kærligheden kan gøre ondt på mange måder

kærligheden kan gøre ondt på mange måder ForvirretQ
hej...

Jeg ved ikke om det er det rigtige sted at skrive det her, men er i tvivl om hvad jeg gør er rigtigt. håber måske på noget råd eller folk som kender til det.

jo ser i. jeg fik besøg i går af en jeg holder utroligt meget af. en gammel kæreste. jeg har stadig følelser fandt jeg ud af.
vi hyggede med rigtig god mad, og lagde ud med snakke vild godt sammen, der var jo så landskamp i tv, det ville vi ikke gå glip af da. så vi åbnede en vin og så landskamp. ( god kamp øvrigt ) men det var bare rigtig hyggeligt.

det skal lige siges vi blev ikke fulde :-D

men vi puttede op af hinanden og det var utroligt rart. jeg ville vild gerne spørge ham om han stadig havde følelserne men "turde" ikke.

jeg ved ikke om jeg ligger alt for meget i det, men det var som om han ikke, holdt rigtig "fast" om mig. ( svært at forklare) men i ved når man holder om hinanden. kan man tit mærke om der er noget i det eller ej. og den følelse er jeg mega i tvivl om.
jeg ville jo som sagt gerne spørge ham, men kunne altså ikke få mig selv til det.

jeg er mega bange for at han ville tro jeg vil komme ind på en eller anden dum diskussion om fortiden, hvilket jeg ikke vil.

men hva siger i? er det mig der ligger for meget i det?

Hvad er din anonymus
iq...for det var da et indlæg blottet for selvstændig tankegang..spørg dog manden for hulen.

Godt svar, virkelig fölsomt danishbacon
Du har ret i at hun burde spörge ham, men det fremgår vist tydeligt at hun ikke föler sig helt sikker på situationen og gerne vil have et par råd med på vejen.

Man må jo så sige at dit svar er yderst motiverende og sikkert hjälper meget.
Hvis du har svärt ved at läse mellem linjerne, så vil jeg blot påpege at jeg er ironisk...MEGET. Hvad svarer du overhovedet for?

Jeg synes (også) at hun bör forsöge at tale med manden, men samtidig så synes jeg også at hun måske ikke bör lägge for meget i det endnu. Hvis man er i tvivl om man hvor vidt man lägger for meget i det, så er det sandsynligvis fordi man...ja, lägger for meget i det.

Just my thoughts.

råd ForvirretQ
Kan godt se jeres pointe. men grundet jeg skriver er jo fordi jeg er vild usikker som danishbacon skriver. Men jo jeg ligger nok for meget i det. og har også tænkt mig at snakke med ham. men har da betemt ikke lyst til at ligge et pres for noget. tænkte der event var en der måske haver eller var en en nogenlunde situation som kunne råde på vej. men tager det ikke ilde op. jeg ser tiden og tingene an. han skal jo nok sige noget hvis der var noget.
( FORHÅBELIGT)[:D]

Hvis du har følelserne m76
så synes jeg i hvert fald ikke, du skal se tiden for meget an.

Jeg tror gerne det kan være svært, hvis man stadig har følelser for en eks - men måske du bare skulle spørge ham.

Kan samtidig godt forstå, at du ikke vil lægger et pres på ham, men spørger du, så kan det vel ikke gå være en afvisning - men den skaber stadig en afklaring.

Og tænk på I er stadigvæk venner efter forholdet, tror du så ikke I vil kunne finde hinanden igen, hvis det bliver en afvisning og husk nu, det kan være han er interesseret og heller ikke vil lægge et pres på dig.

Hej m76 ForvirretQ
Tak for dit svar.

jeg ved godt jeg burde spørge, og det kommer jeg også til, for kan mærke på mig selv, det jo ikke holder, måske det bare er i dag, fordi det var igår vi var "sammen" alting har sin reaktion. jeg var ellers 100 på mine følelser ikke blussede op men men..

Vi har haft daglig kontakt den sidste uge, og mødtes jo så igår. og den eneste kontakt vi indtilda har haft er, en sms hvor jeg skrev til ham det var dejligt at se ham igen, og fik retur det syntes han også. har ikke skrevet mere nemlig pga. jeg ikke vil lægge noget pres. Og det er jo bare SÅ typisk, man har den der dagen efter, ska man skrive eller lade vær. hvad føre det til osv. ( det jo lige før det som første date haha)

nej men altså det kan da sagtens være han heller ikke vil lægge noget pres, eller selv tænker det samme, eller andet. man kan jo desværre ikke være tankelæser.[:)]

jeg må lade værd med at tænke for meget over det. ( pisse svært) den kærlighed den kærlighed.