kærlighed er mærkelig

kærlighed er mærkelig ansonym
Typisk ligemeget hvordan jeg gør det, hvordan jeg bruger erfarningerne fra tidligre forhold osv så vender kæresten det til noget negativt...
Aldrig er noget godt nok hmmm

Ved ikke hvad det er med mænd og jalousi og dere " jeg gør alt rigtig" attiude, men det er godt nok trættende og irrrtnde og sårende i lænden!!

Elsker ham virkligt højt og ønsker alt går i orden igen, men er også helt klar over at der må ske ændringer nu...
Ved ikke hvordan det kommer til at gå men når jeg har været på fagforening om lidt vil jeg forsøge og sove lidt, har grædt og tænkt hele natten efter jeg gik derfra med dårlig smag i munden...
Ved jeg ikke skulle have gjort det men skrev jeg elsker ham her til morgen, men måske det bare er mig det er galt med...

Havde lige brug for at få det ud.

Hvis du skal have det ud elway
Kan du så ikke starte ved starten, og slutte ved enden ?? Så kan det være der kan knyttes nogle kommentarer... Jeg fatter minus, andet end du er temmelig ked af det..

Kærlighed er mærkelig 2 ansonym
Jeg var hos min kæreste igår, var lidt i et sært humør, men da jeg kommer over til ham bliver jeg irreteret over at min jakke endnu ikke kan hænge på knagen og pludselig går min kæreste amok og råber og skriger, det ender med vi blandt andet har skænderier om, at han er træt af min ikke så huslige side og jeg er træt af han ikke lader mig se tv eller gøre nogle ting som jeg synes jeg hellre vil, har vi skændtes lidt om en tid men ikke så alvorligt som nu, pludselig drejer han det ind på at jeg sidder ved computere ( han gør også men arbejder med den hvor jeg bare er på soldebatten eller msn) hvor han mener jeg har gang i alle mulige fyre osv og jeg ikke gider forsvare mig for det har vi også talt om før, hvor vi kører det endnu mere op og han gør ting som jeg aldrig vidste om ham, jeg tuder for det er virkelig frygteligt for vi har det så godt sammmen ellers og skændtes næsten aldrig og har smådiskutioner som hurtig bliver løst.
Jeg siger så han er velkommen til at se efter på min computer og mobil hvis det kan overbevise ham men at han sådan set ikke kan komme med beskyldinger når han selv snakker med gamle veninder og ekser osv, men det har vi hver sin mening om. Det ender med vi udveksler nøgle og jeg bliver smidt ud.
Nu ved jeg godt det er sådan at man siger mange ting man ikke mener når man er vred og opkørt osv men stadig frygter jeg han mener noget af det, vil ikke komme nærmere ind på det, men alt i alt er jeg pisseked af det skete sådan og min tvivl og dumme tanker køre rundt på mig hele natten, kl 2 i nat sagde han han kørte på arbejde og mandag hentet han en af hans ting og ellers godt nat og sov godt.
Jeg har indrømmet sagt barnartige ting ( set med andres øjne) men meget af mine tvivl og reaktioner kommer af mine oplevlser i tidligre forholde som var alt andet end godt og bl.a også havde jalousi.
Det jeg er ked af er alt det her men også at han bare ikke kan slappe af og snakke om tingene men ved jeg bliver ked af det og alt muligt men ikke skriver eller svare før som han sagde mandag... Jeg skrev jeg elsker dig til ham her til morgen - for det gør jeg jo trods alt men føler lidt at han skider på mig og nyder jeg har det skidt selvom han påstår han er vildt ked af det osv...

Det skal siges at vi har været sammen i snart 8 mdr og det er kun vores andet store skænderi, måske nogle mener det er mere end nok, men hvad jeg har oplevet er det her ingenting i forhold til og til hver dag kan vi ikke få nok af og være sammen, hygger os, laver mad går ture osv osv har aldrig haft det så godt med en fyr som ham her derfor gør det mig også meget meget ked af når vi har et skænderi som det her.

Det er aldrig nok... elway
Altså det lyder til i bitcher af hinanden over de mindste småting.. Det ER da småting at starte med at blive irriteret over du ikke kan få hængt din jakke på en knage..

OG jeg kan godt forstå at han bliver irriteret over du ikke gider hjælpe med det huslige, men heller vil se fjernsyn, kigge på computeren eller andet, mens han gør det.. Det handler jo trods alt om at få lidt struktur ind over det :) Nu kan jeg ikke lade være med at grine, for det plejer jo være omvendt, at det er kvinderne der plejer bitche lidt over manglende hjælp til det huslige :)

Er du lidt en stædig hidsigprop ?? :) Du virker ikke som om du er den bedste til at gå på kompromis :)

Hvordan tror du det var gået, hvis du så havde hjulpet ham med de huslige, og BAGEFTER set fjernsyn, kigget på computeren osv ? Kunne det måske have gjort at i slet ikke var kommet op og skændes ?? :)

Den med jalousi er altid svær at undgå, hvis den først er der.. enten stoler man på hinanden ellers gør man ikke, så den tillid må bare opbygges igennem forholdet.. så i på længere sigt bliver fri for den slags.

Igen, så skal tingene jo tackles så begge parter er tilfredse.. Du vil gerne snakke stille og roligt om tingene, EFTER du har bitchet om småting :) :) Så er han hidsig og kan ikke bare tale stille og roligt om det, også bliver du sur igen, også er i inde i en ond cirkel..

Tror du er vant til at få tingene på din måde :) Og måske tænker han : FANDEME NEJ !! Og derfor er der svar mandag, og ikke når du bare skriver "Jeg elsker dig"... Er nu RET sikker på han ikke skider på dig, eller nyder du er ked af det..

Men du må se hvordan det går.. Og måske skal du overveje nogle kompromiser, for at komme de ting i bliver mobset i forkøbet.. Hjælp med det huslige, så bliver stemningen sikkert bedre, og mon så ikke den skide knage kommer op ? :)

Måske ansonym
Men har levet i 2 forhold hvor jeg næsten skulle spørge om lov bare for at trække vejret... måske derfor jeg overeagere lidt men en såkaldt "skade" ville jeg sige...
Problemet med rengøringen er at han er træt af jeg ikke gør de ting hjemme ved mig selv.. vi bor ikke sammen.. endnu selvom vi sort set alttid er sammen...
Han roder med computeren værre end mig men pisser af hvis jeg siger jeg gerne vil have han rydder op på det...

Men igen ja var ikke i vidre godt humør så det kan godt være det hele endte værre end det ville ellers have gjort... men er glad for andre kan se på den anden måde end mig...
tak for jeres kommentar