kærste føste gang

kærste føste gang Hugo
hej, jeg har skrivet med en pige, og vi har da snákket meget sammen. Jeg kan lide henne, men hun siger hun ikke har følser for mig, ? Og det er føste gang jeg skal til det der med kærste, hvordan kan jeg få henne til og føle for mig ?

kærste for en aften jeg håber det
hej med dig hvad med at invitere hende ud næste gang du snakker med hende altså hvis du må men det er svært jeg har en kærste men det kan jo være lige meget det er dig der skal scorer ja jeg fik hans telefon nummer jeg ringede til ham det var mig der sporgte så sagde han ja hvis du vil ha flere ideer så skriv på yasmin.c@sol.dk hilsen yasmin ps jeg håber du får hende men jeg håber også jeg høre mere fra dig

Hellere en god ven i lang tid end en.......... mig-selv
hejj..
Hvis hun siger, at hun IKKE har følelser for dig, hvorfor så prøve at få hende til at føle noget, som hun ikke kan.
Det kan godt være hun er sød, og alt det der, men det er bedre, at have en god ven i lang tid,end at have en kæreste i 5 minutter.

ven mig
jeg syntes det er lige meget med kærester jeg kan bare godt lide at være sammen med mine bedste venner

Jaa.. ^Pige^
Hey..
Hvis hun ikke har følser for dig, så er det sådan set det, der er ikke rigtig noget at gøre ved det. altså jo, prøv at invitere hende hjem, eller ud.. men bliv endelig ved med at snakke med hende, det kan være at hun begynder at føle noget for dig. sådan lide pludselig, har selv prøvet det. Håber da du vinder hendes hjerte..