Kærlighed

Kærlighed Religionsfrihed
Til alle ani-islamister/satanister, alle de fremmedfjendske og alle de generelt hadske personer.

Der finde en nøgle til DEN kærlighed, I aldrig har fået. Den nøgle ligger gemt i den kærlighed, I ikke tager imod.

satanister? melcor
Nu ignorer jeg med vilje alle racistiske religions debatter.. men når du nu er så snedig og skrive Kærlighed som overskrift, så hoppede jeg beklageligvis lige i 'fælden'.. som alle de andre gange, trykker jeg Tilbage i browseren med det samme jeg får færden af Integrations debatter, men på vej væk, fanger jeg lige ordet /satanister.. jeg bliver alligevel nysgerrig, og hopper tilbage ind og læser hvad du har skrevet..

Så er mit spørgsmål så nu; er det en normal fordom overfor satanister, der for dig til at tro, at de ikke har noget med kærlighed at gøre? Eller er det for at smied flere 'skældsord' i hoved på de idioter, som pruster ud i denne her stakkels debat forum?

Jeg blev lige nysgerrig, og når jeg nu har det sådan, at dumme fordomme burde forbydes, bliver jeg altså lige nød til at reagere på dit indlæg :)

Min bremse skal udskiftes.. melcor
Sorry.. jeg var nok lige for hurtig, og fik nok ikke læst dit indlæg igennem..

Da jeg gen-læste det, slog det mig pludselig, at du nok mente anti-islamiske og anti-satanistiske personer.. Og hvis det er tilfældet, så trækker jeg mig og undskylder..

ani-islamister og satanister= anti-kristne. Religionsfrihed
1) Jeg skrev: ”Der finde en nøgle til DEN kærlighed, I (bl.a. satanister) aldrig har fået.” Jeg skrev IKKE: ”Der finde en nøgle til kærlighed, I aldrig har fået.

(Prøv at tænke over forskellen i de 2 sætninger – Den er MGET afgørende, men for svær at forklare)

2)Jeg mener, at ani-islamister og satanister til forvekslinger til forvekslinger ligner hinanden, fordi de har gjort sig afhængige af henholdsvis krikken/kristendommen eller moskéen/islam som fjendebilleder.

Mange ani-islamister SIGER, at de er ateister. Det holder bare ikke. For en ateist vil ikke bruge tid på at angribe moskéen/islam. Det ville jo gøre ham/hende afhængig af moskéen/islam som fjendebillede og dermed religiøs.

Nej, ani-islamister og satanister= anti-kristne Religionsfrihed
Nej, jeg mente faktisk ani-islamister og satanister= anti-kristne. – Min fejl, hvis det ikke frem gik tydeligt nok.

Jeg kan godt se forskellen melcor
---
1) Jeg skrev: ”Der finde en nøgle til DEN kærlighed, I (bl.a. satanister) aldrig har fået.” Jeg skrev IKKE: ”Der finde en nøgle til kærlighed, I aldrig har fået.
---

Jeg kan godt se og forstå forskellen, men jeg er sgu ikke enig i dig med den.. Hvis du tror at alle satanister er onde mennekser som maler sig i hoved og går rundt og hader alt og alle, så tager du gruelig fejl. De fleste er normale mennekser, med en familie, et job, og en helt almindelig hverdag, som s mange andre. Så nu er vi vel tilbage på det her crap med fordummede fordomme.. Jeg vil foreslå dig at læse lidt mere om satanister, fra deres synspunkt, og ikke det ensformige manipulerende synspunkt som andre har om satanister.. ani-islameske aner jeg ikke hvad betydder, så dem vil jeg slet ikke bevæge mig ind på..

Satanisterne og hævn Regionsfrihed
Jeg tror ikke, at satanister er onde mennesker. Men jeg mener bl.a., at satanister har et uhensigtsmæssigt forhold til begrebet hævn.

I øvrigt mener jeg også, at satanisternes kritik af kristendommen forhold til hævn hviler på en myte omkring kristendom, og ikke på hvad der faktisk står i bibelen.

Vidste du, at der står i bibelen, at ”på den YDERSTE dag skal de SANDE profeter brænde kirkerne af og død for det” (Det ny Testamente)

Jeg synes, at det er religiøst (men ikke nogen særlig god ide), at satanisterne prøver at fremskynde den dato.

Ok! melcor
---
I øvrigt mener jeg også, at satanisternes kritik af kristendommen forhold til hævn hviler på en myte omkring kristendom, og ikke på hvad der faktisk står i bibelen.
---
Hvad er dét lige du mener der? Er det du skriver senere, om at på den yderste dag o.s.v.?

Nu blev jeg enormt nysgerrig igen, og hvis der virklig står sådan i det nye testamente, så kunne det da være, at jeg skulle læse det alligevel.. Indtil nu har jeg kun læst små vers af det gamle testamente, som man har kunne tolke til nogle vampyr-agtig meddeleser.. jeg er jo helt vild med vampyre..

Men tilbage på sporet! Jeg er stadig intereseret i hvordan du kan mene, at satanister aldrig har fået nogen form for kærlighed? At de tror på nogle andre ting end hvad dig og andre gør, er jo så bare den forskel der ligger i religionerne.. Det er det samme ved den kristendommen og islam..

ja.. melcor
du har vel ret i sidste ende.. Jeg bliver jo bare nød til at finde mig i de generende mobiltelefoner i biografsalen, og håbe på, at folk med tiden lære at respektere andre, og slukke telefonerne, eller at gå ud hvis der bliver ringet.. Men HVIS(!) man kunne begrænse mobiltelefonerne i biograferne kun, og så ikke gå videre end bare lige dét, så ville jeg nu stadig være glad for det.. at jeg vil kunne gå i biografen, og nyde ikke at blive forstyrret af mobiltelefoner.. Desværre tror jeg bare ikke at folk vil lære den form for respekt for hinanden, og så må jeg vel hellere forsøge at finjustere min 'art of ignorance', og acceptere at mobilstøj, er en del af biograf salens "stemning".

WTF?! melcor
Det indlæg, blev skrevet et HELT forkert sted... bare ignorer det!

"Den anden kind" OG "2 sværd" Religionsfrihed
Nej, nej

Du får blandet 2 ting sammen. Måske er det min egen skyld.

1. første ting: Magthaverne har i århundrede opbygget en myte om, at kristne ikke må forsvare sig eller gøre oprør baseret på lignelse om ”den anden kind”. Jeg mener, at dette er fejl tolkning og en myte, som er opbygget for at undgå oprør.

Jeg tolker Det Ny testamente og især lignelsen om ”de 2 sværd”, som en opfordring til at forsvare sig - men med måde og forstand.

2. anden ting: Citat: ”På den YDERSTE dag skal de SANDE profeter brænde kirkerne af og død for det” (Det ny Testamente) – Handler, for mig at set, om noget andet. - Men jeg synes, at du selv skal prøve at tolke det. Før jeg kommer med min tolkning.

3) Og IGEN, igen jeg mener ikke ”at satanister aldrig har fået nogen form for kærlighed”. Jeg mener, at hadske personer aldrig har fået EN BESTEMT form for kærlighed. Det kunne være for lidt tilgivelse/forklaring – hvad ved jeg.

”Døm ikke, så skal I ikke selv dømmes; fordøm ikke, så skal I ikke fordømmes. Tilgiv, så skal I få tilgivelse. Giv, så skal der gives jer. Et godt, presset, rystet, topfyldt mål skal man give jer i favnen. For det mål, I måler med, skal I selv få tilmålt med.”
(Citat Det Ny testamente/Lukas kap. 6 vers 37-38)

Mennesker kan selvfølgelig ikke 100% efterleve dette citat. Netop fordi vi er mennesker.

Men min erfaring er, at det som regel virker, NÅR man efterlever det.

aahh.. melcor
Nu tror jeg den er ved at falde på plads..

Du mener i bund og grund, at de fremmedhadske personer og de satanister du omtaler, skal til at tage sig sammen, vokse op, og 'tage imod den kærlighed' som de nu får?

Jeps :-) Religionsfrihed
Eller mere præcist – "SE" OG tage imod den kærlighed, som de nu får.

jamen så... melcor
Så er vi næsten enige :)

Jeg mener så bare stadig ikke, at man skal skære alle satanister over en kam.. men det er jo nok heller ikke dét der er meningen i det du skriver..

Jeg vil egentlig ikke beklage min misforståelse, for jeg fik da meget mere ud af det, end hvis jeg bare havde forstået det i første omgang, og bare ignoret indlæget, som egentlig var min mening :D

jeres indlæg sanessa
har jeg læst flere gang nu. Og jeg tænker hele tiden ved mig selv, at jeg skal lade være at gå ind og blande mig. Skriver et indlæg sletter og går væk igen...men et eller andet hiver i mig...Der er bare noget i hele den snak jeg ikke kan have!

Du mener at ani-islamister og satanister er modsætninger til de bestående trossamfund, kristendommen og islam. Jo det er vist rigtig nok.

Så siger du, der vil findes en nøgle til den kærlighed, de ikke har fået, i den kærlighed de ikke tager i mod.
(Min mening = Hvis du både har været kristen og satanist samt ani-islamist og islamist, så kan du udtale dig om hvilke nøgler til kærlighed, der ligger gemt, og hvilken kærlighed, der afvises og modtages. Hvis ikke bør du lade være med at udtale dig så profetisk på andres vegne, med mindre de selv har bedt dig om det)

Du nævner, at du mener, satanisterne har et uhensigtmæssigt forhold til hævn, som bygger på en myte om de kristnes forhold til hævn, og at de forsøger at fremskynde datoen for den sidste dag. Ja, det har du jo love at mene...i mine ører lyder det meget teoretisk, meget tyndt. Men det har jeg jo lov at mene.

...du omtaler desuden budskaber i biblen samt fortolker det der står om at "vende den anden kind" er af undertrykkende karakter og beregnet til undgå oprør. Er det så underforstået at, hvis ikke det stod i manualen, så havde der været oprør? Du mener altså ikke det er hensigtsmæssigt, at man skal vende den anden kind til. Man ER i et eller andet omfang nødt til at forsvare sig. (Min mening = Det må de om, der føler sig angrebne.)

Nå, men det, som du anser for at være satanisternes hævn, kunne det ikke tænkes at være det du snakker om...nemlig deres vurdering af, at de føler sig nødsagede til at forsvare sig i et vist omfang?

Den ene tro er lige så god/dårlig som den anden. Både koranen og biblen kan tolkes på tusind måder...det er jo bestsellere der vil noget!...Talant kan feks. få en masse vampyrspooky citater ud af biblen og jeg henter en gang i mellem nogle fede ordsprogsagtige citater ud af den, og andre bruger dem til noget andet.

Hvordan man læser biblen er ikke afgørende for om man bekender sig til den kristne tro. Det er om man beslutter sig for at join the party! Jeg gider ikke join the party...been there done that! Men hepper på livskundskaben i den....

Om man er satanist eller ani-islamist, mormon eller hindu handler KUN om hvilken klub, du er medlem af. Så længe man selv er medlem af en klub har man ikke ret til at fordømme andre, fordi de er medlemmer af en anden. De gør jo i princippet det samme som een selv. Man kan i princippet først fordømme, hvis man ikke gør sådan, men der kan man jo også vælge at holde sig fra fordømmelse.

Og om der står det ene eller det andet i manualerne...lad dem der forstår det, fortolke det...de er bedst til det. Det der profetihalløj...det er det jeg ikke kan have...en luftig gang sludder

Hold dig til det første du sagde...for det tilhører nemlig alle. Du ved ikke, hvem der tager i mod det og hvem der ikke gør. Du taler om nøglen til kærlighed, som de ikke tager imod...jamen den har de også valgt fra, og hvorfor de har det...det er deres valg!

Det er ikke det man skal bruge krudt på...man skal bruge krudt på at sende det ud i livet, som jeg TROEDE dit indlæg handlede om...

Kærlighed

pjat- ateisten kan da- timemarch
lige så vel som alle andre kæmpe og argumentere for sin sag- i håb om at ændre samfundet i ønsket retning.. da denne retning er ateistisk og kirke og moskke er de offitielle instansser for religioner er de første angrebs offer.. Det rigtigt ateisten ved at beskæftige sig med moskeen som religionen instituation, bliver involveret i religiøse anlæggender- men det meget rart at vide hvad man ik kan lide. Jeg vil våge at på stå at satanister kender biblen bedre end de fleste kristene- da det let at følge med - men svært at være i mod, uden at kunne argumenter hvorfor...

Så ateisten og satanistens vigtigste opgave er sku da at, beskæftige sig med religion, netop for at ændre denne i verdslig retning, for til sidst at se menneske ha nok i den vitale tilværelsen..

og begynd endelig ikke med racisterne og hvem er de??

lidt kærlighed til dig og rest af dk timemarch
Min kærlighed til dig er meget større end du tror.
Jeg har ALDRIG elsket nogle så meget på denne jord.
Troskab & ærlighed er det jeg håber vi kan nå.
Så håber ALDRIG vores kærlighed en ende vil få.
Det villë være forfærdeligt for vor DK.
Og måske hindre det i at bestå.

digte er der nok af ingen
http://www.hoxbi.dk/m_digte.htm#Kærlighedklaphat