Kæresteting

Kæresteting opz
Hej. Jeg kunne godt tænke mig at høre nogle gode ideer til hvad jeg kunne lave med min kæreste? Det kan være alt mulig, som i har haft gode erfaringer med.. Vi er begge knap 20år.

Hvad er vi ude i? laddyladdy
Sexlege eller bare almindelige aktiviteter? Mht det sidste tog jeg engang min kæreste med i kirke til en koncert. Det var rytmisk konservatorie der gav koncert. Han synes jeg var en lille smule til en side, ved at hive ham med i kirke af alle steder, men han syntes det var virkelig en god oplevelse bagefter :0)
Og det er gratis. I kan jo gå ud og spise bagefter. Kvinder elsker at blive inviteret på mad :0)

Argh pis why.king
Og her troede jeg det var os mænd der havde ry for at kunne lide mad ;-)

kæresteting frisk pige
Hvis min kæreste og jeg keder os ( hvilket sker sjældent) kører vi en tur, går en tur hånd i hånd, tager i zoo eller svømmehal, leger en god film, tager et spil kort... jamen hvad ved jeg! din kæreste sku os gerne være din ven, så hvad ville du lave med din ven??

Tak for rådene opz
Hun er min bedste ven. Vi har kommet sammen i 2,5 år. Vi slog op for et halv år siden, men er nu begyndt at komme samme igen. Alle jeres forsalg har været gode, men har i ikke nogle lidt mere alternative? Grunden til, at jeg ønsker at lave ting er, at jeg gerne vil have vi starter rigtig godt ud igen. jeg elsker hende!

Måske Freaky_girl
Lyder som en rigtig god ide det med at starte ud igen synrts jeg ;-))

I kunne måske tage en weekendtur i et feriecenter, eller en wellnessdag. En mulighed var også bare at leje et lækkert sommerhus for en weekend, det koster faktisk ikke alverden hvis man gør det privat, og så ellers bare hygger jer.
Mulighederne er mange, det kommer jo helt an på hvad I godt kan li at lave.
Svømmehallerne afholder også nogle kurbadesaftener engang imellem, og det er rigtig romantisk og en forkælelsesaften