Kærlighed på nettet

Kærlighed på nettet Taberen
Jeg har forsøgt mig på nettet for det er nok det eneste sted jeg har en lille chance. Men jeg bliver i dårlig humør af det. Jeg indrømmer at jeg da selv har en grænse for eller krav til hvem jeg ønsker som kæreste. Men det er meget nedslående at skrive til kvinder der aldrig svarer. Jeg har meget svært ved at navigere i det for når jeg ikke får svar så ved jeg ikke hvad jeg gør galt eller om jeg kan gribe det an på en anden måde.

Man skriver ny tekst sætter nyt billede på osv. Men det har ikke rigtig nogen effekt for jeg oplever slet ikke at kvinderne besøger min profil. En del gør når jeg skriver til dem men når jeg ikke får svar så har jeg kun mine egne tanker omkring det hele.

Men det er næsten værre når man så får svar for jeg syntes ikke der er sammenhæng i det. Jeg tror kvinderne får så mange breve at de slet ikke kan overskue enten at svare eller svare ordentligt. Det er ikke så nemt at være den der tog initiativ til kontakt (selvom man jo ikke aner ret meget om den der gemmer sig bag profilen) og så få et svar der fx siger ”vi er ikke en match” … ja det skal sættes i den sammenhæng at man har skrevet til måske 100 inden da.

Jeg har den opfattelse at man skal mødes før man kan finde ud af det så med et sådan svar vender jeg det mod mig selv. Jeg er sku nok skide grim eller noget andet. Man bliver sindssyg stille og roligt af det. Så det er kun et spørgsmål om tid før man sletter sin profil for så at oprette den igen en dag.

Det hele er så koldt så jeg ved sku ikke hvilken person jeg ender med at være når eller hvis jeg så en dag endelig sku få en date. Hvilken kvinde ville være interesseret i en der aldrig har haft en kæreste ? det sku nok de færreste … fuck selvværdet bliver ikke bedre med sådanne tanker.

Mænd skal jo tage initiativ .. udstråle selvtillid men jeg er ikke noget af det og blive det nok heller aldrig. Hvordan skal jeg nogensinde kunne overbevise en kvinde om mit værd ? dem jeg tidligere har givet min tillid flåede mit hjerte i stykker gjorde mig til grin ja nærmest hånede mig.

Alt det her er ikke vejen frem ved jeg godt … mennesker tiltrækkes ikke af tabere med dårligt selvværd men vejen syntes umulig at gå. For tragisk at tage alene … men har vi i virkeligheden noget valg ?

Er kærligheden for alle mennesker ?

Er kærlighed i virkeligheden kun for dem der ikke har så meget brug for den ?

vedr dit indlæg om kærlighed på nettet... ann44
Hej - jeg er på vej ud af døren men har læst dit indlæg, som jeg gerne vil kommentere. Det bliver nok først imorgen, men du hører fra mig. Op med humøret ;-)
ann44

husk selvværdet.. soedq
Hej Taberen!

Kærligheden kommer ikke bare som sendt fra himmelen... Der skal nok mange forsøg til.. Nettet er jo både godt og skidt.. Du skal da ikke lade dig gå på af at nogen ikke er søde... Det er jo så dem der har et problem og ikke dig.. Hvis du er seriøs i din måde at søge den eneste ene på, så burde de kvinder der kontakter dig også være det. Er de ikke det så er de jo alligevel ikke det værd.. Hank lige op i dig selv og se frem til at lige pludselig kommer der en sød kvinde til dig.. Du skal ikke være så ked op med hovedet...prøv om du ikke lige kan få selvtilliden med op... Du har en stor sky af dårligt selvværd hængende over hovedet... så finder du hende ikke... Sender dig en lille[s] og en [f] og håber at du kommer til at se lidt lysere på tingene... God kamp.. Ps. husk at være dig selv og vær ærlig... så kommer du længst.. ss

Hilsen soedq

Kærlighed er til alle anonym
Du skal ikke tage det personligt når kvinderne ikke svarer dig.
Jeg er kvinde får selv en del tilbud i det virkelige liv, men sjovt nok er der ikke så mange på nettet der gider svarer mig når jeg skriver til dem.
Det kan være du tænker hvorfor går du på nettet, men man skal jo finde en der passer en.
Man kender ikke en efter et brev eller for den sags skylde efter 10 dates, men man har jo en ide om man passer med dem man skriver med på nettet ud fra hvad de skriver i deres profil.
Skriver du du aldrig har haft en kæreste? Det skal du nok ikke gøre og heller ikke noget med du vil have familie ect. det skræmmer ogå mange. Men se positivt på det, dem der ikke svarer er du heldig du ikke brugte mere tid på.

Måske får kvinder med billede mange henvendelser, men ikke os der ikke vil dømmes på udseende af flere grunde...

Jeg ved at q35
den findes på nettet. Har veninde der har mødt MANDEN på dating. En på scor, jeg selv på jubii og har veninder der er ret glader for den gratis www.netdating.dk.

Og ja vi kvinder får vildt mange breve. I starten skriver man pænt tilbage. Men efter 20 breve så stopper man ofte og læser profil, ser billed og enten hallo, eller nej tak... Beklager.

TABER. Hvem er du, alder, hvor bor du, hvad laver du af job fx. Hvordan nyder du livet. Er du ryger, ønsker du børn, er du til hus eller lejlighed, taler du tysk, elsker du danske film, eller er det varm på is der lige er dig. Læser du ude og hjemme eller finans??

----------------------------------------------------------------------

Påen igen taber, der er en til alle...Lykke med dit liv

Nej det er rigtig Taberen
Den kommer ikke af sig selv.

Men jeg har søgt på nettet i 6-7 år og endnu aldrig blevet kontaktet kun taget kontakt.

Jeg er ikke så sikker på det med ærligheden tror det skræmmer dem væk hvis jeg er ærlig. Så det er jeg ikke.

Jeg har nok opgivet det tror ikke mere på at der er en til mig.

Tak for dine ord :-)

Har jeg virkelig prøvet på ikke at gøre Taberen
Nej jeg skriver ikke at jeg ikke har haft en kæreste men den dag vil jo komme hvor jeg er nødt til at være ærlig.

Så er det spørgsmålet om jeg kan holde på hende.

Jeg ville gerne se positivt på det men tror kvoten er brugt. Jeg har aldrig modtaget en henvendelse kun selv taget initiativ. Har været på nettet i 6-7 år så ret dårlig statistik.

Tak for dit svar

Ja ved at andre kan Taberen
men har selv prøvet i 6-7 år uden en eneste henvendelse ... det duer bare ikke for mig mere. Er sku nok for taberagtig

Jeg orker ikke at oprette profil igen det koster for meget psykisk.

Hvem jeg er ? ... forstår ikke helt

Altså jeg skriver alt det der i profilen og prøver at sælge mig selv men tror sku mere det er min facon det er forkert jeg hader det. Trives overhovedet ikke i det der søgen.

Tak for dine ord

Altså... anonym
Hvid du har været der 6-7 år, ja så er det skidt...

Men til det der med du må fortælle på et tidspunkt, at du ikke har haft en kæreste,
hvorfor?
Jeg indrømmer, mine kæresters fortid mht kærester er jeg ligeglad med, med mindre de har et barn der skal tages højde for, gider jeg faktisk ikke hører om hvad de har kendt hvor længe og hvorfor....

Det er ikke for at være grov, men jeg tror du er ved at nulle dig selv ned i selvmedlidenhed, og der er ikke noget være en selvmedlidenhed.
Gør noget godt for sig selv. Du har skrevet som om dit udseende er lidt skidt, så gå til en stylist, brug de penge på at få hår og tøj der klæder dig. Hår og tøj kan flytte bjerge og få lidt selvtillid... Du er god nok som du er...
Op på heste, vi har alle nederlag, nogen selvfølgelig store end andre...
Jeg kan sige jeg er 33 år mit længste forhold har været i ca.1 år. Dem jeg vil have vil under ingen omstændigheder have mig, jeg er da også fucked.... men sådan er verden.
Jeg har en veninder der kun har kendt the one og only, men de kæmper så bravt med barnløshed.
Langt de fleste har en kamp. Kæmp!!!! I steden for at give op...

Hov... et forslag anonym
Nu er vi åbenbart nogen kvinder der er på nettet og vi vil gerne hjælpe...

Kan du copy paste din profil, så er det måske lettere at guide.. Vi kan så sige præcis hvad der afskrækker, hvad du mangler ect.

Hmm altså Taberen
Det vil jo ofte være et emne eller en risiko at en evt. date spøger til fortiden ... så skal jeg lyve eller hvordan ?

Ja selvmedlidenhed ... det er heller ikke hele tiden jeg har det som nu. Men det er bare det at jeg aldrig har haft en god oplevelse altid blevet ydmyget fordi jeg ikke kender en skid til kvinder eller kærester. Altid bare været en der var der ... en der nok ikke havde noget at komme med til kvinder. Det er bare svært at blive ved at tro på at det nok skal gå. For det bliver vist ikke lettere med tiden .. jeg bliver jo ældre og mere sær .. mindre atraktiv ... altså set i det kæresteprotientelle lys hvis du forstår.

Jeg kan sagtens få mit liv til at fungere ellers og tror ikke jeg er speciel uatraktiv på det ydre ... jeg er bare så tøsset indeni og føler mig som hermafrodit. Kønsløs hvis du forstår. I byen bliver jeg hele tiden konfronteret med det og ender som regl med at være total nedtrykt .. og går hjem.

Jeg ved at alle har problemer og at mine ikke er større end andres ... jeg bliver bare sindsyg af det her.

Ja måske Taberen
jeg har ikke nogen profil i øjeblikket har slettet den. Jeg plejer at skrive mine interesser, lidt om hvad jeg søger, hvad jeg mener er vigtigt i et forhold (ikke at jeg har erfaringen :-) men noget med kommunikation .. lighed .. åbenhed .. ærlighed og sådan)

Nogle gang har det været en lang tekst andre gang en kortere ...

Jeg syntes ikke jeg kan se at min tekst skulle skræmme .. jeg skriver sjældent ret meget om mine krav.

Jeg tror problemet er mere i min måde at søge kontakten .... altså mange gange syntes jeg ikke jeg kan finde på en helt masse og skrive eller spørge om (ofte står der ikke særlig meget i deres tekst... virker som om man helst skal være på unden egentlig at være særlig seriøs med det ... eller sådan nærmest ikke skal skrive for meget personligt). Prøver mest sådan ganske kort at vise at jeg gerne vil skrive sammen med vedkommende. Nogle gange finder jeg noget i deres profiler at spørge til men syntes ikke rigtig der er nogen effekt eller sammenhæng.

Langt de fleste svarer som sagt slet ikke ... nogle få skriver pænt nej tak og andre kommer med det som jeg beskrev tidligere underlige svar. Altså jeg vil heller have de svarer ærligt men det er ofte en dårlig undskyldning ("jeg ser en anden og profilen er meste på standby" ... fx... men personen er på mange gange siden kan jeg se). Jeg ved sku ikke tekst er sku nok ret koldt i virkeligheden.

Aha... anonym
Jeg tror du ser negativt på nogen af de ting som kvinder faktisk ser positivt på.
Mine venner og jeg vil da heller ha en mand der har skabt sit eget liv - med sine særheder fra for sådan en mainstream en.
Du ser det som negativ men mange kvinder ser det som positivt. Nu skal jeg lige passe på, jeg ved jo ikke hvor gammel du er, man mange kvinder mellem midt 30'erne og opefter synes at mænd der er sig selv med særheder, er mere attraktive end med der lidt kedelige som alle andre.
Og alderen pynter på langt de fleste både kvinder og mænd. Ja det kan godt være du taber håret lidt, men skaldede mænd er altså sexet.
Hvordan mener du tøset?
Jeg kan da også drikke en pint i en slurk og brøle som en mand, men af den grund synes jeg da stadig jeg er kvinde.
Og hvordan kan folk finde ud af du er tøset indeni når du går i byen?
Som jeg kan huske det da jeg gik i byen, er det meget få jeg fandt ud af hvordan de var indeni.

Selvfølgelig skal du ikke lyve, men du behøver ikke sidde og sige det er fordi der er ingen der vil mig, for hvis jeg skal være ærlig, er jeg sikker på der er nogen der vil dig, problemet er bare du ikke vil dem! - Og det er der intet galt i, sådan er der mange af os der har det.

Jeg har aldrig mødt en person, som ikke var populær hos bare nogen af det modsatte køn, ligegyldige hvor uattraktive de er.

Ja... anonym
Netdating er koldt og overfladisk. Sådan er det at sidde bag en skærm.

Selvom du skriver hvad du skriver kan jeg ikke rigtig hjælpe ude at se det.
2 personer kan skriver faktisk det samme, men på 2 forskellige måder, så jeg faktisk synes den ene er kanon og den anden nej tak. Tekst opbygningen skal også passe til den person der læser den.

Men jeg kan sige som regel, jeg gider ikke læser en lang profil!

Og hvis en mands profil ser spændende ud, så skriver jeg tilbageom merekontakt til manden selvom han kun har skrevet 5 ord og omvendt er den ikke interessant, er det ligegyldigt om han har skrevet en roman til mig, han får et pænt nej tak.

Men jeg giver dig ret i, at det er uhøfligt at folk ikke svarer.

Kærlighed Forelsket
Hej

Jeg har også forsøgt en smule med netdating, men synes, det er en meget upersonlig måde at tage kontakt på. Det skal lige siges, at jeg aldrig har henvendt mig til nogen på nettet, det har altid været mændene, der har henvendt sig til mig. Jeg har som regel været hurtig til at afvise dem, da jeg havde det underligt med det. I øvrigt er der mange flere mænd på netdating end kvinder, det fortæller måske også noget om, at det oftest er mændene der er opsøgende.

Spørgsmålet er også, om det overhovedet er der du skal søge, du har ikke nævnt noget om din alder, men jeg tror du skulle prøve at melde dig til noget sport, aftenskole eller lignende, som har din interesse, her finder du ligesindede. Du er iøvrigt rigtig god til at formulere dig, men en meget følsom sjæl, fornemmer jeg.

Jeg er selv en meget følsom sjæl og har boet alene med mine børn i MANGE ÅR, og havde helt mistet troen på, at der fandtes en soulmate til mig (udover ham, jeg har været gift med for adskillige år siden). Jeg elsker at danse, og det var så til et af disse singleballer at jeg tilfældigt mødte HAM . Vi er bare totalt besat af hinanden begge to, og ved det skal være os resten af livet.

Det gælder bare om, at være på det rette sted på rette tid. Jeg ved det også vil lykkes for dig en dag. Held og lykke!

Ja måske det er nok en skade Taberen
Mandeideal .. hmm ... jeg syntes ikke jeg er det som kvinder efterspøger. En del af det at være mand er vel at tage initiativ .. forføre .. være i kontrol. Jeg har aldrig haft det godt eller naturligt med den rolle. Jeg har en følelse af at være hængtet af være tilskuer til det. Det er nok det jeg mener med tøset :-D .. altså det er ligesom ok at kvinder har problemer .. er svage ... altså de kan stadig få kontakt mener jeg. Jeg føler jeg skal være 1000 procent ovenpå og ikke bare sådan 70. Ved bare ikke hvordan jeg skal kommer der op derfor er det ensomt at gå i byen ... er ikke rigtig glad kan ikke huske hvornår jeg har været det sidst i byen. Nok som helt ung jeg er 31 nu.

Du har nok ret i at der er en et sted derude men føler mig efterhånden så pisse låst og kørt fast. Så finder nok ikke denne så længe jeg har det sådan. Men de sidste mange år har lignet hinanden på det felt. Ond cirkel kan man sige som det bliver svære og svære at tro på kan brydes.

Men jeg er lidt gladere i dag bla pga dine input :-D så tak for det.

Det kan godt være du har ret Taberen
personligt syntes jeg ikke jeg kan drage ret meget ud af profil tekster. Det er måske i virkeligheden problemet. Jeg syntes mange af dem ligner hinanden og har det nok sådan at en tekst ikke skal skilde os ad .. hvis du forstår. Jo altså hvis de skriver noget helt åndsvagt men så tager jeg ikke kontakt til dem.

Men det jeg mener er at man har måske nogle få faktuelle oplysninger .... lidt profil tekst og måske et billede. Men et menneske indeholder jo så meget mere end det. Har lidt svært ved at forstå at man kan sortere så "groft" .... jo hvis jeg skrev at jeg ville have noget på dumme eller ikke havde noget liv. Men som sagt syntes jeg min tekst er rimelig neutral .... men et eller andet må der jo være galt :-D

Men det er godt at høre at det ikke er så vigtigt at komme med smarte bemærkninger i det første brev. Altså at det er profilen der skal fange ... det gør mig da lidt mere rolig :-D ... har virkelig tænkt om jeg var totalt hjernedød eller hvad siden jeg ikke kunne diske op med så meget i indlednignen.

Har det lidt bedre i dag bla pga dine ord tak :-)

Tak skal du have Taberen
ja jeg er sku nok meget følesom .. det siger de alle sammen er et plus .. men føler det som et minus. For hvad hjælper det at have det indeni når det aldrig kommer længere ?

Ja jeg kan godt se mht interesser .. har også prøvet lidt på det område. Men problemet er bare at de interesser jeg sådan forstiller mig ikke er noget kvinder rigtig dyrker. Jeg har det sådan at det skal være for interessen skyld også .. altså vil ikke melde mig til et eller andet bare for at gøre det ... for så bliver det ligesom det at møde en kvinde der bliver målet ikke interessen.

Ja det er nok tilfældigheder der gør forskellen ... lyder godt at du har fundet kærligheden :-D

Jeg er lidt mere ok i dag ..tak

Ikke sikkert DET er problemet dulkis
- kan jeg overhovedet ikke vurdere, men du er godt nok svær at hive noget som helst ud af. Du har 9 indlæg i denne tråd, men jeg tror ikke jeg er den eneste, der ikke er blevet 1 cm klogere af at læse dem.

- Du siger på den ene side at "de allesammen" siger du er følsom, men på den anden side at det ikke kommer ud. Hvor ved de det så fra?

- Jeg bliver også lidt eftertænksom af din forklaring på "tøset" - underholder du med dine problmer?

Godt at jeg gavner :-) anonym
Hvad med at snakke med en professionel om det? Det er ingen skam at have brug for en til at se mere positivt på livet.

Nu er jeg kun 2 år ældre end dig, bor i byen og kunne aldrig finde på at gå i byen, altså discoer, barer til kl.1-2 stykker ja, men derefter er jeg smuttet hjem.
Så jeg tror måske også det er de steder du kommer eller de piger du henvender dig til.
Du siger du er meget stille og ikke super stærk, så skal du måske holde dig fra de kvinde der udstråler at være alt for selvsikre og dominerende, for jeg kan fortælle af erfaring, jeg skal have en mand der kan give mig feedback og jeg går hurtigt og hårdt til den. Selvom mange ikke har kunne se noget problem, men bare har sagt du er så smuk og dejlig, så ved jeg godt at deres person gør de ikke får et ben til jorden og de skal jo ikke til mig.
Du skal søge efter den søde, måske lidt stille pige, hende der iikke går op i hvor stærk du er - ikke fysisk ment...

Og nu har jeg så meget lyst til at vide, om du faktisk går efter de stille søde pige eller de dominerende og fanden i voldske?

Ups... anonym
Det er jo ikke sikkert jeg har ret.
Det kan være at andre er anderledes, ved bla. min veninde aldrig svarer nogen der ikke har billede på profilen eller med sendt og hvis de kun skriver én linje giver hun heller ikke, så jeg dækker ikke alle.

Jo i en kort tekst kan f.eks. stå: jeg elsker solferie (ikke sikkert det betyder det, men i min verden = charter), jeg har barn, jeg ønsker børn, jeg kan godt lide at gå ud og drikke med vennerne, jeg har kat.
Alle de 5 sætninger er sætninger, hvor jeg ville holde mig væk. Hvis han lød sjov og interessant ellers kunne jeg finde på at kontakte hvis det var ferien og kat, men så skulle alt andet være i top.

På nettet er man meget mere kræsen og striks end man ville være i byen, ikke sagt at hvis jeg stod på en bar og en mand stod og sagde han ønskede børn ville jeg nok også vende mig om og gå, da jeg synes det er en irrelevant ting medmindre man har kærestet i lang tid og tæt på hinanden.

Så jo der bliver sorteret groft på nettet[;)]

Men lad være med at tage det personligt, bare tænk over du er heldig, du er bedre opdraget og den dag du finder din princesse, får du 100 gange igen af den pæne måde du behandler andre på. Og du bliver måske ligefrem meget populær, det hører man jo om[:)]

ok skal prøve :-) Taberen
Ja jeg er sku nok lidt "indforstået" i mit udtryk kan jeg godt se.

Altså min omgangskreds siger det er et plus ved mig at jeg er følsom. Men dette oplever jeg ikke selv som en styrke i forhold til kvinder. Tværtimod betyder følsomheden at jeg ikke får solgt mig selv særlig godt tror jeg.

Nej jeg forsøger ikke at underholde ... forstår ikke helt hva du mener. Men altså jeg har den opfattelse at kvinder og mænd har forskellige roller i kontankens øjemed. Jeg føler mig mere som kvinde her kan man sige. Ordet tøset var ikke for at provokere .. men feminin ville være grund til misforstålelse tror jeg. Jeg oplever at mænd skal tage rollen som "jager" og den rolle bryder jeg mig ikke om. Det gør mig dårlig nå jeg hører at mænd elsker at jage fx. Det gør jeg ikke vil måske i virkeligheden hellere "jages" ..forstår du ?

Altså tøset overfor mandig .. tror jeg at jeg mente.

Hmm ok Taberen
Nej folk er vel forskellige .. og søger forskellige.

Nej jeg syntes ikke min tekst plejer at være sådan ... jeg plejer at prøve en lidt frisk ... humoristisk tone. Lidt om mine interesser .... hvad jeg sådan får tiden til at gå med og job. Så plejer jegat skrive lidt om hvad jeg søger efter. Men på dette plan fx.

Sød, udadvendt og glad pige .... gerne med interesser ... og holdninger.

Lidt om hvad et forhold er for mig. Kommunikation, ligeværd, plads, ærlighed ...

Altså sådan store træk ... aldrig på det at jeg vil have børn eller vi skal giftes osv.

Men det er da lidt en øjenåbner at sorteringen er sådan :-D ... havde jeg nok ikke regnet med. Det giver jo det hele lidt mere perspektiv. Jeg må lige tænke lidt mere på dette og ikke tage det så personligt.

Tak for de sidste sætninger :-D .. det luner

Tror godt jeg forstår dulkis
- opfattede nu ikke dit "tøset" som provokation. Det var vist en af de ting jeg fik korrekt fat i. [:D]

- Men, jeg tror dit problem er manglende interesse for at "jage". Hvis du kan få nogen til at rende efter dig, på samme måde som kvinder kan, så ville det jo ikke være et problem, men så "tøset" er du altså ikke. Resultatet af din modvilje mod at tage initiativer er, at du dømmer dig selv til at varme bænken. Kan du ikke se det? Det jeg så ikke forstår et klap af, det er hvorfor det er dig imod selv at vælge? Hvorfor er det dig imod?

- Det er jo ikke nødvendigt at gå på det vilde pigerov, men SÅ megen tilbageholdenhed opfattes nemt af kvinder, som manglende interesse og er der noget vi (stor del af os) ikke gider beskæftige os med, så er det da en mand der ikke viser nogen form for interesse. Så ud af busken skal du, hvis du vil have en kæreste og vel og mærke ikke en, der anser dig for at være hendes skødehund, for den rolle efterspørger du vel ikke?

- Og så skriver du at du ikke underholder. Hvorfor ikke? Kan du få hende, du har udset dig, til at grine, så er du halvvejs.

Joh det var nok en idé Taberen
men hvis jeg skal være ærlig så får jeg nok ikke taget mig sammen til dette endnu i hvert fald. Jeg føler at jeg klarer mig ... det går bare op og ned. Jeg har bare ikke styr på det med kærligheden. Føler nok ikke mit problem er "stort nok" til at søge hjælp på den måde.

Hmm tiltrækkes.... altså jeg tiltrækkes sku nok af modsætningen. Ja så det er sku nok de forkerte typer min situation taget i betragtning. Må tænke lidt på det du skriver der .... ved ikke men det der med typer har jeg aldrig rigtig forstået. Altså i min verden er mennesker nok meget ens ... de har selvfølgelig en facade ofte men sådan på det dybe plan mener jeg. Måske skal jeg tænke lidt mere over eller obeservere typer .. har nok ofte fået sådan ahaoplevelse omkring mennesker og deres adfærd. Jeg går rundt og tror at de er som jeg selv meget. Det giver nogle "chok" indimellem og ikke på den gode måde. Jeg er typen der får alting at vide til sidst .. opdager sjældent hvad der foregår i kulturen omkring mig. Her tænker jeg ikke på den nære kreds men sådan på arbejdspladsen ... uddannelsesstedet dengang. Måske sådan lidt naiv eller godtroende opfattelse .. bliver nogle gange såret over andres opførelse eller sådan. Det kommer bag på mig ofte og så rammes jeg af en følelse af holden udenfor .. ensomhed om du vil.

Nåh ok misforstod Taberen
Underholde .. troede du mente her ... altså at mit indlæg var fake eller for opmærksomhed.

Jamen det handler nok om selvværd ... bryder mig ikke om at være i centrum. Jeg er nok meget nede på jorden-typen .... bryder mig ikke om smarte eller falske .. selviscenesættende mennesker. Ja jeg tager pladsen på bænken i håb om at en eller anden kvinde vil opdage hvor fantastisk jeg er. Firkantet sagt ... ja det er en modsætning kan jeg godt se. Men når nu jeg ikke bryder mig om rollen er det svær at tag på sig ... kan du se det ?

Ja det opfattes måske som mangel på interesse .. mærkeligt nok oplever jeg selv denne mangel på interesse fra kvinder som problemet. Kan du nu se jeg er tøset ? :-D

Underholder .. jo det gør jeg vel nok også men det bliver sku ikke til mere end det ... så du siger altså jeg gennem hele mit liv har været halvvejs ? ... for fanden Dulkis det kunne du godt ha sagt før ... [:(]

Havde det hjulpet dig dulkis
- til at komme i mål?

- er det svært at tage rollen fordi man ikke befinder sig som en fisk i vandet i den? Hvor ved du det fra? Har du prøvet?

- Hvor mange spørgsmål stiller du, i løbet af en indledende samtale?

Ved ik Taberen
nej det havde det nok ikke ... underholdning gør det jo ikke alene men havde jeg vidst at det betød så meget .. så havde jeg nok tænkt det anderledes end jeg har gjort tidligere.

Jamen rollen som underholder er ikke svær som sådan det er nok mere det næste skridt der er svær. Har jeg prøvet ? .. nej ikke det næste skridt rigtig. Ved ikke hvordan ... føler jeg skal gå over en grænse jeg ikke bryder mig om at gå over. Det er ikke naturligt for jeg tror vel ikke på at jeg er det værd .. eller at nogle skulle syntes jeg var det værd ... tror det er sådan

Jeg stiller nok ikke nok spørgsmål i den indledende samtale ... ved ikke hvad jeg skal spørge om. Føler ofte det hele som et falsk spil .. hvor jeg skal spille dum eller spørge om ting jeg egentlig enten ikke har ret til at få indblik i eller som jeg allerede selv kender svaret på.

Underholdning alene dulkis
- gør det nok ikke altid, men det er da klart en metode til at gøre opmærksom på sig selv.

- Mht hvad du skal spørge som, så skal du stille spørgsmål, der giver dig indblik i, hvad det er for et menneske, du sidder overfor. Hvad har hun af interesser? Hvad bruger hun tid på? Hvad rører hende? Hvad frastøder hende? osv osv. Ser du, det er et udslag af interesse for mennesket og det opfatter hun som sådan.

- Hvis du vender den om, så ved du jo også, at når vi siger "nej tak" til andre indstiller vi vores spøren og signalerer dermed "ingen interesse" og undgår dialogen.

- Har du en oprigtig interesse i andre mennesker? Så vis den. Intet er så interessant for os, som at tale om os selv.

ja men skal lige skilde det ad Taberen
for mit indlæg er nok mest rettet på net kontakt .. som ikke opstår. Det er her jeg mener at jeg ikke ved hvad jeg skal spørge om. Oplysningerne er så få på de profiler.

Så underholdning og spørgsmål kommer jo ligesom i anden række .. altså på daten.

Det du beskriver er på daten ... og det er ikke mit problem tror jeg. Altså hvis jeg først er på date så kan jeg nok holde samtalen kørende og underholde. Men men men .. næste skridt i den henseende er et problem for mig. Ikke snakken tror jeg .. mere sådan hva så nu ? ... men er jo ikke der endnu Dulkis for kan sku ikke få daten i hus.

I byen er jeg virkelig lost ... føler mig som i fremmed hus. Tager ikke så meget kontakt .. bange for afvisning. Bliver deprimeret og holder mig mest for mig selv eller går hjem. Har ikke det der party-gen tror jeg .. energien forsvinder som sky for en klar himmel. I byen mærker jeg virkelig min tøsse-følelse .. kønsløsheden .. ensomheden ...

Ja hvem er du? q35
Hvorfor skrive at du aldrig har haft en kæreste. Skriv hvad du elsker, hader, nyder og hvad du jobber med. Hvad du bruger din fritid med. Hvad du ser af film. Læser du af bøger, aviser, kan du lide sport eller er gå tur. Har du et dyr du holder af, et tv program du bare skal se, en bil du altid har drømt om, et sted i verden du altid har ville besøge, en ret mad du altid laver skide godt(hvem vil dele en flaske god vin med mig og smage min gode mad)Du elsker at nusse, cykle ture, eller noget helt helt andet. POSITIV. Og stadig er siden www.netdating.dk gratis

Jeg ville nok ikke skille det så meget ad dulkis
- jeg mente ikke på en date, men når kontakten skal etableres i byen og når du henvender dig til de profiler som du finder interessante - ups der tager du jo da en eller anden form for initiativ! Og det er vel ikke sværere end at skrive, - jeg synes du ser skide sød ud, hvor vil jeg gerne vide noget mere om dig. Hvad har du lyst til at fortælle mig, om dig selv inden vi evt ses - og så tage den derfra.

???? anonym
Jeg kan ikke rigtig følge dig.

Du skriver herind fordi det er et problem for dig, når vi så vil hjælpe dig til at komme over dit problem kommer sætningen: Føler nok ikke mit problem er "stort nok" til at søge hjælp på den måde.
Jamen hvorfor siger du så det er et problem for dig. Siden du siger sådan en sætning, burde du ikke have noget problem med at du ikke kan finde en pige, så synes du faktisk det er fint nok.

Mennesker er ikke ens vi er meget forskellige. Det viser det lige ovenover. Jeg tager aktion og kæmper, du trækker dig tilbage og reagerer med kan jeg få lidt medlidenhed.... Og nej så bliver du endnu større taber.

Undskyld, men jeg indrømmer jeg er lidt mopset over jeg tog dit problem seriøst, når du ikke har noget problem og ikke gider kæmpe mod det, jeg har spildt min tid.

Nej så misforstår du Taberen
Du har allerede hjulpet mig .... og tak for det

Ja mennesker er forskellige skal jeg huske glemmer det nok alt for ofte.

Jeg trækker mig ikke tilbage syntes dog at professionel hjælp er lige en mundfuld for stor det var derfor jeg skrev herinde. Ellers ville jeg ha søgt den professionelt.

Jeg beklager hvis jeg har gjort dig sur.

Jeg skal arbejde med følgende (udfra de ting der er skrevet til mig herinde)

- huske mennesker er forskellige
- ikke at tage netkontakt (eller afvisning) så personligt
- at sorteringen i profilerne på nettet har langt mere perspektiv end jeg gik og troede
- at jeg måske har noget alligevel som kvinder syntes er noget værd selvom jeg har svært ved at forstå eller se det
- at det ikke er så vigtig hvad der siges i indledningen men hvad der står i profilen
- at jeg skal underholde lidt mere måske og være sjov på daten

Altså jeg har fået meget ud af jeres input så nej jeg trækker mig ikke er blevet klogere herinde.

Tak igen

hov også Taberen
- at kigge efter andre typer kvinder end det jeg plejer

glemte jeg lige

Ja det kan godt være Taberen
det er så enkelt .. men min erfaring er bare at nettet er mere overfladisk eller ansvaret er mindre profiler imellem. Altså der skal intet til at skræmme folk væk. De har kun tekst at forholde sig til .. skriver jeg noget der går for tæt eller virker for mærkeligt så droppes kontakten.

Men på daten eller i byen skal jeg tænke på det du skriver.

nej skriver jeg ikke Taberen
at jeg ikke har ... jeg skriver det du beskriver tror jeg. Men det andet er mere noget der ligger i mit baghovede.

Jamen... anonym
Du har brug for hjælp, du tror du ikke du er noget.
Jeg har også læst hvad du har skrevet til Dulkis om at du føler dig udenfor og du ikke kan lide at tage kontakt.
Som jeg skrev tidligere det er ingen skam at indrømme man har brug for hjælp og får den, men det er ynkeligt og åndsvagt ikke at ville indse det og der er du nu.

Jeg kan så fortælle dig, jeg har fået professionel hjælp og ca. 30% af dem jeg kender har fået det. Vores problemer var heller ikke stoore, dog mindre end dine, men vi har alle fået det super godt efter det.

Og ja jeg er sur, for du går glip af så meget i livet, HVIS du virkelig er som du beskriver for os og jeg kan blive lidt sur over du ikke vil gøre noget ved det, du mener jo selv det er et problem, og er det ikke bedre at få det ordnet nu med et par gange end om 10 år med flere års hjælp??

Jamen mener du det ? Taberen
At det står så skidt til ?

Altså jeg har jo kun mig selv at tage udgangspunktet i ... alle mennesker har jo problemer og mine er vel ikke større end andres ?

Jeg tænker at jeg får min hverdag til at fungere har job .. venner .. familie. Ja kærligheden fungere ikke for mig og har nok aldrig gjort det. Men er det ikke en del a livet altså der er vel ingen der ikke har problemer på den ene eller anden måde.

Du må undskylde hvis det virker helt ånsvagt men hvodan vudere du at jeg har brug for hjælp ? altså sådan professionelt ?

Okaj... anonym
Du tænker hjælp, så må jeg være syg. NEJ!

Du skriver bare du føler dig underfor, du ikke tør tage initiativ til at starte samtaler, du altid er den der får ting sidst af vide (-meget mulig årsag, du ikke selv tør starte samtaler) ect.

Samtidig skriver du herind for at få råd og du beskriver selv din situation som lettere kritisk, jeg giver dig så nogle råd og derud over synes jeg du burde få hjælp også til at få troen på dig selv, så du f.eks. tør starte samtaler og være den opsøgende part.

Jeg har fået hjælp til hjælpe mig med at se på min pådaværende tidspunkt håbløse jobsituation. Du er ikke syg, jeg er ikke syg.
Men den hjælp hjalp mig helt enormt og ved den har hjulpet alle de andre jeg kender der har fået hjælp.

Jeg er faktisk lidt i tvivl om det hele har været pure opspind, for du lyder du ikke som om du har alle de problemer du har beskrevet i tråden...

Men anyway... jeg kan vist ikke hjælpe..

Nej nu må Taberen
du ikke trække dig !

Altså jeg er ikke lukket for evt. professionel hjælp. Måske har jeg været for naiv eller er for naiv. Men ja jeg har problemer men har nok aldrig vuderet dem sådan ... nå jeg tænker professionel hjælp så tænker jeg nok mere at problemerne er sådan at man ikke kan få hverdagen til at fungere. Måske er det helt forkert .. jeg kan jo se andre ikke har den sindstilstand som jeg i byen fx. Jeg har nok haft den opfattelse at det bare var sådan jeg var. Men måske stikker det dybere ... svært at vudere for det er rigtig at jeg har følt mig udenfor i situationer.

Altså jeg er måske gået rundt og troet at andre var som jeg. Nogle gange er jeg blevet såret fordi en Kvinde jeg har været forelsket i havde gang i nogle ting i kulturen jeg ikke anede eller havde set. Så blev jeg ked af det. Men det kunne også være situationer hvor folk opførte sig mærkeligt pga et eller andet som jeg ikke havde opdaget eller bemærket eller lang vægt på. På den måde har jeg ofte følt at der foregik en masse jeg ikke så eller fik viden om før som den sidste.

Angående min tråd ... så er det ikke opspin det må du tro på. Men jeg har været i en proces gennem denne weekend. Måske virker jeg mere positiv eller måske har jeres input virket i en forstand som gør at mine tråde er modsigende eller hvordan du oplever det.

Men ligegyldig hvad så sætter jeg stor pris på dine input .... du går til kødet kan man sige :-D ... jeg har ikke haft nogen bagtanke bag det her det må du ikke tro. Jeg er måske værre stillet end jeg selv fatter. Men det svinger nok også¨for mig op og ned. Nogle gange er jeg i kælderen og andre gange mere oppe. Men mønstret er svært og bryde så måske er professionel hjælp en god idé.

Mine egne tanker omkring dette har jeg beskrevet højere oppe i denne tråd. Det virker til at du ser noget andet i mine tråde. Men jeg har nok også blokeret på det med professionel hjælp fordi det virker uoverskueligt altså hvor får man denne hjælp ? skal man satse på psykiater ? psykolog ? eller ? ... hvad koster det ? og sådanne spørgsmål har nok fået mig til at slå det hen.

Jeg er ked af hvis jeg har virket uæget eller du oplever jeg ikke tager dig seriøs. Det gør jeg 100 %

Men det er helt fair hvis du ikke vil svare mere selvom det også er lidt trist. Du må tro på at jeg ikke har digtet alt det her eller søger opmærksomhed eller andet.

Beklager og endnu engang tak for dine tråde.

Følsom.... Anonym
Min kæreste er også meget følsom, og det sætter jeg stor pris på. Jeg er aldrig tidligere blevet bekræftet så meget via store, søde ord,kys og kram. Det betyder meget mere end blomster og smykker for mig.

Desuden er han så betænksom overfor mig, netop fordi han selv er så følsom.

Hilsen Forelsket

Ok rart at høre Taberen
Hmm så skal jeg måske til at underskrive mig "vinderen" :-D

Det er rart at høre at det ikke er en ulempe ... det vil jeg tage med mig.

Tak

Vinderen :-D

Du er for negativ - og udstråler for meget pessimisme! single2
Og så tror jeg du går efter de helt forkerte kvinder...

Måske går du endda efter nogle, som kan muntre DIG lidt op..?

Prøv at forestille dig, at du selv sad på en date med en kvinde, der bare sad og var sur over, hvordan hendes x rigtigt havde røvrendt hende...og det var så hvad hun ku underholde med hele aftenen...

Den bedste medicin hvis man skal score den rette, er nok hvis man kan lære at tænke positivt og optimistisk - og man tror på en fremtid...

Ja rigtigt i byen men Taberen
ikke ved netkontakt ... der skaber jeg slet ikke nogen kontakt.

Men de forkerte kvinder er nok rigtigt det skal jeg huske at tænke på.

Det med positivtet og optimisme ... hmm det er ret svært med min baggrund. Men jeg må prøve at flytte mit sind i mere munter retning. Ved bare ikke hvordan.

Tak for dine bud

Hej igen dulkis
- Der er ikke noget der tyder på du er alene [:D] Selvom "professionel" hjælp fik dig på hælene, så er der andre muligheder end psykiatere og psykologer. Som du selv beskriver det er det jo også kun lige den ene lille ting der med kærester, der giver nogle krusninger du ikke bryder dig om.

- Hvad med at investere en weekend i at komme over det "problem"?

http://www.urban.dk/article/20080306/danmark/703070004/

Man kan jo også nøjes med at læse råddene....[:D]

Fandt også lige dulkis
- og der kan du downloade bogen...

http://www.powerful-connections.com/news.html

- God læselyst[:D]

Hmm tak men Taberen
tror jeg springer over :-D .... det kan ikke være rigtig at man skal tage et kursus i scoring. Fint at andre vil men det er slet ikke mig sådan noget.

Men tak for tilbudet og idéen

Også fuldstændig overflødigt for naturtalenter dulkis
- men ville du også afvise et kursus i tegning, hvis du gerne ville tegne?

- Jeg kan vist ikke finde på noget, der ikke afføder et "men" [:D]

- Har du overvejet, om kvinder overhovedet er noget du egentlig gider?

havde jeg været.... anonym kvinde
10 år yngre og single, ville jeg dælme gerne ha en date med dig...[l]

Ja det har jeg overvejet Taberen
Måske er det problemet :-D

Jeg mener ikke det kan være rigtigt at man skal få en coach for at leve sit liv. Det betyder så muligvis at jeg ikke kommer videre men det må jeg så leve med. Tilbudet er der jo kan man sige men i min verden er det fuldstændig sindsygt.

At sammenligne at lære at tegne med at lære at score er ikke det samme i mine øjne. Vil du sige det er en videnskab ? nej enten kan man nok eller pgså kan man ik. Man kan muligvis lære det men jeg føler ikke jeg vil tage det skridt eller det kompromis. Det er jeg nok alt for stolt til.

He he ... Taberen
ok men det er så trist det ikke forholder sig såan :-D

Men tak for komplimentet.

Eh hva ? Taberen
Selvfølgelig kalder jeg mig taber på profilen .... og selvfølgelig har jeg ikke noget liv ud over netdating. Har siddet klistret til skærmen de sidste 6-7 år. :-D

Jeg bliver ikke ved hvis du har læst det altsammen har jeg jo netop ikke en profil nu.

Næh tror jeg er meget gennemsnitlig mht. udseende ikke nogen model men heller ikke total ugly. Jeg tror ikke det er grunden til at de ikke er inde og kigge ... tror måske mere kvinder ikke søger så meget .. de venter nok mere på at få tilbud. Jeg har ikke et problem omkring mit udseende mit indlæg handler om netkontakt for mit sind er ikke til byen.

Jeg har efter dette indlæg forstået at netdating er noget helt andet end jeg gik og troede men tak for bekræftigelsen af dette.

Jamen alle bud er velkomen. Opfatter ikke mit liv som dårligt eller så¨nederen som du har opfattet det. Mangler blot en at dele med som så mange andre. Så world of warcraft tror jeg at jeg lever uden .. hvad det så er ? ...men computerspil er ikke en interesse. Men tak for den mulighed også :-D

selv hehe anonym k
fandt faktisk min kæreste på nettet, eller rettere han fandt mig... og vi har nu 5 år på bagen

come on hullahop
Men det er jo netop lige det det er. Noget man skal lære. Og du kan sagtens lege at du lærer at køre på cykel og bare sætte dig op og forsøge, men du siger jo selv, at det ikke fungerer, fordi du ikke får noget feedback. Så er det altså en god mulighed at lære noget andre steder fra. Forstår udemærket godt at du ikke vil gå til coach, men så læs dog noget om det. Det gør rigtig mange mennesker. Hvads tror du at dameblade overlever på? Det kan godt være at det ikke alt sammen er rigtigt, men det hjælper alligevel.
Helt ærligt så lyder det lidt somom at du er ked af, at dit kærlighedsliv ikke går godt, men du gider egentlig ikke rigtig gøre noget ved det. Vil du i grunden bare gerne have ondt af dig selv? For det er altså et af de største turnoffs. Hvis du alligevel bare afviser en del af rådene med at det gider du ikke/det er du for stolt til/det er ikke lige dig osv. så hjælper det jo ikke noget.
så come on, læt rumpen og prøv noget af det. Din stolthed kommer sig jo nok.

ok prøver igen Taberen
tak for idéen ... men altså jeg skriver om netdating. Jeg kan ikke forstå der ikke bliver svaret på henvendelsen. Det er sådan set det problem jeg har det kan jeg ikke bruge en coach til eller en bog.

Jeg tror bare netdating ikke er mig .. via dette indlæg er jeg blevet klogere på det og har fået en masse inputs.

Jeg føler ikke der er noget galt med mig .. udseende eller væremåde. Der er det galt at kærligheden ikke funger eller måden det skal gribes an på. Det går jeg ikke på kompromis med for jeg syntes ikke det er mig der er galt på den.

Det kan så godt være at det er ... men det må jeg så leve med. Coaching og selvhjælpsbøger er ikke noget for mig syntes det siger mere om det samfund vi lever i faktisk.

Jeg tror jeg tager en gang selvterapi ... dropper at lede efter kærligheden. Lever det liv jeg kan finde ud af og magte. Så kan det jo være kræligheden finder mig :-D

Et meget bedre forslag ... Tvillingen
Jeg synes, du skal sætte dig ned med en god kop kaffe ved din side og formulere en varm og ærlig kontaktannonce, som du så sætter i en lokalavis (evt. Søndagsavisen)[l]. Det tiltrækker flere seriøse mennesker end dem, du kan finde på nettet. Bed om at få medsendt billede, så kan du i ro og mag sidde derhjemme og "sortere" til og fra og jeg kan fortælle dig, at to af mine bedste veninder har fået varig kærlighed gennem disse annoncer efter også at have løbet spidsrod mellem utallige netprofiler, der aldrig gav andet end dybe skuffelser og dårlige erfaringer [:*(].

okay ja det Taberen
var da måske en mulighed ... må jeg tænke over.

Tak for rådet :-)

in real life peter-uartig
hvorfor tror du ikke du har en chance i det rigtige liv.???
Men det er rigtig det med dating siderne, der er jo et stort overtal af mænd på disse sider, så kvinderne kan vælge og vrage ,og mange af disse kvinder tror de er guds gave til os mænd og stiller helt urealistisk krav.
Kom væk fra skærmen, ud i det virkelige liv , og mød dejlige varme menesker, der kan li dig for den unikke person du er.
Meld dig ind i foreninger , feks Singe rock cafe
http://www.singlerock.dk/
eller en tilsvarende single forening, du vil møde mange dejlige menesker , og det er ulige nemmere at finde en kæreste sådan et sted.

held og lykke