Kærestens ex...

Kærestens ex... Ham der tvivler
Hej.

Vil gerne høre andres mening om dette, selvom jeg nok burde kende svaret selv.

Blev for tre år siden kæreste med den dejligste pige. Hun har to børn . Datterens far som hun blev skilt fra for 3½ år siden spiller en for stor rolle i min kærestes liv. Og hun giver ham LOV til det.

Vi har haft perioder med op- & nedture og som regel har det været pga ex´en. HVER dag står den på sms´er imellem dem. Det skal siges at han vil have hende tilbage.. Hun VED at det sårer mig.
Gang på gang har hun fortalt at hun ikke ved hvad hun vil med hendes liv, -om det er ham eller jeg.

Mit store problem er bare at jeg elsker hende for meget til at gå min vej..

Vi har talt og talt, men intet hjælper det.
Hvordan får jeg hende til at forstå at det er enten eller ??? -For er snart nået dertil hvor jeg ikke vil være med længere.

Har oprettet dette indlæg under utroskab, for mener på en måde at hun er mig utro ved at lyve m.m.

den er svær sam
det eneste du kan prøve nu er at gå fra hende... lad hende være, så finder hun ud af om hun savner dig eller ej.

Gør ikk som ex'en ved at kontakte hende hele tiden. Det er en fejl fra hendes side at hun lader ham gøre det. For så kommer hun ikke på afstand fra ham, og kan aldrig med sikkerhed vide hvad hun egentlig vil!

Situationen som den er, er sikkert vildt svær for dig nu, men er det det værd at fortsætte på den måde? Gå fra hende, og så kan i hver især finde ud af hvad I helst vil!

Husk, det tager tid!

Mvh sam

Få hende ud,hurtig anonym
Hun er simpelhen ikke vær at holde på.Enten er det dig eller ham hun vil leve med og ikke begge jer 2.

Puha..... Møgkællingen........
Hvem er gået fra hvem? Og har ex altid ville have hende tilbage? Man hører tit at den som gik pludslig vil have sin ex tibage. Du skriver at du elsker hende højt så det er svært at gå. Elsker du slet ikke dig selv? Hvs du har fundet dig i at hun ikke ved hvad hun vil i tre år, så er du meget naiv, måske lidt dum. Hun leger da med jer begge to og når i ikke ser det så ligge hun flad af grin over hvor lette i er at gøre til grin. Jeg synes at du skal fortælle hende hun skal finde ud af om det er dig eller ex hun vil have for sidste gang ellers ud med hende. Jeg ved at det er lettere sagt end gjort. Pas på dig selv og jeg håber du finder en løsning.

helt enig cactus
Jeg er helt enig med "møgkællingen". Du må gøre op med dig selv hvordan DU vil leve DIT liv - hun har nu i 3 år vist hvordan HUN synes det er godt for hende. Jeg er overbevist om at du elsker hende, men synes du at du fortjener at blive behandlet på den måde - det bliver med garanti aldrig anderledes... for mig er livet er sgu for kort til den slags selvpineri :-)

Undersøg sagen Den glade veninde
Allerførst må jeg spørge dig: -Har hun direkte sagt til dig, at hun ikke ved om det skal være dig eller ex´en? -Er det rigtigt at hun sms´er med ham hver dag??
Hvis ikke synes jeg det er urimeligt at beskylde hende for at lyve, eller gå for meget op i ex´manden.
Hun kan da heller ikke gøre for, at ex-manden evt. skulle ønske hende tilbage. Det har da ingen logik, at hun af den grund skulle ønske det samme.
Er der noget der vedrører ens børn, da er det en slem klemme du sætter din veninde i, hvis du forventer at hun kan vælge mellem dig , -og det hensyn hun måske synes hun bør tage til sit barn, for at være en god mor.
Med dette mener jeg heller ikke at det er nødvendigt at sms´e hver dag.
Hvis det er som jeg kunne forestille mig, ja så mener jeg du bør kende svaret selv, og acceptere at hun ønsker det bedste for sine børn. Ja, du bør ligefrem sætte pris på, at din veninde har prioritet familien højt. Du kunne jo også selv få glæde af at hun gerne vil være en støtte og ven for familien.
Er det derimod dig hun har valgt og evt. elsker, så vil du jo helt sikkert nok få den største og bedste bid af kagen.
Men som sagt det kan være jeg tager fejl, og at du har ret i at pigen bare pendler omkring mellem dig og ex´en, og ikke ved hvad hun vil. Dette er selvfølgelig uacceptabelt, og ikke godt for nogle af jer.
Det er vigtigt du får snakket dette grundigt igennem med hende så du er sikker i din sag, hvis du vælger at forlade hende.
Hvis i bliver sammen er det vigtigt i er helt trygge ved hinanden.
Med mine bedste ønsker om at i må få det bedste fra hinanden.

Re. Ham der tvivler..
Jeg har skam taget hende i at lyve. Hun har sagt at hun tager til en veninde og så tager ned til ham.. etc.
Er helt enig i at hun skal have et godt forhold til barnets far, men det er at træde på mig når sagen er at han vil have hende tilbage og hun samtidig tvivler på hvad hun vil i livet.
Så er det IKKE i orden med sms´er hele dagen om alt fra A-Z .
Sætninger som: "Du er så dejlig" fra ham osv er IKKE i orden.
Synes heller ikke at 3-400 sms sendt til ham på én måned er i orden.

Men det skal opleves, selvom jeg ikke engang ønsker det for min værste fjende.. *S*

Nu står ferien for døren og er sikker på at jeg kommer videre.. Finder en sød kæreste der vil respektere og have pli i et forhold. Noget jeg selv sætter meget højt.

Tag nu den snak! Glad veninde
"Du er så dejlig"
3-400 sms i måneden.
Et eller andet siger mig at du overdriver vildt, og at du måske har alt for mange fantasier omkring din venindes dobbeltliv.
Du gider åbenbart ikke engang svare mig på det jeg spurgte om, som er :.... -Har du spurgt hende selv???
Det er da ikke sikkert hun lyver overfor dig. Det sker at da folk tager til byen, og derfra finder ud af hvad der så skal ske.
Men spørg hende dog!
Men du er måske sådan én der bare er ude på at strø mistænksomhed omkring dig, og som ikke vil forstå, at der er nogle der holder af dig for alvor?
Hvorfor tror du dog ikke at hun ved hvad hun vil i livet?
Har du måske inddraget hende i dine fremtidsdrømme så hun forstår, at du også vil have hende med i dit liv?
Måske er det faktisk sådan, at det er DIN kærlighed hun ønsker, men at du ikke ser det fordi du stirrer dig blind på et fatamogana, der ikke er der i virkeligheden.
Tror måske det er belejliget for dig at frigøre dig nu hvor ferien står for døren, og du ønsker at være fri til nye eventyr.

satans til x-kærester :-) anonym
men det er hendes ansvar at holde døren lukket, og det gør hun ligesom ikke..idet hun giver ham en lillefinger...Nyder hun opmærksomhede eller den magt hun har ?

Ærligt, det er svært at stole på en som lyver om sådanne ting.. og hvad har hun behov for den kontakt for ? Hun burde fokusere på jer i stedet for.

Jeg ville spørge hende helt bestemt, hvad hun har tænkt sig.

Tjah måske Ham der tænker
Min ex vil tænker nok også lidt rigeligt på mig til at hendes nye mand synes det er helt fedt. Nu jager jeg ikke hende sådan som din kæreste-ex.

Det er nok som fra "Farven lilla":
"Jeg elsker dig, men jeg har elsket ham længere...".

Man skal huske at med mange år sammen opbygger man en relation der er næsten ubrydelig uanset om man så kan og vil leve sammen.

VisseVasse Paalle
Kan man ikke komme videre, boer man ikke indlede et nyt forhold, det kan man fanme ikke vaere bekendt over for sin nye partner, alt kontakt boer brydes, kan man ikke det, hvorfor saa have et nyt forhold... jeg har ikke kontakt med en eneste af mine x-kaerester.. ude af oeje ude af sind og man kommer sig hurtigere over tabet, plus at man bliver meget mere fri....

enig - kan man ikke give slip anonym
bør man ikke kaste sig ud i noget nyt - det er da at snyde sin nye kæreste, som burde være ens fokus.

vh. anonym

hej pige1988
Det må virkelig gøre ondt.

Hvis hun virkelig elskede dig og vidste det var dig hun ville have. ville hun ikke snakke med ham hele tiden, og oven i købet fortælle dig at hun ikke ved hvad hun vil. især når hun ved det såre dig. Giv slip på hende inden du bliver mere såret. Fordi hvad gør i virkeligheden mest ondt at hun er lykkelig sammen med ham, eller at hun ikke er det sammen med dig? ved godt det er hårdt at høre når elsker personen

nej pigee
nej det syntes jeg ikke. Jeg er stadig gode venner med min x efter 4 år, men nuværende partner har det også fint med at vi stadig er venner... og nej det er ikke altid så let at komme videre som du giver udtryk for.

nej, ikke altid let at komme videre anonym
derfor er det oftes bedst at slutte kontakten... at din kæreste har det fint med det, gør jo netop at du kan bevare kontakten... - men hvad hvis han ikke havde ?? hva så ?

ville du så af hensyn til jeres forhold skippe kontakten.. eller skulle han tage hensyn til, at du ville være sammen med din x-kæreste ?

vh anonym

Svaret er enkelt Hmm3
Drop hende! Hun vil have flere fyre på en gang!