kærsten prøvede selvmord, nu er jeg helt tom og knust

kærsten prøvede selvmord, nu er jeg helt tom og knust Anonym
jeg luftede over for min kærerst at der var forsvundet lidt af gnisten fra forholdet, som han også selv havde mærket på mig og vi aftalte at om aftenen efter job sku vi snak ud og finde løsninger hvis vi sku forsæt, hvilket jeg var usikker på om vi sku da det kneb med at han ku lade ølllet stå. elsker ham men ikke påvirket, nå men nået til en times tid før jeg havde fri da jeg modtog sms fra ham at han elskede mig over alt på jorden og jeg havde vist ham ægte kærlighed og han frygtede at jeg var ved at tag det fra ham så han ville dø.

Kom væk fra ham i en fart! Bimmer ILP
En person der manipulerer og truer med
selvmord, hvis du ikke retter dig ind. Er
ganske enkelt ikke værd at samle på. Uanset
hvad der sker, så vil du ikke kunne redde ham. Men du kan risikere, at han skader dig først.

Det bedste er at flytte en dag, hvor han
ikke er til stede. Og derefter få hemmelig
adresse mv.

Held og lykke

Totalt rystet Ecolab unplogged
Jeg er frygtlig ked af at høre om dit problem. Sådan et problem bør INGEN udsættet for. Det gør mig oxo mere end vred. Ikke på dig, men på ham.

Jeg personlig ville aldrig finde mig i en sådan trussel. Jeg tror, jeg ville banke hovedet ned i maven på ham.
En gang, har jeg været ude for at en ven sagde noget lignende til mig!
Det kan aldrig blive en andes ansvar, hvis nogen truer el gør alvor af selvmord! Kun vedkommende selv. Tro på det.

Jeg har desværre ikke noget råd til dig, kun at den slags trusler skal du ikke tage ansvar for.Du skal passe på dig selv, især når han er i det hjørne. Hører du!!!

Ja.... frede-rikke
Hør efter hvad Bimmer siger....den er hel gal. Forhåbentlig bor du ikke sammen med fyren?

nej bor ikke sammen. Anonym
og da han vågnede op og spurgte til vores fremtid ku jeg kun med knust hjerte svare at det forhold afsluttede han selv da han prøvede at begå selvmord at det er så tarveligt og om han overhovedt ku forstille sig hvor ødelæggende det havde været for mig med skyld følelse osv hvis det havde lykkeds for ham, bestemt ikke en skid med kærlighed at gøre over for mig og mit barn men møg egoistisk, er så gal og fyldt med kærerst sorg,, hva ska jeg gøre..? går bare lidt rundt i ring på 5 dag nu

Du skal igang Ecolab unplogged
Du skal igang med at gøre noget for dig selv og dit barn, der er brugbart for Jeres fremtid.

Det er godt, du er gal. Brug det konstruktivt og vid at du har bevaret din selvrespekt! Vid, at du har gjort dig selv den største tjeneste ved at give dig selv det bedste - nemlig Ærlighed.

Det er ikke for at være plat, men der findes andre fyre! Kærligheden skal nok komme Snakker af erfaring.
Jeg ved, det gør ondt lige nu. Kærestesorg er grusom, men tænd et lys for dig selv, gør dig smuk for dig selv, lav en god aften for dig selv og vær glad over, at det lykkes dig at stå distancen.
Mange hilsner

tak Anonym
for svaret, dejligt med et svar fra et varmt hjerte. lover jeg nok skal arbejde på at huske der er lys forude og jeg gjorde det eneste rigtige. ærlighed..