Kærlighed over landegrænser

Kærlighed over landegrænser rita du
Er der nogen som har en mening eller erfaring om at starte et landdistanceforhold med en person, man kun har mødt en enkelt gang, hvor man kun har følelser og intuition som rettesnor?

Ja, men du skal nok Sofiepigen
Fortælle lidt mere om din konkrete situation, så der det lidt nemmere at ramme emnet.

Har prøvet lige det du skriver... bare mig
Mødte ham på en studietur til bruxelles... Han var rigtig fra californien, men rejste rundt i verden og var så endt der, fik arbejde på vores hotel, og ventede egentlig bare på at ha penge nok til at rejse videre... Jeg var der i 14 dage, og kemien mellem os var der. Vi var sammen det meste af de 14 dage. Da jeg skulle rejse hjem, blev vi enige om at ses igen - denne gang i dk. han kom en måned efter. Hsn var her en uge, og vi havde den dejligste uge sammen. Vi havde så meget at snakke om, og vi var på bølgelængde. Da han skulle rejse fra dk til bruxelles igen, følte jeg at halvdelen af mig forlod mig. Godt og vel 3 måneder efter, flyttede han så tilbage til californien igen - for denne gang at slå sig ned... med mig?! Ja, det var hans plan. Jeg rejste derover, og endelig var jeg hel igen. Vi havde det helt fantastisk, og vores forhold varede godt og vel 2 år.. Jeg var så så heldig, at han var medejer af hard rock caféen med sin bror i deres by så han betalte mine rejser frem og tilbage. Vi så hinanden hver måned. Grunden til det gik i stykker var egentlig ik afstanden. For det var meningen jeg skulle ha flyttet derover. Men der var nogle småproblemer, som gjorde mig usikker på at tage sådan et stort skridt. Men ja, hvis jeg var så usikker, så var det nok ik det rigtige... Vi snakker stadig sammen, og ses engang i mellem... Men vil sige, at det sagtens kan lade sig gøre...

Udnyttelse over landegrænser ripeazy
Ja jeg har også prøvet det samme men det er et risikabelt spil. Der er så mange faldgruber pga. de kulturelle forskelle. Og så er mange udlændinge fra fattige lande kun interesserede i at komme til et rigt land som DK ved at gite sig med en eller anden kærlighedshungrende dansker!

Så pas på!

i sidste ende rita du
det er min egen beslutning og kun mig, der skal træffe den, derfor spørger jeg til andres erfaringer og ikke deres meninger om hvad de synes jeg skal gøre.

skøn historie rita du
Man vejer for og imod og lige nu bobler det i mit indre efter jeg har hørt din fortælling.

korrekt rita du
Den overvejelse skal man også have med, men nu drejer det sig om England, så tror ikke der ligger noget og lurer dér.

Lidt geografi swampy
Californien plejer at ligge i USA, men det gør det måske ikke i din verden?

go for it! mariavh
Har du den rigtige fornemmelse i maven, skal du satse på det. Har selv prøvet det med en gut fra England. Jeg tror bare, at det er vigtigt, at I ses hurtigt efter jeres første møde, så du kan få bekræftet, om det f.eks. "bare" var en ferieforelskelse og om de evt. kulturelle forskelle ikke vil skinne for meget igennem. For selvom han "bare" er fra England, er der jo også forskel på her og der. For mit eget vedkommende er jeg ikke sammen med ham mere, men det havde heller ikke noget med kulturelle forskelle eller distance at gøre. Så: Go for it!

Sydafrikaner... savanna
Jeg er lige ved at blive skilt fra en mand fra syd afrika, det har ikke været en særlig go oplevelse, men det kan jo være at vi bare ikke passede sammen :)
Jeg mødte ham i 98' i syd afrika og var sammen med ham i 4 måneder tog så tilbage til DK, havde kontakt i et par måneder og snakkede så ikke med ham i 2 år, tog så derned igen på ferie i 2002 og mødte ham igen og fra DK talte vi i tlf indtil august 2003 hvor jeg "flyttede" derned, men det gik ikke økonomisk så vi blev gift og tog til DK og så var jeg gravid og vi fik en dejlig pige. Meget af det han havde fortalt mig var løgn og så var der også en masse andet, så her den 22. sep. kan vi blive skilt men jeg "hænger" stadig på en bank garanti på 54.000 og 12% i rente i de næste 5 år :)
Så TÆNK dig godt om
Ellers så held og lykke

Og Danmark ligger i Ikea... anders_engberg
Det var en anden kvinde der fortalte om hendes historie med en fra Californien - ikke debatindlæggets forfatter...

Pis os ik? :p

;o)
A

humor rita du
Det er da humor det der, for så har jeg rent faktisk været i udlandet 2 gange i år :P

Til swampys forsvar må jeg tilføje at jeg sagtens kunne have taget fejl med et el andet.

uha rita du
Det er såmænd ikke en svær beslutning bare at gøre det, men jeg ved ikke om mit hjerte er i det eller ej. Men det handler selvfølgelig om at gribe de chancer som opstår.

ked af at høre rita du
Jeg har erfaring med økonomisk svindel, så jeg har lært at passe bedre på mig selv. Det håber jeg også du har fremover.

;o) anders_engberg
Håber ikk mit svar var nedgørende..

Ville bare gøre opmærksom på det... med min egen lille jargon :) - men humor we like...

;o)
A

hvis ikke rita du
hvis ikke det var nedladende ment, så er det det heller ikke, men måske kunne det opfattes sådan, men det kan det så ikke længere ;-)

JA det savanna
har jeg vist lært, det var nu ellers min ide at vi sku ta her op, og jeg tog først afsted og så skulle han komme 1 måned efter og den samme dag han skulle flyve ringede han og sagde at han ikke kom fordi han havde drukket alle pengene op som han sku ha' brugt til flybillet, jeg var jo stædig og VILLE ha at han skulle komme herop for vi skulle jo ha barn sammen, og sådan sku hun i hvert fald ikke vokse op... og nu tænker jeg på om det har været det hele værd.. Han bor nu i KBH og har hende hver 2. weekend og er glad for at se ham, så det må da være godt for noget :)
Men jeg har lært en DYR lektie :)

av av rita du
Ja det er nemt at være bagklog. Jeg var ellers meget påpasselig og fik underskrift på alt udlån i mit forhold, alligevel gik det galt efter han var over alle bjerge. Jeg vil bare ikke finde mig i sådan noget, så fandt en løsning så det blev bragt i orden med møje og besvær.

Retfærdigheden bør sejre, så er du virkelig sikker på, at du intet kan stille op?

Ja, præcis! mariavh
Hvordan skulle du ellers finde ud af, om det er det rigtige? Jeg synes, at I skal aftale så hurtigt som muligt at mødes, og hvis det ikke er noget, er det jo bare det! God fornøjelse

har fået savanna
råd om noget gratis retshjælp, og det har jeg tænkt mig at prøve.. det er i morgen

håber det bedste rita du
håber det bedste for dig, held og lykke.

Det kunne du have sagt dig selv Bistandskarusellen
Sådan en neger er da bare en der udnytter de dumme kærligshungrende kvinder der ikke kan få noget på normal vis.

The same old story.

Han fik hvad han ville Trofæet er nedlagt
Nemlig noget på den dumme fra et fremmed land.

Tilmed også en ung tøs formoder jeg.

normal vis rita du
Og med normal vis mener du hvad :P

hej trofæ rita du
Jeg kender den tanke, men selv verdensmestere ønsker kærlighed en gang i mellem.