kærstesorg

kærstesorg den ulykkelige
Jeg hade en dejlig pige men hun slog op efter 2 år.
og dagen efter sad hendes x der og var der hele weekenden de har en dejlig dreng på 4 sammen men hun ved godt at de ikke kan have et liv sammen der er ingen i hendes fammilie der kan lide ham heller ikke den store dreng på 11.
Nu har vi snakket og hun har fortrudt det med ham og jeg har tikgivet hende men hun siger hun ikke kan tilgive sig selv.
Hvad gøre jeg vil vinde hende tilbage men hun siger hun ikke vil have ham og ved ikke med mig men jeg kan mærke hun tænker på mig.
hjælp jeg tænker på hende hele tiden elsker hende meget.

den ulykkelige

til den ulykkelige tante grøn
Du må jo vente på hende. Eftersom hun alligevel ikke kan lade være med at tænke på dig, skal hun nok finde tilbage.

I to ka da ikke være helt færdige med hinanden.

Hmm. Dragonfly
Hun er tydeligvis forvirret.

Det bedste du kan gøre er at bakke lidt ud, give hende plads.

Jeg møder ofte mænd og kvinder som har svært ved at komme sig over deres X'er specielt hvis forholdet har varet længe.

Det hele bliver mere kompliceret af at hendes X vil altid være en del af hendes liv pga. barnet.

Du trænger måske også til lidt luft, det kræver mange kræfter at redde et forhold efter utroskab, brug lidt tid på dig selv, stil dig nogen spørgsmål. Har du lyst til resten af livet at blive mindet om utroskaben?. Er du i stand til at ligge det på hylden, så det ikke går ud over sønnen på nogen måde. ?.

Jeg håber du finder ud af det alt sammen, så du enten kan komme videre eller genopbygge jeres sårede forhold.

kæreste sorg. balasuaq hansen,
du er vist ikke klar over hvor heldig du er, hvis hun er flyttet ud, så glem hende omgående, og find en anden uden børn, kvinder bruger mænd på mange måder, men du har bare ikke vidst det før.

kvinder har en mærkelig måde at få konrol over mænd på, og nu har du sikkert også mistet nogle af dine venner.

skriv dig ud af det, og læs det en dag du har det bedre, og du vil undre dig over, hvem der har skrevet det.

kvinder tænker meget på deres egen fordel, og specielt din TIDLIGERE girlfriend, da hun jo også havde 2 børn som skulle tages hensyn til.

du skal ikke gøre noget, for at vinde hende tilbage, glæd dig over, at du har din frihed igen, sæt dig ned og skriv om de glæder i har haft sammen, og en liste mmed alle ulemperne, så får du sikkert en lang liste med triste erfaringer.

jeg har også haft en sød og dejlig kæreste, vi spinkede og sparede, og spiste ris og vandgrød næsten hver dag i 3 år, så vi kunne købe drømmehuset kontant, pludselig var hun væk, og naturligvis også pengene, hun havde fundet en chat fyr i grækenland, det vidste jeg først, da hun efter en måned sendte mig en mail.

rejs ud og oplev verden hvis du kan, hvis ikke du har nogen gæld her i landet, kan du leve billigt mange steder i udlandet, du kan sagtens finde arbejde, men naturligvis til lokal løn, men AF kan hjælpe dig.

hvis du er, eller bliver arbejdsløs kan du søge arbejde i udlandet, og stadig få dine dagpenge hver måned i 3 måneder, du siger bare til din fagforening, at du vil have dagpengekort med til 3 måneder, hvis du rejser til England bliver du ikke registreret, de har ingen personnumre, eller andre kedelige ting, og du vil møde mange spændende nationaliteter, du kan også søge danske venner i udlandet over nettet, eller bare læse hjemmesider, hvor mange har rejst over alt på jorden, prøv siden, www.at rejse er at leve.dk

Kvinder er præcis ligeså slemme som mænd Charlotten
du er nok mest ked af at hun smuttede med pengene, men måske var det også hendes penge

ja, naturligvis balasuaq hansen,
var det også hendes penge, men det er ikke pengene jeg taler om nu, men mange piger er fuldstændig hjælpeløse når fyren finder en anden, eller hvis han er utro, piger har trods alt veninder de kan tale med, det har fyre ikke, vi må bare vende gebisset, og tykke den anden vej.

kvindelogik.

jeg tror min fyr har været mig utro, hvorfor tror du det, jo han er ikke far til mit barn.