Kærlighed der skal kæmpes for..

Kærlighed der skal kæmpes for.. Anonym
Er det rigtigt, at det er kærlighed, der skal kæmpes for, som varer længst? Sætter man derved mere pris på det?

Mvh

JA!!! herete
[:)]

Det er vist dulkis
- en af de illusioner, der fastholdes af barnlige sjæle, der altid præcis ønsker sig det, de ikke kan få...[:D]

- Nu kan udtrykket "kæmpe for" dække over så meget, og det er vel ret afgørende hvad du præcist mener med dét. Og hvad er længst? Er det to kvartaler eller resten af livet?

NEJ! ikke logget på
Kærlighed [l]og kamp[:(] passer ikke sammen. - Det er uforenlige størrelser.
Der skal arbejdes og vedligeholdes, og det kan måske føles som en kamp nogle gange hvor det går op ad bakke og man er fristet til at give op, - men det er vel så en kamp man har med sig selv!
Dine potteplanter går ud, hvis du ikke passer dem og vander dem, - og så er det ligemeget hvor flotte og dyre de har været.

Kæmp for det som du har kært! herete
Jeg har gennem det meste af mit liv kæmpet for min kærlighed. Og den holder - ja måske netop derfor. Der er jo også den enkeltes egen personlige kamp med følelser, der ikke altid vil det, som man selv VIL!

Det kan altid betale sig at kæmpe for det man elsker - om det så er ens partner eller et (fagligt) livsprojekt. Forstår ikke dansk mentalitet, hvor livet helst ikke må gøre av, men skal leves i middelmådige velbehagelighed....... [:$]

Pusser

ENIG! Stinegs
Det er ikke altid man lige er så wauw, som man gerne vil være over sit forhold. Sådan er det. Så kommer der en rigtig dejlig periode, og så kan man umiddelbart efter kæmpe med sig selv igen.
Ingen forventes at skulle tage kærligehden i stiv arm. Det er en rutschebanetur for vi er jo bare mennesker ;-)