kærester

kærester Anonym
Hvordan reagerer du hvis din kæreste glor efter andre piger/fyre på gaden??
Lader du som ingenting eller konfronterer du ham/hende?
Bliver du jaloux eller er du ligeglad?

Ligeglad Hehe?!
Only watch, don't touch!

Hvis det er en han Magdalene
og han også har tungen ud af bukserne så vil jeg ikke kunne holde min kæft

det er helt fint Rotte
Hvorfor skal man være jaluox. Sikken en ulidelig kæreste man så ville være. Man kan ikke give folk skyklapper på. Piger kigger ligeså meget efter mænd på gaden. Desuden er flirt godt for et forhold. Jeg har intet imod at min kæreste flirter når han er i byen, men selvfølgelig uden at være mig utro.

jeg mener bare... Anonym
hvordan ville du reagere hvis der kom en lækker tøs gående forbi jer, og din fyr så åbenlyst vender sig om for at glo efter hende?

mærkeligt Rotte
havde skrevet et indlæg, men nu er det åbenbart væk igen. Nå, jeg synes det er helt i orden han kigger efter andre. Vi kan vist ikke fritage os fra at gøre det samme hvis der kommer en lækker lille sag af et mandfolk gående. I øvrigt synes jeg flirt er sundt for forholdet. ´Har det fint med, at min kæreste flirter når han går i byen. Sålænge han ikke er mig utro.

endnu mere mærkeligt... Rotte
når jeg går ind på indlægget andet gang, så står mit første indlæg der pludseligt. Det er sgu underligt......

jeg ville daske til ham Rotte
helt venskabeligt og så ville jeg grine af ham. Højt. Jeg ville sandsyneligvis også pege fingre af ham :-D

hmm! Trinepigen
Jeg synes der er to måder at kikke efter andre. Der er typen, for hvem ALT går i stå, hvis en af modsatte køn med lidt opsigtsvækkende udseende passerer, tungen ud af halsen, stirren op og ned af benene, krop, hoved og så liiiiige engang til. Og man kan nærmest føle, at et kæmpe brøl og klappen i hænderne af begejstring er undervejs, desuagtet, at personen er i følge med sin partner. Så er der typen, der ud af øjenkrogen og på listig vis kan nyde og betragte en anden person end ens partner.... Det er UUNDGÅELIGT at lægge mærke til andre mennesker, og især når noget smukt falder i øjnene da vil man kikke. Jeg synes det er almindelig god opdragelse og ikke mindst respekt for sin partner, at men prøver at begrænse sine glædesudbrud, når man ser noget smukt - og hermed IKKE sagt, at man ikke "må nyde" (med øjnene) hvad ser på sin vej, det er bare i min verden almindelig omtanke, at styre sig bare en anelse...

Ku` jeg Bøllebob
nive et væs af det du ryger ;o)

hæhæ rotterotte
nope too late, det hele er væk