kærsten eller min bedste veninde

kærsten eller min bedste veninde hmm
Hej..

min bedste veninde har fortalt min at min kærste har sagt at hun kunne finde paa at gaa tilbage til sin x hvis han kom tilbage og hun havde siddet lidt tæt sammen med en anden x til en fest(det saa ud som lidt mere end bare venner). jeg stoler MEGET paa min veninde og vi har været meget igennem sammen.. men stoler ogsaa meget paa min kærste.. eller det gjorde jeg .. hvad ville i have gjordt? kan ikke helt finde ud af det..

paa forhaand tak..

Undskyld Anonym
Er ikk helt med på hvad du mener...?

Hmm legion83
TAg dig en snak med din kæreste... hun lyder lidt lumsk.

kommer jo an på hvor længe i har været sammen, ellers ka' du vel nok se at hun ikke er noget værd at samle på

Altid en god idé at lytte til vennerne

piger.. Anonym
jeg tror måske at du skal stole på din gode veninde.. for hun er jo en af dem der kigger efter sådanne ting hvor andre måske ville være lidt mere ligeglade.. hun er jo din bedste veninde ik.. og jeg tror bestemmt ikke at ens allerbedste veninde ku finde på en løgner som den..
held og lykke..

Veninde. Futte
Jeg synes bestemt det lyder som om du skal stole på din veninde.
Nu har jeg selv været ude for, at min bedste ven ville skille min kæreste og jeg ad, og det gik satme også fint. Vi slog op en time efter jeg havde fået nogle rystende ting at vide fra min bedste ven. Senere fandt jeg ud af det var løgn.
Men tror på dig og din veninde er meget tæt, siden du skriver du stoler meget på hende, men det skriver du også du gør på din kæreste. Gode venner/veninder hænger ikke på træerne. Og ud fra det, stol på din veninde. Måske tag en snak med din kæreste, se hvordan hun reagere, meget tit lyver de hvis de reagere meget kraftigt og virkelig meget prøver at benægte, men det kan også være fordi hun elsker dig hun reagere meget kraftigt.

Men alt i alt, ville jeg stole på veninden..

- Futte

Er du sikker narresutten
på at din veninde ikke er forelsket i dig ????

Åbenhed DDD
Din vendninde kan fortælle dig disse ting af to grunde. Den ene fordi det er sandt, eller fordi hun har en interesse i at skille dig og kæresten ad. som en anden nævner, findes der situationer hvor det er løgn, og hvor skaden er sket før man finder ud af det.
Spørg din kæreste og iagttag hendes reaktion. Det er vigtigt at du har et åbent forhold til din kæreste og hvis hun lyver for dig, finder du hurtigt ud af det. Det er imidlertid vitigt at give hende muligheden for at forsvare sig, i tilfælde af at det enten er løgn, eller der er tale om en misforståelse.
held og lykke

konfronter hende! Nordjyden
Hvis jeg var dig, ville jeg konfrontere min kæreste med det.. sige direkte til hende hvad jeg vidste, og så burde du kunne se på hende om hun lyver eller taler sandt når hun svarer dig.. held og lykke med det..

Stol på veninden Hellere have stolthed end s...
Jeg vil nok også sige, stol på din veninde.

gode venner og veninder gør alt for en selv, og jeg er 100 på at din veninde er et af de sødeste mennesker på jorden for hun gør dig en KÆMPE tjeneste.

Men tag en alvorlig snak med din kæreste for som jeg også har sagt tidligere man skal holde sig væk fra sine x'er for man har tændt på hinanden før og det er 100% sikkert at det vil ske igen...

marthe marthe henset huamann
hei min veninne er forlsket i kærsten min jeg vet alt om han eller henne jeg kjente henne siden barn vi gjikk på samme skole og barne skole og barnehgen kan dere hjelpe meg