtagelse når det er tonefald og stemmen bag ordene man lytter efter. Men det gørman nok kun i forelskelsesperioden - desværre [:$]

Held og lykke med et ordløst men nok også mere intense samliv fremover[:)]

Pusser

Forstå hinanden hunkønsvæsen
Jeg tror du skal lære lidt af hvad Pusserpigen siger, hvis du vil gøre dig nogen forhåbninger om at holde på en pige!

Min kæreste og jeg bor i hvert sit land lige for tiden og vi kan, nu er det gået over et halvt år, stadig tale sammen i to timer om dagen eller mere. Vi taler over nettet gratis så derfor er det ikke noget problem mht prisen.

Men vi har, i modsætning til dig og din kæreste åbenbart, en masse at tale om altid. Vi diskuterer store og små emner som interesserer os begge. Verdens politiske situation, religioner, madlavning, kulturer, film, miljø, kunst, familie og meget andet.

Det synes du sikkert lyder røvkedeligt og det er helt fint, men det jeg vil sige med det er, at man er nød til at have noget der holder en sammen. Kærlighed er faktisk ikke nok til at få et forhold til at leve. Hvis i ikke har andet end kærligheden til hinanden, lyst til hinanden og fælles oplevelser, tror jeg det bliver svært at få forholdet til at holde i det lange løb.

Jeg har selv prøvet sådan et forhold. Vi var faktisk sammen i flere år fordi vi troede at vores kærlighed til hinanden var nok. Nu er vi begge glade for at vi gik fra hinanden og har et udmærket og venskabeligt forhold.

I må altså nok lære at forstå hinanden bedre - ellers går det ikke!
Hvis I lærer at forstå hinanden bedre, så find ud af hvad jeres forhold bygger på, så I kan bygge videre derfra.

Held og lykke med lykken[:)]

Har en kæreste som den der omtales her ernst_kolding
men modsat den egoistiske mand er jeg glad ved at snakke i timevis med hende, vi ses hver dag, men når vi er væk fra hinanden nogle timer trænger hun til at snakke og den glæde vil jeg ikke tage fra hende, det er da så dejligt at hun gerne vil snakke med mig, uanset at snakken er om alt og intet, blot det at have kontakt med min kæreste er dejligt.

Da jeg var i Spanien for at arbejde snakkede vi på Skype omkring 3 timer hver aften, det var ikke for meget.

At afvise lange samtaler med sin partner der er væk fra hjemmet er koldt og ikke særlig befordrende for et parforhold, og at hun blev såret forstår jeg godt, sådan kan man ikke opføre sig hvis man elsker et menneske.

Hilsen den snaksalige

Ernst

kvinder og telefoner hr hansen
ved ikke lige hvad det er med kvinder og telefoner.. de får vist abstinenser hvis de ikke er i nærheden af en... har boet sammen med flere (både kvinder og telefoner).. specielt i bofællesskab. De hoppede ud af badet hvis telefonen ringede (det var da helt ok.. kom selvfølgelig an på hvem det var.. der var i bad).. de forlod fluks aftensmaden for at tale 20 min i telefon med en veninde og var så forargede over at vi ikke havde lagt gafler og knive mens de talte og ventede på dem...i kid you not!
Var mega sure hvis vi så en god film og ikke gad tage telefonen når den ringede.. herre gud.. hvis det er vigtigt ringer de jo tilbage.
Jeg behøver vel ikke fortælle at vores telefonregning faldt til det direkte latterlige efter den sidste pige plyttede ud!?
ikke så meget med problemet her at gøre men det skulle jeg lige af med.. pyhhh

nåh johhuuu
Godt for dig at du kom af med hende!

haha Anonym
ja du er jo åbenbart et orakel hvad angår parhold