Kærester og politiske holdninger

Kærester og politiske holdninger M@ria
Jeg har en veninde, som for nylig har mødt en ny kæreste. Hun stemmer på Enhedslisten og han stemmer DF – kan det blive værre ;-)

Hun har udtalt – før hun mødte ham – at den værst tænkelige politiske tilknytning hendes kommende kæreste kunne have – var Dansk Folkeparti… hmmm!

Men når man er nyforelsket, kan man jo acceptere meget – trods alt :-) Dog kan jeg høre, at der allerede nu er flere politiske synspunkter, som ikke just falder i god jord hos modparten.

Nu vil jeg høre jer, har I/har haft en partner som stemte diametralt modsat jer selv? Og i så fald - kunne I få forholdet til at fungere trods uenighederne – ell.?

ej, ved du nu hvad... vides ikke
Hvem fanden vil have en KNALDPERLE til kæreste ? ;-)

Spørgsmålet er Q50
hvor dybt deres "politiske overbevisninger" bunder.

De to mennesker har jo - hvis der er bund i det her - så vidt forskellige fundamentale forskelle i deres værdisæt at det er uforeneligt.

Men mon ikke snarer det er homoner en hjerneceller der er styrende lige nu?

alt kan lade sig gøre airimorten
ja det har jeg.jeg har kendt min kone i 17 år. hun stemmer enhedslisten og jeg stemmer dansk folke parti.det er ikke et problem og har aldrig været det. men vi har også den regel at vi ikke diskuterer politik. det gør vi heller ikke i vores omgangskreds ellers ville det ende i bunkeslagsmål og det virker faktisk meget tilfredsstillende.

Enhedslisten og DF? Fnug
De har ekstremerne tilfælles, og står sammen om nationalismen. De har med andre ord en vis fællesskab.